Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔήμος Νεάπολης-Συκεών: Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας...

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα στην κατάμεστη η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Πρόκειται για την εκδήλωση που που συνδιοργανώθηκε από την αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής του δήμου Νεάπολης-Συκεών, τα τοπικά συμβούλια, την επιτροπή ισότητας του δήμου και τον σύλλογο γυναικών “ΕΣΤΙΑ”. Το παρόν σε αυτή ως εισηγήτριες έδωσαν η νεοεκλεγείσα δήμαρχο Καλαμαριάς κα Χρυσα Αραπογλου , η Αστυνόμος Β κα Κυριακή Καδεμιδου , η εκπρόσωπος της action aid, κα Στελλα Ελματζογλου, ενώ παρέμβαση έκανε η καθηγητρια στο τμήμα ψυχολογίας του ΠΤΔΕ στο ΑΠΘ, κα Δημητρα Κογκιδου.

Την εκδήλωση προλόγισε η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κα Ιωαννα Αλεξιαδου, ενώ χαιρετισμό παρέθεσε και ο δήμαρχος Νεαπολη-Συκεων κ. Σιμος Δανιηλιδης. Τέλος υπήρξε ενημέρωση για τη νέα υπηρεσία του Conect Family την “Υπατία” από την ψυχολόγο κα Κωνσταντίνα Καραγγελη . Επιπλέον παρόντες ήταν από την πλευρά του δήμου, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Μιχάλης Βουλγαριδης , η αντιδήμαρχος οικονομικών και Νεολαίας κα Αλεξανδρα Τερζιδου, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομιας κος Γιαννης Ζαριφης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Λάζαρος Ωραιοπουλος και Μηνάς Στιντζιουδης, αλλά και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νεάπολης κ. Χριστινα Τερζη, όπως και οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Ιωαννα Ζαφειριου, κ. Σοφια Ιακωβιδου και κ. Κλεονικη Ξυμινη.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα