Αρχική Κοινωνία Έσπασε την πίσω πόρτα σπιτιού με τσεκούρι για να το διαρρήξει

Έσπασε την πίσω πόρτα σπιτιού με τσεκούρι για να το διαρρήξει

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από την διάρρηξη σε σπίτι, όπου ο δράστης χρησιμοποίησε τσεκούρι για να σπάσει την πόρτα.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr o 36χρονος Ρομά, έσπασε την πίσω πόρτα ενός σπιτιού στον Βόλο, χρησιμοποιώντας το τσεκούρι. Καταδικάστηκε χθες ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε φυλάκιση δύο ετών και χρηματική ποινή 300 ημερήσιων μονάδων προς 1 ευρώ η κάθε μια, χωρίς να του δοθεί αναστολή. Ο κατηγορούμενος αν εντοπιστεί από την Αστυνομία και συλληφθεί, θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 36χρονος κατηγορούνταν για κλοπή με διάρρηξη μονοκατοικίας στον Βόλο, τη νύχτα στις 28 Ιουλίου 2021. Ο δράστης χρησιμοποιώντας τσεκούρι έσπασε την πίσω πόρτα αυλής σπιτιού στον Βόλο και μπήκε στο σπίτι, ενώ απουσίαζε ο ιδιοκτήτης. Ψάχνοντας στα συρτάρια εντόπισε το ποσό των 100 ευρώ σε μετρητά, τα οποία και πήρε, ενώ φεύγοντας άρπαξε και δύο παλιά ρολόγια χειρός και μια χρυσή αλυσίδα.Η κλοπή καταγγέλθηκε την επόμενη ημέρα, όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης στο σπίτι. Ο 36χρονος εντοπίστηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ είναι σεσημασμένος για σωρεία κλοπών στο παρελθόν.

- Advertisement -

Στοίχημα σε πολλά…μέτωπα

Black Friday στο eshop.mymarket.gr

Τα combo bet ανεβάζουν την απόδοση

Must Read