Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓονείς ζήτησαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα για να τους… ακούνε τα παιδιά...

Γονείς ζήτησαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα για να τους… ακούνε τα παιδιά τους!

- Advertisement -

Σε μια απίστευτη κίνηση προέβησαν απελπισμένοι γονείς από τον Βόλο, οι οποίοι αποφάσισαν να προσφύγουν στην Εισαγγελία Ανηλίκων Βόλου προκειμένου να… πείσουν τα παιδιά τους να τους ακούνε!

Με την εφηβική εγκληματικότητα και βία να βρίσκεται τελευταία σε έξαρση, οι δυο γονείς έκριναν πως μόνον ο Εισαγγελέας μπορεί να διασφαλίσει ότι τα παιδιά τους δεν θα μπλέξουν.

Με παρέες που θα τα παρασύρουν σε αξιόποινες πράξεις, όπως οι κλοπές και η χρήση ναρκωτικών. Ταυτόχρονα, οι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να τους ακούν και να μην αντιμιλάνε.

Τα παράπονα των γονέων αφορούν κυρίως μαθητές Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου 14-15 χρονών, που όπως υποστηρίζουν, τους μιλάνε άσχημα, δεν τους ακούνε, όταν ανησυχούν και τους τηλεφωνούν δεν απαντούν

Ή θεωρούν πως τα άτομα με τα οποία συναναστρέφονται τους οδηγούν σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και στη διάπραξη ποινικών αδικημάτων, όπως είναι οι κλοπές.

Μόνον χθες, την πόρτα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Βόλου πέρασαν οι γονείς επτά μαθητών, ζητώντας συμβουλές για το πώς να φερθούν στα αντιδραστικά παιδιά τους, που εξαφανίζονται από το σπίτι ακόμη και 2-3 μέρες, τους βρίζουν, χτυπάνε τις πόρτες στα σπίτια, δεν τους υπολογίζουν και δεν απαντούν στα τηλέφωνα όταν οι γονείς ανησυχούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ελεύθερος τύπος, οι γονείς ζήτησαν την συμβουλή της Εισαγγελέως για το τι να κάνουν και το πού να απευθυνθούν, προκειμένου να βρουν τις λύσεις στα παραπάνω προβλήματα.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα

Ο καιρός σήμερα