Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνία"Βράζουν" οι επιχειρηματίες της Μυκόνου για τα πάρτι σε βίλες και σκάφη

“Βράζουν” οι επιχειρηματίες της Μυκόνου για τα πάρτι σε βίλες και σκάφη

Με μία άκρως ειρωνική ανακοίνωση τα δύο σωματεία των επιχειρηματιών της Μυκόνου ΣΕΔΕΜ και ΣΕΕΧΩΜ, εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τα πάρτι που γίνονται στο νησί σε βίλες και σκάφη, την ώρα που στα καταστήματα ισχύουν αυστηρά υγειονομικά μέτρα σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.


«Με χαρά ενημερώνουμε όλες και όλους εσάς, τους φίλους και επισκέπτες μας ότι, τα προγραμματισμένα events των επιχειρήσεών μας, τα μεταφέρουμε σε χώρους που επιτρέπεται νόμιμα η διεξαγωγή τους, δηλαδή σε ΒΙΛΕΣ και ΣΚΑΦΗ», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Πιο αναλυτικές οδηγίες για τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής όλων αυτών των πάρτι, θα ανακοινώνει η κάθε επιχείρηση. Στα πάρτι αυτά μπορείτε να εισέρχεστε χωρίς τεστ, να είστε όρθιοι, να χορεύετε όπως παλιά και θα έχετε έκπτωση 30%, αφού δεν θα κόβονται αποδείξεις ούτε θα ασφαλίζεται το προσωπικό», συμπληρώνουν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί, ενώ καταλήγοντας έχουν και δύο υστερόγραφα.

«Υ.Γ.1: Η παραπάνω ανακοίνωση ισχύει για πέντε ημέρες και θα επανέλθουμε όταν δούμε το νέο ΦΕΚ της κυβέρνησης. Την περιμετρική ασφάλεια του πάρτι θα την αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία. Υ.Γ. 2: Η ανακοίνωση εκδίδεται μετά τα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν για το “υπέροχο” και “ανεμπόδιστο” πάρτυ που διοργανώθηκε χθες στο νησί μας. Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης και Εστίασης Μυκόνου (Σωματείο ΣΕΔΕΜ), Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου (Σωματείο ΣΕΕΧΩΜ)», αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

enikos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα