Αρχική Infotainment Online ασφάλεια αυτοκινήτου: 4 tips για οικονομία

Online ασφάλεια αυτοκινήτου: 4 tips για οικονομία

 

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ο οικονομικός τρόπος ασφάλισης, όμως υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω έκπτωση; Δες τα 4 tips που θα ρίξουν κι άλλο την τιμή!

Εάν συγκρίνεις τις τιμές μίας direct ασφάλειας με τα παραδοσιακά συμβόλαια, θα διαπιστώσεις πως υπάρχει μία σημαντική διαφοράς την τιμή. Η ασφάλεια που φτιάχνεις εσύ είναι πολύ πιο οικονομική, όμως υπάρχουν τρόποι για να εξοικονομήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα;

Η απάντηση είναι ναι και κρύβεται στα 4 παρακάτω tips:

Προτίμησε το ετήσιο συμβόλαιο

Είναι κοινό μυστικό πως όσο περισσότερο επενδύεις στην σχέση εμπιστοσύνη, τόσο περισσότερο επωφελείσαι από αυτή. Μία ετήσια online ασφάλεια αυτοκινήτου σου παρέχει τα χαμηλότερα δυνατά ασφάλιστρα της αγοράς. Εάν το κόστος είναι το βασικότερο κριτήριο στην επιλογή σου, τότε προτίμησε τους 12 μήνες!

Θέσε την «τρέχουσα αξία»

Ένα πολύ συχνό λάθος είναι οι ιδιοκτήτες να ασφαλίζουν το όχημα τους βάσει της τιμής αγοράς και όχι την τρέχουσα αξία. Στην περίπτωση που το όχημα είναι καινούργιο αυτές οι δύο τιμές ταυτίζονται, όμως σε οχήματα άνω του ενός έτους υπάρχουν αποκλίσεις. Η τρέχουσα τιμή είναι ουσιαστικά το πόσο πραγματικά κοστίζει τη δεδομένη στιγμή το όχημα. Κάθε συμβόλαιο θα αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη με την τρέχουσα αξία, ακόμα και αν αυτός έχει πληρώσει ακριβότερα ασφάλιστρα γιατί έβαλε ένα μεγαλύτερο ποσό.

Δήλωσε τα αντικλεπτικά συστήματα

Ο συναγερμός και το immobilizer είναι δύο αντικλεπτικά συστήματα τα οποία προσφέρουν έκπτωση στο ασφάλιστρο σου. Όταν ερωτηθείς κατά τη διαμόρφωση του συμβολαίου, φρόντισε να γνωρίζεις αν παρέχονται στον εξοπλισμό του οχήματος σου γιατί θα δεις μία γενναία μείωση στα χρήματα που πρέπει να πληρώσεις. Επιπλέον προστατεύουν την περιουσία σου και αποθαρρύνουν τους κλέφτες.

Απέφυγε τις γρήγορες επιλογές

Όσο πιο προσεκτικά ψάξεις και όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσεις, τόσο πιο καλή θα είναι η ασφάλεια που θα βρεις. Από το θέμα των παροχών και του κόστους τους, μέχρι και τις αποζημιώσεις, θα διαπιστώσεις πως η κάθε εταιρεία προσφέρει διαφορετικές επιλογές. Για να μην δώσεις λοιπόν μία περιουσία, μην πας απευθείας στην πρώτη επιλογή. Μελέτησε λίγο και προσπάθησε να συγκρίνεις τα συμβόλαια. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει ακόμα και σε μία μέρα αν γίνει σωστά και το επόμενο βήμα είναι η αγορά!

 

- Advertisement -
- Advertisement -S-

Stay Connected

32,315ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,630ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,492ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Must Read