Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΦτιάξε μέσα σε 5 απλά βήματα τη δική σου φτηνή online ασφάλεια...

Φτιάξε μέσα σε 5 απλά βήματα τη δική σου φτηνή online ασφάλεια αυτοκινήτου!

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου πλέον μπορεί να γίνει γρήγορα και πολύ οικονομικά. Εάν θες να μάθεις το πώς, διάβασε τα πέντε απλά βήματα για την απόκτηση της!

Το να φτιάξεις σήμερα μία online ασφάλεια αυτοκινήτου από το μηδέν είναι θέμα λεπτών. Ναι πολύ σωστά διάβασε, θέμα λεπτών, αρκεί να ξέρεις τι θες και πώς να το βρεις. Σε αυτό το άρθρο θα δεις μέσα σε 5 απλά βήματα πως θα έχεις online ασφάλεια αυτοκινήτου με ελάχιστα χρήματα.

1ο Βήμα: Διάλεξε τον τύπο συμβολαίου

Όπως κατάλαβες το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις τη διάρκεια και τον τύπο συμβολαίου που θες. Η απλή online ασφάλεια αυτοκινήτου βγαίνει σε τρίμηνη, εξάμηνη και ετήσια. Η τελευταία είναι και η οικονομικότερη. Από εκεί και πέρα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μικτής ή των flexible πακέτων που πληρώνεις με βάσει τα χιλιόμετρα.

2ο Βήμα: Βρες την ασφαλιστική σου

Το επόμενο βήμα είναι να μπεις στη σελίδα της ασφαλιστικής εταιρείας που σε ενδιαφέρει και να ξεκινήσεις να κοιτάς τα διαθέσιμα πακέτα της online ασφάλειας αυτοκινήτου που παρέχει. Εάν δεν είσαι σίγουρος μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία πλατφόρμα που συνεργάζεται με πολλές ασφαλιστικές και σου παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών.

3ο Βήμα: Συμπλήρωσε τα στοιχεία και την ημερομηνία έναρξης

Βάλε τα στοιχεία σου σωστά και ξεκίνα την αναζήτηση online ασφάλειας αυτοκινήτου. Είναι σημαντικό να βάλεις τα στοιχεία που αναγράφονται στην άδεια του αυτοκινήτου σου και να την έχεις βγάλει φωτογραφία, ώστε να την επισυνάψεις όταν χρειαστεί. Επιπλέον, μπορείς εισάγεις και διάφορους εκπτωτικούς κωδικούς ή επαγγελματική ιδιότητα που σου προσφέρει εκπτώσεις. Σημαντικό είναι να διαλέξεις και την επιθυμητή ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου.

4ο Βήμα: Σύγκρινε πακέτα και καλύψεις

Υπάρχουν διάφορα πακέτα online ασφάλειας αυτοκινήτου που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Όμως επειδή κάποιοι οδηγοί θέλουν επιπλέον προστασίες, δίνεται η δυνατότητα να προσθέσεις καλύψεις. Το σημαντικό σε αυτό το σημείο είναι να δεις τη τελική τιμή και τις επιπλέον παροχές που σου δίνει η κάθε εταιρεία όπως η κάρτα υγείας ή άλλα προνόμια.

5ο Βήμα: Προχώρησε στην πληρωμή

Αφού έχεις ολοκληρώσει όλα τα παραπάνω και έχεις καταλήγει στην online ασφάλεια αυτοκινήτου σου, προχώρησε στην πληρωμή. Μπορείς να πληρώσεις απευθείας ή να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα. Όταν ολοκληρώσεις τη διαδικασία επισκέψου το email σου για να δεις την επιβεβαίωση. Μέσα στις επόμενες ώρες θα έχεις την online ασφάλεια αυτοκινήτου στο mail σου έτοιμη για να την εκτυπώσεις!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα