Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΣτοίχημα με διπλά υψηλών αποδόσεων στη Λατινική Αμερική

Στοίχημα με διπλά υψηλών αποδόσεων στη Λατινική Αμερική

Άκρως καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, ήδη άρχισαν και τα φιλικά για τη νέα σεζόν. Η στήλη παραμένει με… χαλαρή τη μηχανή και ματιές μονάχα στις δύο «μεγάλες» της Λατινικής Αμερικής.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας, εκεί όπου ακολουθούν κρίσιμα νοκ αουτ για το Κόπα Λιμπερταδόρες και μπορεί να αποσυντονίσουν τις ομάδες.

Υπάρχει για παράδειγμα η σκέψη κόντρα της Ντεφένσα, που χάνει βασικούς συνεχώς στο μεταγραφικό παζάρι. Αγνωστη όμως η συγκέντρωση της Βελέζ, όταν για την ίδια ακολουθεί το εντός έδρας με τη Ρίβερ Πλέιτ για το Λιμπερταδόρες.

Εντελώς στο όριο το 2.00 στο διπλό της Ουρακάν. Είχε μια ολόκληρη εβδομάδα να δουλέψει και πηγαίνει σε μια Κολόν που κατεβάζει σχεδόν τα δεύτερα, αφού όλο το ενδιαφέρον είναι στο Λιμπερταδόρες.

Θα κάνω την πιο σοβαρή στάση από το πρόγραμμα της Αργεντινής στο Εστουδιάντες-Νιούελς. Η δεύτερη έχει φιλοξενηθεί ξανά στη στήλη. Οργανωμένη ομάδα, χωρίς διεθνείς υποχρεώσεις, κάνει καλή σεζόν και έρχεται τώρα από δύο σερί νίκες και τρία συνεχόμενα μηδέν στην άμυνα. Η Εστουδιάντες σαφώς και είναι ένα δυνατό σύνολο, αλλά τη δεδομένη στιγμή ο άσος του 1.98 μπορεί να γίνει αντικείμενο κόντρας.

Πιο φορτωμένη σεζόν, έπαιζε όλο το Μάιο στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Είναι λογικό το ρόστερ κάπου να έχει πιεστεί. Και εσχάτως οι εμφανίσεις δεν είναι εντελώς πειστικές. Εχασε στην Ιντεπεντιέντε, ενώ κέρδισε οριακά Σαρμιέντο και Αλντοσίβι, δύο ομάδες εντελώς στα μέτρα της. Ακολουθεί και το ματς στη Φορταλέζα για το Λιμπερταδόρες και όσο και αν βγαίνει από το ρεπορτάζ πως δεν θα κάνει rotation, μπορεί να έχει το μυαλό της και εκεί.

Προγνωστικά Στοιχήματος Βραζιλίας

Κλείνω τη σύντομη στήλη με αναφορά σε ένα παιχνίδι από το πρόγραμμα της Βραζιλίας. Ατλέτικο Μινέιρο-Φορταλέζα, με τη γηπεδούχο να έχει σημαντικές απουσίες σήμερα. Σαφώς και πρόκειται για ένα δυνατό σύνολο, αλλά χωρίς τρεις βασικούς, επιβαρυμένη από μεσοβδόμαδο στο Κύπελλο και με ταξίδι στον Ισημερινό να ακολουθεί, σηκώνει κόντρα ο πολύ χαμηλός άσος.

Και η Φορταλέζα έχει Λιμπερταδόρες να ακολουθεί, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος πως θα αφήσει το σημερινό. Παρότι δεν έκανε τόσο κακές εμφανίσεις έχει μείνει πολύ χαμηλά στον πίνακα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να επανέλθει στις νίκες, δίπλωσε στο Κύπελλο και πολύ πιθανό να θέλει να στήσει ένα θετικό σερί. Και επειδή τα πάντα κρίνονται με βάση την απόδοση, εδώ έχουμε ένα διπλό που ξεφεύγει φτάνοντας να ξεπερνά τις 5 μονάδες και με πρώιμη πληρωμή στην Bet365.

Betmarket Επιλογές:

Μονά

26/6 –00:00 Εστουδιάντες-Νιούελς  2 (4.45) επί 4,5 μονάδες στη Betshop

26/6 –03:00 Aτλέτικο Μινέιρο-Φορταλέζα  2 (5.75) επί 3,5 μονάδες στη Bet365 σε ισχύ

Πρώιμη Πληρωμή

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα