Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνίαΈνταση σε σπίτι δημοσιογράφου – Της το παίρνουν για χρέος 15.000 ευρώ

Ένταση σε σπίτι δημοσιογράφου – Της το παίρνουν για χρέος 15.000 ευρώ

Ένταση πριν απο λίγο έξω από το σπίτι της συνεργάτιδας του Μίκη Θεοδωράκη, Ιωάννας Κολοβού, στα Άνω Ιλίσια καθώς στην περιοχή έφτασε δικαστικός επιμελητής ο οποίος ζήτησε από τις αστυνομικές δυνάμεις να εκτελέσει την κατάσχεση που έχει διαταχθεί για χρέος 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες.

Έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου βρέθηκαν μέλη συλλογικοτήτων τα οποία απέτρεψαν την είσοδο του δικαστικού επιμελητή ο οποίος είχε μαζί του και κλειδαρά με την συνάδελφο να ζητά από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να μεταφέρει το αίτημά της η κατάσχεση να παραταθεί για διάστημα 3-4 μηνών.

«Και μόνη μου να είμαι, δεν θα πάρουν τα κλειδιά, δεν θα ανοίξω» διαμηνύει από την πλευρά της η Ιωάννα η οποία κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. Όπως έχει υποστηρίξει η κυρία Κολοβού «δεν είναι καν δάνειο αυτό που είχα πάρει, ήταν κάρτες, όταν η Εθνική έλεγε «όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα», μάζεψα και εγώ τις κάρτες και το χρέος ήταν 15.000. Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο. Αυτό το χρέος σιγά – σιγά γιγαντώθηκε. Με ειδοποιήσανε κάποια στιγμή, έδωσα άλλες 5.000 ευρώ οι οποίες χάθηκαν, εξαφανίστηκαν και ξαφνικά εκπλειστηριάστηκε το σπίτι. Ήρθε ένας κύριος και μου είπε σε τρεις μέρες να βγω από το σπίτι και να παραδώσω τα κλειδιά, χωρίς να με ειδοποιήσουν ως όφειλαν δύο μήνες πριν, σύμφωνα με τον νόμο».

Όπως ανέφερε η ίδια, δεν της έγινε καμία πρόταση να καταβάλλει κάποιο ποσό ώστε να κλείσει η υπόθεση. «Καθημερινώς δεχόμουν τηλεφωνήματα, ζούσα με αυτή την αγωνία. Με το που ήρθε ο κλητήρας νιώθω παράνομη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω φοβερά άσχημα», σημείωσε.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα