Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΒιασμός 8χρονης - Στο φώς βίντεο με τον παππού να την κακοποιεί

Βιασμός 8χρονης – Στο φώς βίντεο με τον παππού να την κακοποιεί

Το παιδί φέρεται να έχει «παράπονο» με συγγενικό του πρόσωπο, που είναι αυστηρό με τους αστυνομικούς να εξετάζουν την πληροφορία που θέλει το ένα από τα αδέλφια της 8χρονης να έχει βίντεο σε κινητό τηλέφωνο στο οποίο φέρεται να χτυπά το παιδί ο παππούς του.

Η 33χρονη κατέθεσε ότι η ίδια και ο σύντροφός της δεν εργάζονται και παραμένουν στην οικία τους, πάνω από την οικία των παππούδων των παιδιών και γονέων της, με τα παιδιά. Τόνισε ότι απουσιάζει μόνο για να μεταβεί σε σούπερ μάρκετ και για άλλες εργασίες και τα παιδιά μένουν με τους γονείς της που την συνδράμουν.

Η μητέρα της 8χρονης επιβεβαίωσε και την πληροφορία σύμφωνα με την οποία όταν έμαθε από την κόρη της για τον τραυματισμό στα γεννητικά όργανα πριν μια εβδομάδα και είδε κάποια σημάδια, τράβηξε μια φωτογραφία και την απέστειλε σε φίλη της για να την συμβουλευτεί.

Πληροφορίες απο Δημοκρατική Ρόδου

 

 

Δύο μέρες μετά βρήκε την αστυνομία στην οικία της και όπως τόνισε δεν γνωρίζει οτιδήποτε που σχετίζεται με κακοποίηση του παιδιού. Ο σύντροφός της 33χρονης, τέλος, αλλά και η μητέρα της δεν συνέφεραν κάτι νεότερο στην έρευνα και δήλωσαν, επίσης, άγνοια για την κακοποίηση του παιδιού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα