Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΈφοδοι αστυνομικών σε συνδέσμους οπαδών και στην Αθήνα – Σε εξέλιξη η...

Έφοδοι αστυνομικών σε συνδέσμους οπαδών και στην Αθήνα – Σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση

Σε πλήρη εξέλιξη από τις 12.30 η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, που προβλέπει εφόδους και ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών όλων των ομάδων στην Αττική.

Το ξεκίνημα έγινε από την Ομόνοια και τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα στα κτήρια που στεγάζονται υπάρχουν όπλα και ναρκωτικά.

Η επιχείρηση αναμένεται να κρατήσει πολλές ώρες και σε αυτή παίρνουν μέρος δεκάδες αστυνομικοί που κινήθηκαν χωρίς να κινήσουν υποψίες. Όλα αυτά έρχονται λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Στα εγκληματολογικά της αστυνομίας, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και σε δεύτερο μαχαίρι που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη και μένει να φανεί σε ποιον ανήκουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο μαχαίρι κρατούσαν τα μέλη της συμμορίας που επιτέθηκε στους τρεις φίλους. Όπως φαίνεται μετά το έγκλημα το πέταξαν ή τους έπεσε στο σημείο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας.

Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν. Στο πρώτο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο υπάρχουν αποτυπώματα και DNA του 23χρονου συλληφθέντα, αλλά και αίμα του αδικοχαμένου Άλκη. Επιπλέον υπάρχουν και άλλα αποτυπώματα, τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι θα “δείξουν” ολόκληρη τη συμμορία, που ευθύνεται για το θάνατο του 19χρονου.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα