Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπίστευτο: Πωλείται το γηροκομείο-κολαστήριο, ενώ εκκρεμεί η δίκη για τα βασανιστήρια

Απίστευτο: Πωλείται το γηροκομείο-κολαστήριο, ενώ εκκρεμεί η δίκη για τα βασανιστήρια

- Advertisement -

Μπορεί οι δύο ιδιοκτήτριες του γηροκομείου στα Χανιά να έχουν οδηγηθεί στις κλειστές φυλακές Νεάπολης μετά την απόφαση για προσωρινή κράτηση μέχρι τη δίκη, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει την προσπάθειά τους να… ξεφορτωθούν το «κολαστήριο» αποκομίζοντας μάλιστα ένα τεράστιο κέρδος.

Μέχρι και σήμερα και παρά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έχουν καθηλώσει την κοινή γνώμη, το πωλητήριο είναι «στον αέρα», όπως αποκαλύπτει το zarpanews.gr, στην ιστοσελίδα των ομογενών ellinikifoni.gr.

To αντίτιμο της πώλησης φτάνει τα 3,7 εκατ. ευρώ ενώ η δομή περιγράφεται ως «μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων» με «απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στο βουνό και στον κόλπο της Σούδας» η οποία «κατασκευάστηκε το 2008 ενώ το 2018 έγινε ριζική ανακαίνιση».

Όπως υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια, η επιχείρηση έχει πληρότητα 50 κλινών, δηλαδή 50 ασθενών και μάλιστα υπάρχει λίστα για εισαγωγή ασθενών στην μονάδα. «Αποφάσισα να πουλήσω την επιχείρηση λόγω πολλών ωρών εργασίας και κούρασης μια δεκαετία που λειτουργεί» υποστηρίζει και συνεχίζει λέγοντας πως «το οίκημα μπορεί να διαμορφωθεί με αλλαγή χρήσης σε μια μικρή ξενοδοχειακά μονάδα.

Εύλογα τίθεται το ερώτημα γιατί δεν έχει γίνει ακόμα δέσμευση του συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου μέχρι να δικαστεί η υπόθεση και γιατί δεν έχει δοθεί εντολή να «κατέβει» αυτή η αγγελία από το διαδίκτυο, όταν υπάρχουν τόσο σοβαρές καταγγελίες και γίνονται διώξεις για εγκληματική οργάνωση.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα