Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΤα καλύτερα σημεία του Σαβατοκύριακου 20 & 21 Αυγούστου

Τα καλύτερα σημεία του Σαβατοκύριακου 20 & 21 Αυγούστου

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Επτά επιλογές σε αποδόσεις από 1.20 μέχρι 3.80.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το φαβορί

Ένα από τα εντυπωσιακότερα αποτελέσματα της περσινής σεζόν ήταν τα τέσσερα γκολ που έβαλε η Μπόχουμ στη Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί επιστρέφουν στη συγκεκριμένη έδρα, έχοντας μπει με φόρα στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο στα δύο με 8-1 τέρματα, αναζητώντας εκδίκηση από μια Μπόχουμ με μηδέν βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Μπόχουμ-Μπάγερν Μονάχου: 2 (1.20) /Κυριακή 18:30

 

Ο διπλασιασμός

Στη Λιγκ 1 της Αγγλίας, Μπάρνσλεϊ-Γουίκομ. Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την Μπάρνσλε»ι, δεύτερο σερί εκτός έδρας για την αντίπαλό της. Ταξίδεψε 180 μίλια για να αντιμετωπίσει την Εξετερ και τώρα άλλα 170 μίλια για το σημερινό, κουβαλώντας μαζί της 3 συνεχόμενες ήττες. Η γηπεδούχος είναι ομάδα για άνοδο, έχει πολύ καλό ρόστερ και μπορούμε να την στηρίξουμε.

Μπάρνσλεϊ-Γουίκομ: 1 (2.13) /Σάββατο 17:00

Το fair over

Το επιθετικό ποδόσφαιρο της Σασουόλο δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τη φετινή σεζόν. Στο πρώτο εντός έδρας της σεζόν, κόντρα σε έναν θεωρητικά βατό αντίπαλο λογικά θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της. Η Λέτσε ανέβηκε στη Serie A παίζοντας με επιθετική φιλοσοφία και μπορεί να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο ρυθμό.

Σασουόλο-Λέτσε: over (1.68) /Σάββατο 21:45

Το value over

Εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα το Στρασβούργο, με ποιότητα στην επίθεση και χωρίς στατικό παιχνίδι, όπως διαβάσαμε στο αφιέρωμα της Γαλλίας. Από την άλλη πλευρά μια Ρεμς που ψάχνει χημεία στην άμυνα αλλά είναι αδύνατο να τη βρει, επομένως χρειάζεται τρόπους για να σκοράρει, κάτι που θα ψάξει απέναντι στο Στρασβούργο.

Στρασβούργο-Ρεμς: over (2.18) /Κυριακή 14:00

Το αουτσάιντερ

Στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας η Φίτεσε υποδέχεται την Χέρενφεν, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε κακή κατάσταση, μετρώντας δύο σερί ήττες με τέρματα 3-8. Η Χέρενφεν είναι αήττητη (0-2-0) και απέναντι σε μία τόσο κακή αμυντική γραμμή όπως αυτή της γηπεδούχου ομάδας θα βρει αρκετούς χώρους να κάνει τη ζημιά.

Φίτεσε-Χέρενφεν: 2 (3.80) /Σάββατο 17:30

Το Combo Bet

Πρεμιέρα για την Super Leagueαυτό το Σαββατοκύριακο και μπορεί να λείπει το κλασσικό ντέρμπι, υπάρχει όμως ενδιαφέρον για την πρώτη επίσημη εμφάνιση των κορυφαίων ομάδων στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκλείστηκε από την Σλάβια Πράγας στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις, κυρίως στην εντός έδρας αναμέτρηση της Λεωφόρου. Μπορεί το σκορ να ήταν σχετικά «φτωχό» (1-1), το «τριφύλλι» είχε όμως πολλές ευκαιρίες και το θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερο. Μάλιστα, τις περισσότερες από τις ευκαιρίες τις είχε ο Αντράζ Σποράρ, με τον Σλοβένο να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να ανοίξει λογαριασμό και εντός των συνόρων. Γι’ αυτό και θα πάμε σε ένα συνδυαστικό στοίχημα με νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού και anytime σκόρερ τον Σποράρ .

Παναθηναϊκός-Ιωνικός: 1 & Αnytime Σπόραρ (2.67) /Κυριακή 20:00

Το Λάτιν

Στην πρώτη κατηγορία της Κολομβίας η Πατρίοτας φιλοξενεί την Αγκίλας, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε ανοδική πορεία, μετρώντας αήττητο δύο αναμετρήσεων (1-1-0). Η Αγκίλας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά από το σπίτι της (3 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει) και στο υψόμετρο της Τούνχα αναμένεται να τα βρει σκούρα λόγω και των κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν.

Πατριότας-Αγκίλας: 1 (2.42) /Κυριακή  00:05

Betmarket επιλογές:

  1. Μπάρνσλεϊ-Γουίκομ: 1 (2.13) /Σάββατο 17:00
  2. Φίτεσε-Χέρενφεν: 2 (3.80) /Σάββατο 17:30
  3. Σασουόλο-Λέτσε: over (1.68) /Σάββατο 21:45
  4. Στρασβούργο-Ρεμς: over (2.18) /Κυριακή 14:00
  5. Μπόχουμ-Μπάγερν Μονάχου: 2 (1.20) /Κυριακή 18:30
  6. Παναθηναϊκός-Ιωνικός: 1  & Αnytime Σπόραρ (2.67) /Κυριακή 20:00
  7. Πατριότας-Αγκίλας: 1 (2.42) /Κυριακή  00:05

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα