Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΤι μάθαμε παρακολουθώντας το Masterchef; Όλοι για «Ούζο στον Πίνακα»!

Τι μάθαμε παρακολουθώντας το Masterchef; Όλοι για «Ούζο στον Πίνακα»!

Το MasterChef ήταν αυτό το τηλεοπτικό προϊόν που μας κράτησε παρέα μέσα στην καραντίνα και που φέτος έκανε και την ανατροπή χρίζοντας νικήτρια (γυναίκα για πρώτη φορά) την Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

To MasterChef είναι μία εκπομπή μαγειρικής που έχει καταφέρει να ανεβάσει τις μαγειρικές γνώσεις των τηλεθεατών χωρίς καν να δείχνει ακριβείς συνταγές. Μέσα σε αυτό το τηλεοπτικό show έχουμε ακούσει διάφορα ονόματα από περίεργες τεχνικές που δεν έχουμε ιδέα τι σημαίνουν.

Τί έχουμε μάθει λοιπόν μετά από 5 κύκλους MasterChef και  πόσο μας έχει επηρεάσει η μόδα του;

Πέρυσι είχαμε τον αφρό.Τόσος αφρός που  αφρισε το σύμπαν!

Και «αποδόμηση». Τόσο που αποδομήσαμε τον μουσακά που έχουμε ξεχάσει τελικά την   καθεαυτού συνταγή του.

Φέτος ζήσαμε το δράμα του λουλουδιού και του σχοινόπρασου ως στόλισμα πιάτου.

Έχουν επηρεαστεί άραγε οι ταβέρνες, τα ουζερί και τα μεζεδοπωλεία από όλο αυτόν τον χαμό του MasterChef;

Το seleo.gr βρέθηκε σε ένα σύγχρονο ουζερί στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Άθωνος, στο «Ούζο στον πίνακα», και μίλησε με τον σεφ του μαγαζιού Ιάσωνα Ζυγούρα.

«Σίγουρα έχουμε επηρεαστεί από τον χαμό που κάνει, κάθε χρόνο το Masterchef. Και αυτό συμβαίνει γιατί πρώτα έχει επηρεαστεί ο κόσμος, που του έχει «ανοίξει η όρεξη» βλέποντας όλα αυτά τα πιάτα στην τηλεόραση. Το Masterchef έχει ανοίξει τον ορίζοντα του καταναλωτή και δέχεται πιο εύκολα τις εστιατορικές αλλαγές. Όπως για παράδειγμα το σχινόπρασο που πλέον μπαίνει σε πάρα πολλά πιάτα και ως γαρνιτούρα αλλά και ως συστατικό.

Εμείς στο «Ούζο στον πίνακα» προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε υλικά από όλη την Ελλάδα και να αναδείξουμε με τα πιάτα μας όλα τα καλά που μας δίνουν οι Έλληνες παραγωγοί.

Όπως κάνουμε και στο καινούριο, ένθετο μενού, που έχουμε δημιουργήσει στο «Ούζο στον πίνακα» έχουμε βρει τα καλύτερα κρέατα από όλη την Ελλάδα και παίζουμε με τις κοπές. Μοσχαρίσια μάγουλα, μαύρος χήρος, picanha, rib eye είναι μερικές από τις επιλογές… » καταλήγει ο κ. Ζυγούρας.

Σίγουρα, το «Ούζο στον πίνακα» το οποίο αποτελεί σταθερή επιλογή για τους μερακλήδες και καλοφαγάδες μπορεί να καλύψει πλέον και όλα τα γευστικά γούστα ακόμα και των απαιτητικών κριτών του Masterchef!

Info

Ούζο στον πίνακα

Μπαλάνου 27, Πλατεία Άθωνος

Πλατεία Άθωνος, Θεσσαλονίκη

2310 280076

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα