Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΣτοίχημα στα παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων

Στοίχημα στα παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων

Καλή αποδείχτηκε η χθεσινή ημέρα, με το κύριο ποντάρισμα (στα σουτ της Μακάμπι Χάιφα) να επιβεβαιώνεται πολύ εύκολα (11 σουτ στο τέρμα κατέγραψαν οι Ισραηλινοί). Όπως έγραψα και στο twitter: «το value δεν έχει σύνορα».

Όταν τα δεδομένα που αναλύεις είναι σωστά και μάλιστα συνδυάζονται με την εικόνα, τότε εύλογα (τις περισσότερες φορές) θα καταλήξεις σε ένα θετικό αποτέλεσμα (ακόμα και σε σουτ ομάδων, κόρνερ κτλ). Το έχουμε αποδείξει, άλλωστε, πολλές φορές.

Στο Betmarket.gr έχετε τη δυνατότητα μέσα από κορυφαίες αξιολογήσεις των στοιχηματικών εταιριών να ενημερώνεστε για τα υπέρ και τα κατά όλων των νόμιμων στοιχηματικών sites στην Ελλάδα. Στην Fonbet οφείλουμε να πιστώσουμε το γεγονός πως αποτελεί μία από αυτές που προσφέρουν τέτοιες αγορές (όπως η χθεσινή).

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτης

Πολλές Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης, με παρουσία τριών Ελληνικών ομάδων. Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για Παναθηναϊκό (σε Τσεχία με Σλάβια Πράγας) και Αρη (στο Ισραήλ με Μακάμπι Τελ Αβίβ), πιο εύκολο το έργο του Ολυμπιακού που φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία).

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόλυση του Μάρτινς και την πρόσληψη του Ισπανού, Κάρλος Κορμπεράν.

Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αλλάξει την εικόνα μίας προβληματικής ομάδας τόσο άμεσα ένας νέος τεχνικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι αναμένω -έστω και σε ένα βαθμό- κάποια βελτίωση. Ο Ισπανός διαθέτει το στυλ του τεχνικού που μπορεί να τονώσει τους παίκτες και είναι δεδομένο πως θα κοιτάξει πρώτα να φτιάξει την ψυχολογία τους.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας, από την άλλη πλευρά, έχει… μυριστεί αίμα και θεωρώ πως δεν θα κρυφτεί στο καβούκι της. Γνωρίζει τις αμυντικές αδυναμίες των «Ερυθρόλευκων» και θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» εκεί.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το αουτσάιντερ goal/goal στο 2.02 της Stoiximan.gr, με την Σλόβαν να έρχεται από «γεμάτα» παιχνίδια.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αρης

Μετά τον Ολυμπιακό, άλλη μία Ελληνική ομάδα κάνει το ταξίδι Ελλάδα-Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες ελπίζοντας (αυτήν την φορά) σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Αρης εντυπωσιάζει στις πρώτες του φετινές εμφανίσεις, είναι αδιαμφησβήτητη η μεταγραφική του ενίσχυση με παίκτες που ανέβασαν επίπεδο την ομάδα και προσφέρουν επιθετικό πλουραλισμό. Πιθανότατα σήμερα να έχει και τον Μανού Γκαρσία είτε στην ενδεκάδα, είτε για κάποια λεπτά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στην Μακάμπι είναι προπονητής ο Βλάνταν Ιβιτς, πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ που γνωρίζει αρκετά καλά τον Αρη. Δύσκολα οι Ισραηλινοί θα μείνουν στο μηδέν στην (δυνατή) έδρα τους, με τους Θεσσαλονικείς να βλέπουν την εστία τους να παραβιάζεται και στις δύο αναμετρήσεις με την σαφώς πιο αδύναμη, Γκόμελ. Στο 1.90 της Stoiximan.gr το goal/goal αποτελεί επιλογή.

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός

Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός μετά από χρόνια και αυτήν είναι μία σημαντική στιγμή για τον σύλλογο. Σαφώς δύσκολο το έργο της πρόκρισης, αλλά σε καμία περίπτωση ακατόρθωτο.

Ο Παναθηναϊκός θα στρέψει υπέρ του τις πιθανότητες αν καταφέρει σήμερα να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα από την Τσεχία. Στα φιλικά προετοιμασίας είδαμε μία ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία, τακτική που αναμένεται να εφαρμόσει και σήμερα.

Η Σλάβια Πράγας είχε εύκολο έργο στον προηγούμενο γύρο, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι Σεντ Τζόσεφ, ενώ μάλιστα ενδέχεται να στερηθεί σήμερα τον σημαντικό εξτρέμ Σορ που σκόραρε 2 φορές στο Γιβραλτάρ. Με το σκεπτικό ενός κλειστού παιχνιδιού, θα πάρω το ρίσκο με το under1,5 στο 3.00 της Novibet.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Novibet

4/8 – 20:00 – Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός: under1,5 (3.05)

Δυάδα Stoiximan.gr:

4/8 – 20:00 – Μακάμπι Τελ Αβιβ – Αρης: goal/goal (1.90)

4/8 – 22:00 – Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: goal/goal (2.02)

Δυάδα απόδοσης 3.70

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα