Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΣτοίχημα με ρίσκο στην Μπούντεσλιγκα

Στοίχημα με ρίσκο στην Μπούντεσλιγκα

Μετά το χθεσινό 9ρι της Γκλαντμπαχ, δύο προτάσεις σε αποδόσεις 4.50 & 3.40 από την Μπουντεσλίγκα!Καλημέρα φίλοι! Η Γκλάντμπαχ κατάφερε σε μία σεζόν να μην χάσει από την Μπάγερν (1 ισοπαλία, 1 νίκη) συν το 5-0 στο Κύπελλο. Αυτό δεν το έχουν καταφέρει πολλές ομάδες. Τα τελευταία 10 χρόνια η Γκλάντμπαχ είναι με διαφορά η νούμερο ένα ομάδα στην κατηγορία «κερδισμένους βαθμούς από την Μπάγερν».

Να σημειώσουμε πως στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ

Μόνο Μπουντεσλίγκα αυτό το Σ/Κ, καθώς όπως γράφτηκε και στην χτεσινή στήλη, η Β και η Γ Γερμανίας ξεκινάνε την άλλη εβδομάδα. Μπόλικο ρεπορτάζ σε πολλές ομάδες, αφού πέραν των παικτών με covid, υπάρχουν και πολλοί παίκτες που βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα.

Μπο Σβένσον, ο αναμορφωτής

Πολλοί θα έχετε διαβάσει το Πάμε Γερμανία, όπου έχουν αναλυθεί όλα τα παιχνίδια. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για την στήλη. Ας ξεκινήσω από αυτά που δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο για ποντάρισμα. Ο άσος της Λεβερκούζεν για παράδειγμα απέναντι στην Ουνιόν, με την Ουνιόν να έχει σοβαρές απουσίες. Ο MVP της για παράδειγμα, ο Αβονί θα λείψει στο Κόπα Άφρικα και αυτή η απώλεια είναι τρομερά μεγάλη για την ομάδα του Ούβε Φίσερ. Άσος φαίνεται να είναι και το παιχνίδι της Χόφενχαϊμ με την Άουγκσμπουργκ, όμως προσωπικά τον αποφεύγω, αφού η Άουγκσμπουργκ θα στήσει το «πούλμαν» μπροστά στην εστία της.

Από τους «δυνατούς» άσους του Προ-Πο είναι αυτός της Φράιμπουργκ απέναντι στην Αρμίνια, που δεν θα έχει στη διάθεση της σημαντικούς παίκτες. Να τονίσω πως η Φράιμπουργκ είναι η ομάδα με τις λιγότερες απουσίες, αφού δεν έχει κάποιον παίκτη που παίζει στο Κόπα Άφρικα, ενώ κανείς δεν είναι σε καραντίνα.

Τίποτα και από τα Κυριακάτικα παιχνίδια, με την Κολωνία να έχει το προβάδισμα απέναντι στην Χέρτα, που θα παρατάξει ενδεκάδα ανάγκης, καθώς λείπουν καταλυτικοί παίκτες. Στο Μπόχουμ όλα δείχνουν πως θα έχουμε μοιρασιά, κάτι σε 0-0 η 1-1.

Τρία παιχνίδια αξίζουν την προσοχή μας πάντως. Το πρώτο και καλύτερο στα μάτια μου είναι το διπλό της Μάινς μέσα στη Λειψία. Η Λειψία δεν με πείθει, ακόμα και με την πρόσληψη του Τεντέσκο, δεν πείθομαι. Ειδικά η πρόσληψη του συγκεκριμένου προπονητή είναι ένα πισωγύρισμα για τη Λειψία, αφού ο ίδιος δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες του. Από την άλλη η λέξη έμπνευση στο Μάινς έχει συνώνυμο και λέγεται «Σβένσον». Ο Σβένσον έκλεισε έναν χρόνο στη Μάινς και τα κατορθώματα του είναι πολλά. Απέναντι στη Λειψία σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα και το 4,50 παίζεται ασφαλώς.

Σκέψη αποτέλεσε και ο άσος της Φιρτ απέναντι στην Στουτγάρδη, μια από τις πιο άτυχες ομάδες φέτος, αφού από την αρχή της σεζόν ταλαιπωρείτε από τραυματισμούς και ο Ματεράτσο δεν έχει καταφέρει ούτε για μια προπόνηση να έχει μια πλήρης ομάδα. Παρόλα αυτά θα το αφήσω στην τύχη του το ματς. Κλείνοντας επιλέγω τα γκολ στο παιχνίδι της Άιντραχτ με την Ντόρτμουντ. Το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 3,40 παίζεται, αφού μιλάμε για δύο ομάδες που αμυντικά αντιμετωπίζουν πολλά θέματα, ενώ επιθετικά δείχνουν να έχουν πολύ εύκολα το γκολ.

Το παιχνίδι μου

Μονά/δυάδα (1-2 system)  (bet365.gr):

 

08/01 – 16:30 – Λειψία – Μάινς : 2ft (4,50) επί 10 μονάδες

 

08/01 – 19:30 – Άιντραχτ – Ντόρτμουντ : g/g ημιχρόνου (3,40) 15 μονάδες

 

Στη δυάδα απόδοσης (15,30) επί 5 μονάδες

 

Σύνολο 30 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα