Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒόλος: 51χρονος χτυπούσε την 90χρονη μητέρα του

Βόλος: 51χρονος χτυπούσε την 90χρονη μητέρα του

Επίθεση κατά της 90χρονης μητέρας του πραγματοποίησε ένας, φερόμενος ως ψυχικά ασθενής, 51χρονος στον Βόλο, με την αιτιολογία ότι δεν του γράφει το σπίτι.

Συγκεκριμένα ο άνδρας χτύπησε στο κεφάλι την ηλικιωμένη την ώρα που εκείνη κοιμόταν, με τον αδελφό του να αναγκάζεται να καλέσει την Ελληνική Αστυνομία. Το δράμα για την οικογένεια και την 90χρονη που χθες στο αυτόφωρο είδε το παιδί της με χειροπέδες και «λύγισε» είναι ότι η οικονομική δυσπραγία δεν επιτρέπει την μεταφορά του σε δομή ψυχιατρικής φροντίδας.

Ο 51χρονος με διαγνωσμένη αναπηρία λόγω σχιζοφρένειας σε ποσοστό 67% επιτέθηκε στην μητέρα του την Παρασκευή, την ώρα που εκείνη κοιμόταν. «Γιατί δεν μου γράφεις το σπίτι» της φώναζε και την χτυπούσε και η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, προσπαθώντας να ξεφύγει από τα χέρια του. Στην συνέχεια ο δεύτερος γιός της κάλεσε την αστυνομία και χθες ο 51χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο με την μητέρα του να κλαίει και εκείνος να της επιτίθεται φωνάζοντας πως λέει ψέματα εναντίον του. «Θέλω δικηγόρο γιατί ξέρω τα δικαιώματά μου», φώναζε στην έδρα και βρισκόταν σε υπερδιέγερση. Το δικαστήριο όρισε δικηγόρο και η δίκη αναβλήθηκε για αύριο , ενώ το δικαστήριο διέταξε την συνέχιση της κράτησής του.

Πηγή:gegonota.news

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα