Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΆγρια επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο σε 57χρονη - Παραμένει σοβαρά τραυματισμένη

Άγρια επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο σε 57χρονη – Παραμένει σοβαρά τραυματισμένη

Η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση του σκύλου στα Χανιά δηλώνει ότι «τρέμει να βγει από το σπίτι της».

Άγρια επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο, κατά πάσα πιθανότητα πιτμπουλ, δέχθηκε γυναίκα στα Χανιά. Η 57χρονη είναι σε κατάσταση σοκ και δηλώνει ότι «τρέμει να βγει από το σπίτι της».

Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στο zarpanews.gr πώς κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τον σκύλο που της επιτέθηκε.

 

«Προσπάθησα να τον πιάσω από το λουράκι και να τον δέσω σε ένα δέντρο, με το σκεπτικό να μην τριγυρνά ελεύθερος μέχρι να βρεθεί το αφεντικό του. Εκείνος πήγε να επιτεθεί στον μικρό μου σκύλο. Για να τον προφυλάξω τον έδωσα στη φίλη μου και εκείνη έτρεξε απέναντι στο πεζοδρόμιο. Τότε ο σκύλος ανέβηκε πάνω μου και με δάγκωσε αρχικά στο χέρι. Εγώ φώναζα για βοήθεια αλλά κανείς δεν σταματούσε. Κατάφερα να σκαρφαλώσω σε μία ελιά κι από εκεί σε ένα μπεντενάκι. Έκανα οτιδήποτε για να σωθώ εκείνη τη στιγμή. Είχα τρομάξει, έτρεχαν αίματα παντού. Μετά ο σκύλος με έπιασε από το πόδι και με πέταξε κάτω. Δεν είχα την δύναμή του για να αντισταθώ», είπε συγκλονισμένη.

Τρόμος για 15 λεπτά

«Αυτό επικρατούσε για 15 λεπτά. Προσπαθούσα ταυτόχρονα να πάρω τηλέφωνο τον άνδρα μου να έρθει, ωστόσο πέρασε ένα ζευγάρι και για να σωθώ, έτρεξα μέσα στο αμάξι τους! Με πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο», συνέχισε.

«Το χέρι μου είναι γεμάτο πληγές, δεν μπορώ πλέον να εξυπηρετηθώ πλήρως και τρέμω να βγω από το σπίτι μου! Φοβάμαι να βγω έξω μήπως είναι εκεί και με ξαναπάρει κυνήγι. Σκέφτηκα μέχρι και περιοχή να αλλάξω», δήλωσε τρομαγμένη η 57χρονη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα