Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΒέροια: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το ''Κόκκινο Ποτάμι'' (φωτο)

Βέροια: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το ”Κόκκινο Ποτάμι” (φωτο)

Δεκάδες βοηθητικοί ηθοποιοί στο σίριαλ του OPEN

Έφτασε και η σειρά της Βέροιας να φιλοξενήσει τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι 2» και το κλίμα που επικρατεί στο κέντρο της πόλης μας έχει κάτι από Χόλιγουντ! Τα γυρίσματα της νέας σειράς με θέμα τη Γενοκτονία των Ποντίων και της Μικρασιατικής Καταστροφής, που θα προβληθεί σε λίγο καιρό από το OPEN, πραγματοποιεί γυρίσματα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ανάμεσά τους και η πρωτεύουσα της Ημαθίας, όπου υπάρχει το κατάλληλο «σκηνικό», δηλαδή παλιές παραδοσιακές συνοικίες.

Στη Βέροια επιλέχθηκαν ως σκηνικό η Μπαρμπούτα και η Κυριώτισσα, καθώς και πολλά άλλα σημεία που μπορούν να ταξιδέψουν τον τηλεθεατή στο παρελθόν.
Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, η παραγωγή απηύθυνε τις προηγούμενες ημέρες κάλεσμα σε όσους Βεροιώτες επιθυμούσαν να πάρουν μέρος ως βοηθητικοί ηθοποιοί, στο οποίο και ανταποκρίθηκαν δεκάδες άτομα.
Δεκάδες βοηθητικοί ηθοποιοί, φορώντας ενδυμασίες παλιάς εποχής, κυκλοφορούν από νωρίς στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας, κατευθυνόμενοι από τους βοηθούς σκηνοθέτη στα σημεία όπου θα γυριστούν οι σκηνές για τις οποίες προορίζονται. Άλλοι με δικά τους ρούχα εποχής και άλλοι με κοστούμια που τους προμήθευσε η παραγωγή, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Βέροιας για να ντυθούν και από εκεί οδηγήθηκαν στα σημεία.
«Μαέστρος» στο «Κόκκινο Ποτάμι 2», ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης που επιστρέφει μετά από χρόνια στη μικρή οθόνη -όπου έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία.

 Διαβάστε Ακόμα

Φωτιά σε ΙΧ στον Εύοσμο