Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 22χρονος...

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 22χρονος δράστης

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του 25ου τακτικού ανακριτή ζήτησε κι έλαβε από τον εισαγγελέα το μεσημέρι του Σαββάτου ο 22χρονος πακιστανικής καταγωγής άνδρας που, όπως ομολόγησε μετά τη σύλληψή του το πρωί του Σαββάτου, δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.


Νωρίτερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το CNN Greece, O 22χρονος φέρεται να περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έφτασε στο έγκλημα και πώς έφτασε στο σημείο να κλείσει με τα χέρια του το στόμα της νεαρής κοπέλας μέχρι να βρει φρικτό θάνατο από ασφυξία.

Οι αστυνομικοί, έχοντας πια στα χέρια τους το δράστη της δολοφονίας, σχηματίζουν τη δικογραφία σε βάρος του για να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα και αφήνουν στον Πακιστανό να εξηγήσει στον δικαστικό λειτουργό τις λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί σε ένα πρώτο στάδιο έρευνας τον ρώτησαν ευθέως για τη δολοφονία της 17χρονης και εκείνος δεν έκρυψε την ενοχή του.

Επίσης, είπε πως μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι και πώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τα Σκόπια και να συλληφθεί στα σύνορα.

Όπως όλα έδειξαν εκ του αποτελέσματος, ποτέ δεν είχε σκοπό να παραδοθεί ούτε είχε έρθει ποτέ σε επαφή ο ίδιος με κάποια άτομα, στα οποία είχε πει ότι θέλει να παραδοθεί.

Οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως ένα «πονηρό άτομο» που δεν αποκλείεται ενώπιον των δικαστικών αρχών να προσπαθήσει να ελαφρύνει τη θέση του και να χρησιμοποιήσει διάφορες δικαιολογίες για το πώς έφτασε στο έγκλημα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα