Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΔίκη Λιγνάδη: Ξεκινά σήμερα η αποδεικτική διαδικασία ενώπιον του ΜΟΔ

Δίκη Λιγνάδη: Ξεκινά σήμερα η αποδεικτική διαδικασία ενώπιον του ΜΟΔ

Σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αναμένεται να ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία στη δίκη του πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη που αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμούς τριών ανηλίκων και ενός ενήλικα άνδρα.

Μετά από δύο διακοπές της δίκης, που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου, η σημερινή δικάσιμος θα είναι αυτή που, αφού αναγνωσθεί η κατηγορία, ο ηθοποιός θα κληθεί να εκφράσει δημόσια την θέση του έναντι όσων του καταλογίζει η Δικαιοσύνη.

Ο προσωρινά κρατούμενος εδώ και έναν χρόνο ηθοποιός, αρνείται από την πρώτη στιγμή την κατηγορία.

Κατά την άποψη που έχει ήδη διατυπώσει ο Δημήτρης Λιγνάδης όλη η υπόθεση είναι κατασκευασμένη για να τον πλήξει επαγγελματικά και σχετίζεται με την αντιπαράθεση που έχει επί σειρά ετών με την Διοίκηση του Σωματείου Ηθοποιών.

Στη συνέχεια αναμένεται να ανέβει στο βήμα ο πρώτος από τους τέσσερις άντρες που τον καταγγέλλουν για βαριά σεξουαλική κακοποίησή τους. Πρόκειται για τον αιγυπτιακής καταγωγής, 27ετών άνδρα ο οποίος κατήγγειλε τον βιασμό του και υπέβαλλε μήνυση κατά του Δ. Λιγνάδη στην οποία αναφέρει τα όσα υπέστη σε ηλικία 16 ετών το 2011.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα