Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈγκλημα στη Δάφνη: Καταγγελία σοκ από γειτόνισσα - Κάλεσα στις 11 Ιουλίου...

Έγκλημα στη Δάφνη: Καταγγελία σοκ από γειτόνισσα – Κάλεσα στις 11 Ιουλίου το 100 για ενδοοικογενειακή βία

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα στη Δάφνη με θύμα μια 31χρονη γυναίκα και θύτη τον 39χρονο σύζυγό της.

Όπως φαίνεται, οι καβγάδες και οι εντάσεις στο σπίτι της οδού Λάμπρου Κατσώνη ήταν συχνοί, με αποτέλεσμα στις 11 Ιουλίου, μία γειτόνισσα του ζευγαριού να καλέσει την αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ακούγοντας προφανώς φωνές από το διπλανό διαμέρισμα.

Η καταγγελία λοιπόν έγινε 19 ημέρες πριν τη γυναικοκτονία, με τη γειτόνισσα να αφήνει αιχμές, σημειώνοντας ότι οι άνδρες της ΕΛΑΣ που εκείνο τα βράδυ έφτασαν έξω από το σπίτι, δεν βγήκαν καν από περιπολικό. Απλώς άνοιξαν τα παράθυρα του οχήματος και έφυγαν.

 

“Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά, δεν μπήκαν καν στον κόπο να κατέβουν, άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ” ανέφερε η γυναίκα στην ανάρτησή της.

Μόλις 19 ημέρες μετά, η εν λόγω γειτόνισσα επανήλθε με νέα ανάρτηση, γράφοντας: “Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω”.

Καταγγελία
πηγή thetoc.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα