Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΤί θα πρέπει να προσέχετε όταν διαλέγετε στυλιστικά αξεσουάρ;

Τί θα πρέπει να προσέχετε όταν διαλέγετε στυλιστικά αξεσουάρ;

Τα αξεσουάρ αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι κάθε ντυσίματος, ανεξαρτήτως εποχής και στυλ. Φυσικά, σε αυτά περιλαμβάνονται κοσμήματα όπως βραχιόλια και σκουλαρίκια, οι τσάντες, οι ζώνες, τα ρολόγια, τα πορτοφόλια, και άλλα.

Για παράδειγμα, κατά τους χειμερινούς μήνες, στα must αξεσουάρ μας προστίθενται μάλλινα φουλάρια, κασκόλ, γάντια και σκούφοι.

Το να επιλέξεις το σωστό στυλιστικό αξεσουάρ για κάθε εποχή και στυλ που θέλεις να υιοθετήσεις δεν είναι πάντα εύκολο. Υπάρχουν στοιχεία όπως η ποιότητα, το χρώμα και οι συνδυασμοί που παίζουν σημαντικό ρόλο στις επιλογές μας. Ας δούμε πιο αναλυτικά τί θα πρέπει να προσέχετε την επόμενη φορά που θα θέλετε να ανανεώσετε τα αξεσουάρ σας.

Ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία: Πόσο σημαντικά είναι;

Η ποιότητα και η αξιοπιστία του αξεσουάρ είναι ίσως και ο πιο σημαντικός παράγοντας επιλογής. Μάλιστα, η ποιότητα κατασκευής αφορά κάθε τύπο αξεσουάρ. Στα κοσμήματα, brands όπως η Swarovski είναι μονίμως στις πιο δημοφιλείς επιλογές λόγω της ποιότητάς τους. Αντίστοιχα, στα ρολόγια, κυριαρχούν άλλα μεγάλα brands όπως η Tommy, η Boss, κλπ.

 

Γι’αυτόν τον λόγο, καλό θα είναι η επιλογή αξεσουάρ σας να ξεκινά από μία προσωπική έρευνα με βάση την ποιότητα της εκάστοτε μάρκας. Αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε τα αξεσουάρ σας για χρόνια.

Stylish young woman in a beige coat and glasses on a city street. Women’s street fashion. Autumn clothing.Urban style

Χρώμα, μοτίβο και στυλ: Τί θα πρέπει να προσέξετε;

Αφού σιγουρέψετε πως το brand που προτιμάτε προσφέρει την ποιότητα που χρειάζεστε, έρχεται και η πιο διασκεδαστική στιγμή. Αυτή της επιλογής του χρώματος, του μοτίβου και του στυλ των αξεσουάρ σας.  Μέσω των αξεσουάρ, μπορείτε εύκολα να τονίσετε χρωματικά ένα απλό outfit.

 

Τις τελευταίες σεζόν, οι επιλογές είναι πολλές. Όμως, τα έντονα χρώματα όπως το κίτρινο ή το κόκκινο και τα γεωμετρικά μοτίβα μπορούν σίγουρα να σας βοηθήσουν να απογειώσετε ένα outfit.

 

Αντίστοιχα, το χρώμα και μοτίβο των αξεσουάρ που θα επιλέξετε θα πρέπει να απαντούν στις δικές σας ανάγκες και στο προσωπικό σας στυλ. Σχεδόν όλα τα brands της αγοράς προσφέρουν πολλαπλές επιλογές όσον αφορά το χρώμα και το μοτίβο των αξεσουάρ τους. Εφόσον αυτό γίνει, το να τα συνδυάσετε με τα ήδη υπάρχοντα ή νέα σύνολά σας, θα είναι πολύ ευκολότερο. Ας δούμε πιο αναλυτικά πως θα γίνει αυτό.

Συνδυάζοντας τα νέα σας αξεσουάρ με τα υπάρχοντα σύνολά σας

Όπως ήδη αναφέραμε, τα αξεσουάρ σας μπορούν να έρχονται στο ίδιο στυλ και χρώμα με το λουκ σας, ή και σε αντίθεση με αυτό. Η αλήθεια είναι πως το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει ένα ασύνδετο λουκ, είναι η επιλογή αξεσουάρ σε περίπου ίδιο (αλλά όχι ίδιο) τόνο με τα ρούχα σας. Εφόσον επιλέξετε διαφορετικές χρωματικές παλέτες, οι επιλογές σας είναι πολλές.

 

Σχεδόν σε κάθε αξεσουάρ, μπορείτε να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε κάτι που καλύπτει τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, θα βρείτε πολλές επιλογές από επώνυμα πορτοφόλια γυναικεία στο answear.gr. Το ίδιο ισχύει για κάθε τύπο αξεσουάρ: από τις τσάντες χειρός μέχρι τα φουλάρια, οι επιλογές μας είναι πλέον άπειρες.

 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα αξεσουάρ δεν αγκαλιάζουν απλά το ντύσιμό μας. Αντίθετα, είναι εδώ για να απογειώσουν το στυλ μας χωρίς να γίνονται υπερβολικά. Οι επιταγές της σύγχρονης μόδας προτείνουν τη χρησιμοποίηση διακριτικών αξεσουάρ σε έντονα χρώματα και μοτίβα.

 

Έτσι, το στυλ σας δεν θα θεωρηθεί υπερβολικό, αλλά ούτε και απλό. Ο στόχος μας άλλωστε, είναι να βρούμε αυτή την ισορροπία μεταξύ των ρούχων και αξεσουάρ μας, χωρίς να αλλοιωθεί το στυλ μας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα