Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΣτοίχημα: Ευρωπαϊκή δυάδα, Λάτιν trixie και το 4.90

Στοίχημα: Ευρωπαϊκή δυάδα, Λάτιν trixie και το 4.90

Προτάσεις στοιχήματος από το Betmarket.gr

Σαρωτικοί οι Ολλανδοί χθες, πανεύκολο το διπλό στο Βέλγιο που έφερε και επιστροφές στη στήλη. Εθνικών ομάδων συνέχεια σήμερα, με… λίγη από Λατινική Αμερική.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Την Εθνική Αρμενίας την παρακολούθησα σε ορισμένα ματς της προκριματικής διαδικασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η αλήθεια είναι πως η αίσθηση που μου άφησε ήταν καλή. Ο Ισπανός Χοακίν Καπαρός είναι ένας έμπειρος και ικανός προπονητής, που μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της Εθνικής ομάδας. Εντός έδρας έκανε ορισμένα εξαιρετικά παιχνίδια, όπως στις νίκες με 2-0 επί της Ισλανδίας και 3-2 κόντρα στους Ρουμάνους.

Τα πρόσφατα αποτελέσματα για τους Αρμένιους δεν είναι καλά. Με κερασάκι στην… πικρή τούρτα αυτό το πολύ βαρύ 9-0 που έχασαν στη Νορβηγία. Βέβαια μιλάμε για ένα παιχνίδι που από το τέταρτο σχεδόν έπαιζαν με δέκα, κόντρα σε μια ομάδα που πιστεύω πως είναι σε πολύ ανοδική πορεία (θα τα συζητήσουμε και αύριο αναλυτικά για τους Νορβηγούς, που προσφέρονται καθαρό αουτσάιντερ στη Σουηδία!).

Αυτή η βαριά ήττα είναι και το κύριο στοιχείο που οδηγεί την αγορά να κοντράρει την ίδια, πηγαίνοντας προς το διπλό των Ιρλανδών. Και εδώ έχω αρκετές ενστάσεις. Ναι, να σεβαστώ το αήττητο που πανε να δημιουργήσουν, αλλά ούτε το ρόστερ, ούτε τη φανέλα έχουν για να τους βλέπω στο 1.82 στο Ερεβάν. Eιδικά σε ματς που είναι προγραμματισμένο μεσημέρι, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στην αποστολή των Ιρλανδών να έρχονται από την πολύ κοπιαστική Αγγλική σεζόν. Οι 24 από τους 27 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της Ιρλανδίας αγωνίζονται στην Αγγλία! Οι 16 από αυτούς στις μικρές κατηγορίες.

O άσος φτάνει στο 4.90 της Betsson και αξίζει το ρίσκο.

3 αποδόσεις σε πτώση

Αντίθετα έχει χάσει την αξία του το διπλό των Γερμανών. Ναι, η Ιταλία… σέρνεται, το είδαμε και με την Αργεντινή και αυτό το 2.90 ήταν value bet για όποιον τον πρόλαβε. Τώρα στο 2.35 σχεδόν το διπλό είναι σωστό.

Κατηφορικά κινείται και το διπλό των Ρουμάνων. Με ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι για τον Ιορντανέσκου (γιο του Ανχελ, που είχε περάσει και από τη δική μας Εθνική). Ο κύριος λόγος βέβαια δεν είναι αυτός για την πτώση του διπλού, αλλά οι απουσίες που έχουν μαζέψει οι Μαυροβούνιοι. Ο επιθετικός Τζούρτζεβιτς δεν πήγε καν, ο στόπερ της Ατλέτικο Σάβιτς είναι τραυματίας, ενώ ο σταρ φορ Γιόβετιτς έχει ενοχλήσεις και πολλά τοπικά Μέσα αναφέρουν πως δεν μπορεί να βγάλει 90 λεπτά.

Πιέζεται και ο άσος της Φινλανδίας και αυτό γιατί η κατάσταση στο εσωτερικό των Βόσνιων είναι άσχημη. Δεν εμπιστεύομαι όμως τους γηπεδούχους και δεν προχωράω περισσότερο την ανάλυση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κλείνω με ένα Over. Οι Τούρκοι σε αντίστοιχο εντός έδρας στα προκριματικά του Μουντιάλ έβαλαν έξι στο Γιβραλτάρ, ενώ σκόραραν σε όλα τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους. Τα Νησιά Φερόες δέχτηκαν από τρία γκολ και πάνω στα τέσσερα δυνατά εκτός έδρας της προκριματικής διαδικασίας.

Προγνωστικά Στοιχήματος Αργεντινή & Βραζιλία

Κλείνω με μια βόλτα στη Λατινική Αμερική. Βραζιλία και Αργεντινή έχουν κανονική αγωνιστική σήμερα. Από την πρεμιέρα στη δεύτερη σημείωσα Σαν Λορέντζο και Νιούελς.

Τον άσο στη Σαν Λορέντζο περισσότερο ως κόντρα στην Ιντεπεντιέντε. Η φιλοξενούμενη έχει αγωνιστικά προβλήματα και κακό κλίμα στο εσωτερικό της. Δεν μπορεί να λογίζεται ως φαβορί σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Στο Μπάνφιλντ-Νιούελς, έχουμε από τη μια τη γηπεδούχο να χάνει βασικούς ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική περίοδο, την ώρα που στη Νιούελς μένει το ίδιο ρόστερ που έκανε καλό φινάλε. Κάπου ξεφεύγει το διπλό στο 4+, ενώ η Νιούελς με την ομοιογένεια μπορεί και να σκοράρει εύκολα.

Στη Βραζιλία, ο Βίτορ Περέιρα βιώνει ξανά πίεση. Ενας προπονητής ρεαλιστής, που οι ομάδες του σπάνια παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Κάτι που δεν αρέσει στον κόσμο, ο οποίος ξεσπά στα πρώτα στραβά αποτελέσματα. όπως τώρα που η Κορίνθιανς έχει πέντε σερί ισοπαλίες, τις τρεις από αυτές μπροστά στο κοινό της.

Και σήμερα πηγαίνει σε μια δύσκολη έδρα, στη Γκοϊανένσε, να αντιμετωπίσει μια ομάδα που είναι καλά ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά. Παρότι κουρασμένη από μεσοβδόμαδο ήταν εξαιρετική στο 1-1 στην Ιντερνασιονάλ και άξιζε τη νίκη.

Για τα 2 σημεία είναι σε ισχύ και η Πρώιμη Πληρωμή της Bet365.

Betmarket Επιλογές

Μονά

4/6 –16:00 Αρμενία-Ιρλανδία 1 (4.90) επί 5.11 μονάδες στη Betsson

 

Δυάδα στη Fonbet

4/6 –21:45 Μαυροβούνιο-Ρουμανία 2 (2.30)

4/6 –21:45 Τουρκία-Φερόε Over 3 (1.82)

Στη δυάδα απόδοσης 4.19 ποντάρισμα επί 6 μονάδες

 

Σύστημα 2-3 στη Bet365

4/6 –20:00 Σαν Λορέντζο-Ιντεπεντιέντε 1 (3.10) σε ισχύ ΠΠ

4/6 –22:30 Μπάνφιλντ-Νιούελς Over 1,5 Νιούελς (4.33)

5/6 –02:30 Ατλ. Γκοϊανένσε-Κορίνθιανς 1 (2.75) σε ισχύ ΠΠ

Στη δυάδα με τα σημεία 3 μονάδες. Από 2,1 μονάδες στις άλλες δύο δυάδες και 0,8 στην τριάδα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα