Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΦιλικός… άσος στο 2,55

Φιλικός… άσος στο 2,55

Παναιτωλικός και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε φιλική αναμέτρηση και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Η αλήθεια είναι πως τα φιλικά προετοιμασίας δεν είναι και οι πιο εύκολες αναμετρήσεις για προγνωστικά στοιχήματος, όμως υπάρχουν περιπτώσεις όπως το Παναιτωλικός – Λαμία (18/07/24) που δεν μπορούμε να μη τις παρατηρήσουμε.

Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες της Stoiximan Superleague, αυτή ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία. Σύμφωνα με τις αποδόσεις, το ζευγάρι είναι ισορροπημένο, όμως σύμφωνα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό τους, ο άσος θα έπρεπε να προσφέρεται σε τιμές φαβορί.

Παναιτωλικός – Λαμία (18/07/24)

Ο Παναιτωλικός μπορεί την περσινή σεζόν να βρέθηκε στα playout και μάλιστα σε κάποιο σημείο να κινδύνεψε μέχρι και η παραμονή του στην κατηγορία, όμως εάν δεν είχε την καταστροφική αρχή με τον Σούρερ τότε θα είχε εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή. Η έλευση του Πετράκη άλλαξε τα πράγματα προς το καλύτερο και η ομάδα του Αγρινίου είχε σταθερά ανοδική απόδοση.

Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο κι έτσι η διοίκηση εμπιστεύτηκε τον Πετράκη και για τη φετινή. Ο σχεδιασμός ξεκίνησε από νωρίς, με προσθήκες και αποχωρήσεις. Ο Έλληνας τεχνικός επιλέγει το 3-5-2 κι έτσι τα στοιχεία που θέλει από τους παίκτες του είναι συγκεκριμένα. Στο πρώτο φιλικό της σεζόν, ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό (2-0), όμως το αποτέλεσμα τον αδικεί. Σήμερα, ο Παναιτωλικός θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του και η αλήθεια είναι πως υπάρχει ενθουσιασμός.

Η Λαμία της φετινής σεζόν δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την περσινή ομάδα. Εκτός από τον Λεωνίδα Βόκολο που αποχώρησε, παρελθόν αποτελούν και πολλοί ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, η φετινή προετοιμασία ξεκίνησε με μόλις 13 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κι έκτοτε έγιναν δύο ακόμη προσθήκες. Το θέμα είναι πως από τους 15 συνολικά επαγγελματίες που έχει αυτή τη στιγμή, μόλις πέντε συνεχίζουν από πέρσι. Αυτό σημαίνει πως 10 από τους 15 είναι νέες μεταγραφές και μάλιστα επτά (!) από αυτούς αγωνίζονταν πέρσι στη Superleague 2.

Όσον αφορά τον πάγκο, νέος προπονητής είναι ο φιλόδοξος Μαρίνος Σατσιάς. Ο Κύπριος προπονητής βρισκόταν πέρσι στον πάγκο του Εθνικού Άχνας, στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου και παρά το γεγονός πως ξεκίνησε την περσινή σεζόν με το 4-2-3-1, από τα μισά και μετά άλλαξε τον σχηματισμό σε 3-4-3.

Συνεπώς, η Λαμία έχει ένα ολοκαίνουριο ρόστερ, χαμηλότερης ποιότητας από πέρσι. Νέο προπονητή, ο οποίος επιλέγει έναν όχι και τόσο σύνηθες σχηματισμό για τα ελληνικά δεδομένα και γενικότερα η προετοιμασία της δεν έχει ξεκινήσει και με τις καλύτερες συνθήκες. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός είχε μεν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, όμως έχει τον ίδιο προπονητή και δουλεύει στο ίδιο πλάνο με πέρσι, ενώ θα παίξει για πρώτη φορά φέτος μπροστά στον κόσμο του.

Στα προγνωστικά λοιπόν, με τον άσο στο 2.55 από τις στοιχηματικές, αξίζει ένα ποντάρισμα.

Προγνωστικά (18/07/24) – BetMarket επιλογές

ΦΙΛ- 18:30, Παναιτωλικός – Λαμία: 1, σε απόδοση 2.55 (Stoiximan)

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα