Αρχική Κοινωνία Γιώργος Καραϊβάζ: Η συγκλονιστική στιγμή που ο γιος του συνειδητοποιεί ότι είναι...

Γιώργος Καραϊβάζ: Η συγκλονιστική στιγμή που ο γιος του συνειδητοποιεί ότι είναι νεκρός

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που οι δικοί του άνθρωποι τον περίμεναν να επιστρέψει από την δουλειά του.

Ο Πέτρος Καρσιώτης, στενός φίλος και κουμπάρος του Γιώργου Καραϊβάζ, αφού έχει βαφτίσει τον γιο του δημοσιογράφου, συγκλονίζει με την αποκάλυψή του στον αέρα της εκπομπής, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στον Alpha!

O Πέτρος Καρσιώτης είπε χαρακτηριστικά στον Νίκο Μάνεση: «Ο γιος του είναι 21 ετών. Είναι ένα χρυσό παιδί, σοφό μυαλό, καθοδηγητής πραγματικά που έδινε συμβουλές και στον Γιώργο και σε μένα. Έχει καθαρό μυαλό, έχει μια άλλη προσέγγιση, σπουδάζει στο Πολυτεχνείο, είχε όλα τα φόντα και το παιδί μαζί με την μητέρα δυστυχώς ήταν στο σπίτι και περίμεναν τον πατέρα χθες το μεσημέρι και δεν είχαν αντιληφθεί τι γινόταν.»!

Και πρόσθεσε: « Είχε τη μοναδική ελπίδα όταν άκουσε ότι κάτι έχει συμβεί με έναν άνθρωπο, να πλησιάσει μέσα από τους αστυνομικούς και να δει τα ρούχα με την ελπίδα ότι δεν ήταν ο μπαμπάς. Όταν είδε κόσμο, κατέβηκε και πήγε κοντά με την ελπίδα και αναγνώρισε τα ρούχα του πατέρα.

Οι αστυνομικοί έκαναν τα πάντα να μην δουν εκείνη την ώρα. Ήταν αμέριμνοι και η σύζυγός του η Στάθα και ο Δημήτρης το παιδί πάνω στο διαμέρισμα, τον περίμεναν όπως κάθε μεσημέρι μετά την τηλεοπτική εκπομπή…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Πηγή www.gossip-tv.gr

- Advertisement -

Στοίχημα σε πολλά…μέτωπα

Black Friday στο eshop.mymarket.gr

Τα combo bet ανεβάζουν την απόδοση

Must Read