Αρχική Infotainment Insupermarket.gr: Το 1ο αμιγώς ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα λιανικής πώλησης τροφίμων και ειδών...

Insupermarket.gr: Το 1ο αμιγώς ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα λιανικής πώλησης τροφίμων και ειδών σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

To www.insupermarket.gr είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα λιανικής πώλησης τροφίμων και ειδών Σούπερμαρκετ μέσω Διαδικτύου που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την πόλη και τον ευρύτερο νομό της Θεσσαλονίκης.

Είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό Σουπερμάρκετ στην Βόρεια Ελλάδα σε κωδικολόγιο καθώς διαθέτει πάνω από 9000 κωδικούς  και εδώ και 4 χρόνια το εμπιστεύονται  οι  Θεσσαλονικείς καταναλωτές ως το πιο αξιόπιστο σε αποθέματα και παραδόσεις καθώς και στις συναλλαγές  αφού διαθέτει  φορητά τερματικά και ασφαλείς  ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω τραπεζών, διευκολύνοντας ετσι τους πελάτες που το επιλέγουν .

Τηρεί όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές καθώς και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την τήρηση των μέτρων κατά του Covid-19 και διαθέτει πιστοποίηση ασφάλειας και μεταφοράς τροφίμων ΗAACP δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, τη διατήρηση της φρεσκάδας και όλων των συνθηκών υγιεινής.

Βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στη συνέπεια και στην επιθυμία να βελτιώνει συνεχώς και να προσαρμόζει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τα “θέλω” των πελατών του και πάντα με ταχύτητα και υπεύθυνα.

 Αποστολή του www.Insupermarket.gr είναι να σας βοηθήσει να κάνετε τα ψώνια σας ευκολότερα, οικονομικότερα και κυρίως εξοικονομώντας σας χρόνο, αλλά και χρήμα φέρνοντας σας στην πόρτα σας τα ψώνια χωρίς χρέωση μεταφορικών.

 Όραμά του  www.Insupermarket.gr είναι η ανάπτυξη δυνατών σχέσεων εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και η δημιουργία μιας υπηρεσίας που θα  προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στο χώρο του πελάτη φθηνά και γρήγορα , αλλά και το έξτρα χρόνο τον οποίο θα μπορεί να εκμεταλλευτεί ο κάθε πελάτης όπως αυτός θέλει!

Δείτε τις δεκάδες προσφορές μας στο

https://www.insupermarket.gr/proionta/ps/1/?HYPERLINK “https://www.insupermarket.gr/proionta/ps/1/?&offer=1″&HYPERLINK “https://www.insupermarket.gr/proionta/ps/1/?&offer=1″offer=1

και στο FB στην επίσημη σελίδα μας  https://www.facebook.com/insupermarket.gr

Μπείτε τώρα στο www.insuper,arket.gr και κάντε τις αγορές σας !!!

- Advertisement -
- Advertisement -S-

Stay Connected

32,344ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,630ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,492ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Must Read

- Advertisement -S-
- Advertisement -S-