Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΣτοίχημα με δύο κυριακάτικα τριάρια

Στοίχημα με δύο κυριακάτικα τριάρια

Η βασική χθεσινή επιλογή ήταν το διπλό της Καρταχένα, το οποίο όμως απέκλεισα άμεσα όταν είδα την είδηση της επιστροφής του Τζούρτζεβιτς. Για τον διεθνή φορ η ομάδα πήρε ειδική άδεια από την Εθνική ομάδα στο Μαυροβούνιο για να επιστρέψει. Στο πρώτο ημίχρονο έμεινε στον πάγκο και το παιχνίδι ήταν στο 1-1. Στο δεύτερο μπήκε στο γήπεδο και με δύο γκολ και μια ασίστ οδήγησε την ομάδα του στο 4-1!

Έδειξε και στην πράξη πως η είδηση της επιστροφής του άλλαξε κατά πολύ τους συσχετισμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Παρόμοια περίπτωση σήμερα ο Σαντίκ στο Αλμερία-Χιρόνα. Ο Νιγηριανός φορ έχει 15 γκολ και 10 ασίστ φέτος στο πρωτάθλημα. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι πρώτος σκόρερ σε όλη τη Σεγούντα, αλλά έλειψε έναν μήνα τον Ιανουάριο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Σε εκείνο το διάστημα η Αλμερία έδωσε τέσσερα παιχνίδια, έχασε τα τρία και δεν κέρδισε κανένα (0-1-3). Εβαλε μόνο δύο γκολ και επέστρεψε στις νίκες όταν ο Σαντίκ έβαλε ένα και μοίρασε άλλο ένα στο 2-0 κόντρα στην Ιμπιζα, με την επιστροφή του στην ενδεκάδα.

Σήμερα ο Σαντίκ είναι στην Αφρική, καθώς η Νιγηρία δίνει διπλά μπαράζ με την Γκάνα για μια θέση στο Κατάρ. Εκτός του Σαντίκ θα λείψουν ο εξτρέμ Ραμαζάνι των 7 γκολ και ο πολλά υποσχόμενος 21 ετών αμ. χαφ Σαμού Κόστα.

Τη Χιρόνα την παρακολούθησα την περασμένη εβδομάδα, όταν την είχα ποντάρει στο over με την Ιμπιζα. Είναι μια ομάδα που επιθετικά λειτουργεί εξαιρετικά, κερδίζει εδώ και τρεις σερί αγωνιστικές, έχοντας πετύχει 10 γκολ στο διάστημα αυτό. Πάνω από τις 3 μονάδες το διπλό, λίγο κάτω το over 1,5 γκολ της.  Max τιμή για το διπλό το 3.50 στη Betshop.

Στη Σούπερ Λιγκ 2 κρατάω το πολύ υψηλό over στο Καλλιθέα-Κηφισιά για τη Σούπερ Λιγκ 2 Betsson. Για την ομάδα του Βόκολου έχω γράψει αρκετές φορές φέτος. Παίζει ένα ποδόσφαιρο πολύ πιο ανοιχτό από τα δεδομένα των ομάδων της συγκεκριμένης κατηγορίας. Στα δύο τελευταία έβαλε γκολ στη… βασίλισσα των 0-1 γκολ Επισκοπή όπως επίσης και στη Λειβαδιά, εκεί όπου ο Λεβαδειακός είχε δεχτεί μόλις άλλα τέσσερα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η Κηφισιά έχει επιθετικό ταλέντο, σκοράρει επτά σερί αγωνιστικές και βαθμολογικά δεν έχει κίνητρο να παίξει για το Χ.

Τελευταία σκέψη από το αποψινό πρόγραμμα το Over στο Τολίμα-ΑμέρικαΚάλι στην Κολομβία. Για τη φιλοξενούμενη αφιέρωσα σχεδόν όλη τη στήλη της Τρίτης. Μας πλήρωσε τότε, τέταρτο σερί που δέχεται και βάζει γκολ. Επίσης με over και g/g και τα τρία τελευταία για την Τολίμα. Στο 2.30 το μεταξύ τους Over αρκετά τσιμπημένο.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Μονό

25/3 –14:45 Kαλλιθέα-Κηφισιά Over 2.5  (3.40) επί 7,4 μονάδες

25/3 –22:00 Αλμερία-Χιρόνα  2  (3.50) επί 7,2 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα