Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΤελικός Champions League με σημεία ως το 5,40

Τελικός Champions League με σημεία ως το 5,40

- Advertisement -

Βραδιά τελικού Champions League σήμερα και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά με σούπερ σημεία!

Το Betmarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά (01/06/24) για τον τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ανάλυση Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο (Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν, Νιούκαστλ) και έβαλε από την αρχή τον πήχη ψηλά. Στη φάση των 16 αντιμετώπισε την Αϊντχόφεν, παίρνοντας την ισοπαλία στην Ολλανδία (1-1) και στον επαναληπτικό κλείδωσε την πρόκριση (2-0). Στα προημιτελικά ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1), όμως κατάφερε να πάρει την πρόκριση με νίκη στο δεύτερο παιχνίδι (4-2). Τελευταίο εμπόδιο πριν τον μεγάλο τελικό ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία απέκλεισε με δύο νίκες (1-0,0-1).

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας κι εξασφάλισε ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Βέβαια, προς το τέλος ήταν κάπως αδιάφορη βαθμολογικά κι έτσι είχε ρίξει το βάρος στην Ευρώπη.

Σχετικά με το αγωνιστικό της πλάνο, είναι ομάδα που πιέζει αρκετά τον αντίπαλο και ειδικά μόλις χάνει την μπάλα επιλέγει την άμεση πίεση. Επιθετικά, επιλέγει τη γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού, ενώ συχνά επιδιώκει μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Ανάλυση Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το απόλυτο των νικών, σε έναν σχετικά βατό όμιλο (Νάπολι, Μπράγκα, Ουνιόν Βερολίνου), καταφέρνοντας σε έξι παιχνίδια να πάρει ισάριθμες νίκες, σκοράροντας 16 τέρματα. Στη συνέχεια απέκλεισε τη Λειψία (0-1/1-1), ενώ στα προημιτελικά κατάφερε μια πολύ σημαντική πρόκριση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο αναμετρήσεις να λήγουν ισόπαλες και τη «Βασίλισσα» να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι. Τέλος, στα ημιτελικά ήρθε ακόμη μια σπουδαία πρόκριση, κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στη LaLiga κατάφερε τελικά να κατακτήσει εύκολα το πρωτάθλημα, με 10 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Στο τέλος, είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, όμως δικαιολογείται γιατί δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η Ρεάλ έχει ως μεγάλο της ατού την επίθεση, καθώς διαθέτει παίκτες με πολλή ποιότητα και κυρίως ταχύτητα. Είναι ομάδα που μπορεί να μεταφέρει με άνεση τη μπάλα στην επίθεση και να δημιουργήσει επικίνδυνες συνθήκες από το πουθενά. Από την άλλη, είναι ευάλωτη αμυντικά σε συνθήκες αντεπίθεσης.

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά (01/06/24)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς υπερτερεί σε ποιότητα, εμπειρία και φυσικά γιατί παίζει στη διοργάνωση της. Βέβαια, η Ντόρτμουντ δεν αναμένεται να αποτελέσει εύκολο αντίπαλο κι έτσι το με το διπλό να μην ξεπερνά το 1.70 δεν υπάρχει αξία στοιχηματικά ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι πως η Ντόρτμουντ αποδίδει καλύτερα στο πρώτο μέρος, ενώ η Ρεάλ στο δεύτερο. Οι Γερμανοί ξέρουν πως αν θέλουν να διατηρήσουν την ισορροπία θα πρέπει να μπουν δυνατά από νωρίς, την ώρα που οι Ισπανοί φέτος δεν βιάζονται και είναι περισσότερο απειλητικοί όταν χτίσουν ρυθμό. Επομένως, έχει ενδιαφέρον να πάμε στα ειδικά στοιχήματα και την επιλογή «1Χ ημίχρονο/Χ2 τελικό» που είναι σε απόδοση 2.30 στη Stoiximan.

Ειδικά παικτών

Τα βλέμματα από πλευράς Ντόρτμουντ θα είναι στραμμένα στον Μάρκο Ρόις, ο οποίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την ομάδα και σίγουρα θέλει να κλείσει την καριέρα του εκεί με έναν τίτλο και μάλιστα όχι οποιοδήποτε τίτλο. Ο Γερμανός είναι ηγέτης και αναμένεται να δοκιμάσει τα πόδια του, είτε βρει τις συνθήκες να σουτάρει, είτε τις δημιουργήσει ο ίδιος. Συνεπώς, υπάρχει αξία στην επιλογή να έχει ο Ρόις Over 0.5 προσπάθεια στην εστία, η οποία βρίσκεται σε απόδοση 2.10 στη Bet365.

Αναμφίβολα, η σημερινή αναμέτρηση είναι πολύ πιθανό να κριθεί από τη μάχη του κέντρου. Η Ρεάλ θα έχει ως μεγάλο της όπλο σε αυτό τον χώρο τον Τόνι Κρος. Ο Γερμανός θα παίξει για τελευταία φορά με τη «Βασίλισσα» και είναι πιθανό να ηγηθεί της προσπάθειας. Δεν είναι τυχαία άλλωστε το φαβορί για το βραβείο του MVP, με την επιλογή να είναι ο Κρος ο καλύτερος παίκτης του αγώνα να προσφέρεται σε απόδοση 5.40 στις ενισχυμένες* αποδόσεις της Betsson.

Ο διαιτητής

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλάβκο Βίντσιτς. Φέτος, έχει βρεθεί σε 23 αναμετρήσεις, βγάζοντας 92 κίτρινες κάρτες και μόλις μία απευθείας κόκκινη. Σε επίπεδο Champions League βρέθηκε φέτος σε πέντε παιχνίδια, δείχνοντας συνολικά 19 κίτρινες κάρτες. Δεδομένα λοιπόν, δεν μπορεί να θεωρηθεί «καρτάκιας».

Ο τελευταίος τελικός που βρέθηκε, αυτός του Europa League της σεζόν 2021/22, κρίθηκε στα πέναλτι. Παρά το γεγονός πως παίχτηκαν 120 λεπτά αγώνα, ο Βίντσιτς έβγαλε συνολικά μόλις δύο κίτρινες κάρτες. Ειδικότερα λοιπόν στο πρώτο μέρος, δύσκολα θα δούμε από τον διαιτητή να βγάζει τις κάρτες από το τσεπάκι του. Επομένως, αξίζει να ποντάρουμε στην επιλογή Under 1.5 κάρτες στο 1ο ημίχρονο, που είναι σε απόδοση 1.70 στη Stoiximan.

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Betmarket επιλογές

22/05, 22:00    Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης  1Χ ημίχρονο/Χ2 τελικό @2.30

22/05, 22:00    Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης  Ρόις Over 0.5 προσπάθεια στην εστία @2.10

22/05, 22:00    Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης  Καλύτερος παίκτης του αγώνα: Κρος @5.40

22/05, 22:00    Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης  Under 1.5 κάρτες  στο 1ο ημίχρονο @1.70

Το Euro 2024 έρχεται στο BetMarket.gr! Διαβάστε για το Euro 2024 πρόγραμμα με τις αναλυτικές ημερομηνίες όλων των αγώνων!

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα