Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήInfotainmentΜασούτης: Για 46 χρόνια δίπλα στον καταναλωτή και τον εργαζόμενο

Μασούτης: Για 46 χρόνια δίπλα στον καταναλωτή και τον εργαζόμενο

Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ είναι ελληνική εταιρεία super market με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ξεκίνησε την πορεία της το 1976, συμπληρώνοντας πρόσφατα 46 χρόνια επιτυχημένης ανάπτυξης στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία κατέχει θέση market leader στη Βόρεια Ελλάδα και παράλληλα βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά.
Τον περασμένο Ιούνιο  η Μασούτης διακρίθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά στο Great Place to Work® Institute Hellas, ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022 και ταυτόχρονα κέρδισε το βραβείο «Legends» για τη 10ετή συνεχόμενη παραλαβή του βραβείου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Μασούτης είναι η μόνη εταιρεία του κλάδου των supermarket που βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα στην κατηγορία άνω των 250 εργαζόμενων.

Παράλληλα τον Σεπτέμβριο του 2022 η εταιρία Μασούτης διακρίνεται ακόμη μία φορά και μεταξύ των κορυφαίων εταιριών και στην Ευρώπη. Στη Βενετία, όπου διεξήχθη η τελετή απονομής του Great Place to Work® Best Workplaces™ in Europe 2022, διακρίνεται μεταξύ των κορυφαίων εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2022!

Τα αποτελέσματα Best Workplaces in Europe™ 2022 προέκυψαν από την έρευνα που διεξήγαγε το Great Place to Work®, global authority στην αξιολόγηση και μελέτη της εργασιακής κουλτούρας, σε περισσότερους από 1,4 εκατομμύριο εργαζόμενους αναλύοντας πρακτικές και πολιτικές αναφορικά με ζητήματα εργασιακού περιβάλλοντος σε 37 χώρες και σε περισσότερες από 3.000 εταιρίες στην Ευρώπη.

Σε αυτή την έρευνα η εταιρία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε ως μία από τις 50 κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2022 στην κατηγορία «Μεγάλες εθνικές εταιρίες (περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι)». Η διάκριση της σε τέτοιους θεσμούς γίνεται πιο σημαντική επειδή οι εργαζόμενοι δεν είναι συγκεντρωμένοι σε έναν χώρο, αλλά σε 372 φυσικά καταστήματα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα, στα κεντρικά γραφεία διοίκησης και στο Κέντρο Logistics.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε είναι μια επιχείρηση που διατηρεί αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα, είναι μια μεγάλη οικογένεια στην οποία κάθε μέλος είναι σημαντικό κι έχει ξεχωριστή αξία!

Η δυναμική της ανάπτυξη συνεχίζεται με περισσότερους από 9.877 εργαζόμενους, ενώ μόνο στη Θεσσαλονίκη απασχολούνται 4.073 υπαλλήλοι που αυτό σημαίνει οτι όλοι μας έχουμε κάποιον γνωστό, φίλο ή συγγενή που εργάζεται στην εταιρεία Μασούτης.

Οι εργαζόμενοι είναι η δύναμη για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, όπως δηλώνεται και με τη φράση «η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας».

Η Μασούτης Α.Ε. δίπλα στον καταναλωτή

«Εδώ για ‘σένα και εδώ για κάθε οικογένεια» αποτελεί το κεντρικό σύνθημα της ελληνικής αλυσίδας supermarket, Μασούτης Α.Ε., η οποία εστιάζει στον άνθρωπο και στις βασικές, καθημερινές του ανάγκες.

Το κατάστημα Μασούτης στην περιοχή της Σχολής Τυφλών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, γίνεται το πρώτο supermarket στην Ελλάδα με φιλικότητα προς τα άτομα με οπτική αναπηρία.

Συγκεκριμένα πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα των σούπερ μάρκετ εγκαθίστανται πρωτοποριακές εφαρμογές, οι οποίες χαρίζουν στα άτομα με μερική και ολική οπτική αναπηρία την δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους με άνεση και αίσθηση ευκολίας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Τwitter

 Διαβάστε Ακόμα