Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠρεμιέρα Euro 2024 με ειδικά στοιχήματα

Πρεμιέρα Euro 2024 με ειδικά στοιχήματα

- Advertisement -

Η αναμέτρηση της Γερμανίας με την Σκωτία ανοίγει την αυλαία του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

To Euro 2024 ξεκινά με την οικοδέσποινα Γερμανία να υποδέχεται τη Σκωτία στο Allianz Arena και το BetMarket έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του σημερινού αγώνα (14/6/24).

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το Euro 2024 κάνει σήμερα πρεμιέρα με την Γερμανία να θέλει να ξεκινήσει «με το δεξί» το πρόγραμμα της και τη Σκωτία να έχει στόχο να χαλάσει την γιορτή. Ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα τον παρακολουθήσουμε ζωντανά από την ΕΡΤ1.Θυμίζουμε πως μπορείτε να δείτε τις διασταυρώσεις Euro 2024 και κάθε πληροφορία που χρειάζεστε μέσω του Betmarket.gr.

Γερμανία – Σκωτία Προγνωστικό

Η Γερμανία παίζει εντός έδρας, με τον ενθουσιασμό του κόσμου. Αναμένουμε να είναι άκρως επιθετική από τα πρώτα λεπτά του αγώνα προκειμένου να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό του κόσμου και να ξεκινήσει θετικά στο πρόγραμμα. Διαθέτει ποδοσφαιριστές επιθετικά που έχουν πολύ ταλέντο και μπορούν να δημιουργήσουν μόνοι τους τελικές. Δεδομένα θα έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθώντας να δημιουργήσει καταστάσεις για γκολ. Από την άλλη, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στα μετόπισθεν, καθώς στο τελευταίο φιλικό με την Ελλάδα προβλημάτισε αρκετά στο αμυντικό τρανζίσιον. Και το ματς με τη Σκωτία θα είναι παρόμοιο σαν στυλ παιχνιδιού με αυτό κόντρα στην εθνική μας.

Μπες τώρα στο δωρεάν Viber κανάλι του ΒetMarket και βρες Pregame αναλύσεις, Live betting, διαγωνισμούς, προσφορές* και την καλύτερη παρέα για να απολαύσεις το Euro 2024.

Η Σκωτία είναι μία ομάδα που της αρέσει να παίζει στο χώρο. Δυσκολεύεται όταν πρέπει εκείνη να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στο σημερινό ματς. Θα κάτσει πίσω από την μπάλα και θα προσπαθήσει μέσω των αντεπιθέσεων να φανεί απειλητική.

Εύκολο είναι να προβλέψει κανείς την ανάλυση του αγώνα. Η Γερμανία είναι το ξεκάθαρο φαβορί και έχει το «πρέπει» της νίκης. Θα έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων με τη Σκωτία να αμύνεται πίσω από την μπάλα να προσπαθεί μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσει. Η επιθετικότητα που θα έχουν τα «πάντσερ» περιμένουμε να «πνίξει» την Σκωτία ανά διαστήματα, γι’ αυτό και ποντάρουμε στο over 6,5 κόρνερ της Γερμανίας σε απόδοση 1,93 στη Stoiximan. Θυμίζουμε ότι οι Γερμανοί είχαν 13 κόρνερ στο προηγούμενο φιλικό με την Ελλάδα, που πίεζαν έντονα για να βρουν γκολ.

Γερμανία – Σκωτία Οι ενδεκάδες

Αναμένουμε ότι ο Νάγκελσμαν θα χρησιμοποιήσει ίδια ενδεκάδα με αυτή κόντρα στην Ελλάδα. Στηρίζεται πολύ στην ατομική ποιότητα των Μουσιάλα και Βιρτς στα άκρα, ενώ σημαντική είναι η παρουσία του Χάβερτς που δεν είναι κλασσικό σέντερ φορ αλλά έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, Γκιουντογκάν και Κρόος είναι οι «μαέστροι» της μεσαίας γραμμής. Στοιχηματικά, προκύπτει μία ενδιαφέρουσα αγορά, να έχει ο Κρόος 1+ τελική προσπάθεια προς την εστία σε απόδοση 1,98. Μη ξεχνάμε ότι ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκείνος εκτελεί όλα τα στημένα, με εξαιρετικά χτυπήματα.

Η Σκωτία από την πλευρά της παίζει με τριάδα στην άμυνα με σκοπό να θωρακίσει την άμυνά της. Έχει μεγάλη ποιότητα στην αριστερή της πλευρά με Τίρνι (αριστερό στόπερ), Ρόμπερτσον (φουλ μπακ) αλλά και τον ΜακΓκίν να κινείται προς τα εκεί. Σημαντικός πολύ για την ομάδα του Στιβ Κλαρκ είναι και ο ΜακΤομινέι, ο οποίος συχνά από τη θέση του χαφ πατάει περιοχή και γίνεται απειλητικός.

Γερμανία (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα, Μίτελσταντ – Άντριχ, Κρόος – Μουσιάλα, Γκιουντογκάν, Βιρτς – Χάβερτς

Σκωτία (3-4-2-1): Γκαν – Χέντρι, Χάνλει, Τίρνι – Ράλστον, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΤόμινεϊ, Ρομπερτσον – Γκίλμουρ, ΜακΓκιν, Σάνκλαντ

Γερμανία – Σκωτία Διαιτητής

Διαιτητής είναι ο Γάλλος Clément Turpin. Έχει σφυρίξει 31 ματς φέτος έχοντας δώσει 106 κίτρινες κάρτες και 7 κόκκινες. Επίσης, έχει δείξει 11 φορές το σημείο της άσπρης βούλας. Βοηθοί είναι οι Nicolas Danos, Benjamin Pages και 4ος ο François Letexier. Στο VAR βρίσκεται ο Jérôme Brisard.

Η ενισχυμένη απόδοση που αξίζει

Μία πολύ καλή ενισχυμένη απόδοση προκύπτει από τη Novibet. Να κερδίσει η Γερμανία και αν σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 5,00 από 3,25. Πιστεύουμε ότι η Γερμανία θα πάρει εύκολα δύσκολα το ματς αλλά η ανασταλτική της λειτουργία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και μπορεί να δεχθεί γκολ.

BetMarket.gr Επιλογές

Γερμανία – Σκωτία  Over 6,5 κόρνερ Γερμανία @1,95

Γερμανία – Σκωτία  Κρόος 1+ τελική στην εστία @2,20

Γερμανία – Σκωτία  1 και Goal/Goal  @ 5,00

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα