Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentpenaergasies.gr - Από το πανεπιστήμιο στην αγορά εργασίας

penaergasies.gr – Από το πανεπιστήμιο στην αγορά εργασίας

Η εταιρεία ΠΕΝΑ προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών και διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες για οποιοδήποτε project. Η πλειοψηφία των υπηρεσιών μας αφορούν φοιτητές, για την καθοδήγηση και υποστήριξη τους στα project που τους έχουν ανατεθεί.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην εύρεση βιβλιογραφίας, στην παρουσίαση σας, στην στατιστική ανάλυση ή να σας κατευθύνουν μέσω μαθημάτων. Επίσης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την μετάφραση άρθρων, εργασιών και διπλωματικών, δακτυλογράφηση και απομαγνητοφώνηση συνεντεύξεων. Το προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία και ανάγκη.

Οι υπηρεσίες μας συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών των φοιτητών, αφού παρέχονται υπηρεσίες σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, συνοδευτικής επιστολής, προετοιμασία συνεντεύξεων αλλά και μεταφράσεις εγγράφων.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται και σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να μεταφράσουν επίσημα έγγραφα, ιστοσελίδες, καταλόγους και άλλα. Προσφέρουμε υπηρεσίες δημιουργίας κειμένων, δακτυλογράφησης αλλά και απομαγνητοφωνήσεις συμβουλίων και συνεδρίων.

Εργαζόμαστε προσεκτικά ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ακόμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία δωρεάν κοστολόγηση των υπηρεσιών μας!

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας από τα παρακάτω link:

https://www.penaergasies.gr/

penaergasies.gr

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός ΕπικοινωνίαςΔιαβάστε Ακόμα