Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠρογνωστικά Euroleague: Με αξιόλογες επιλογές στην πρεμιέρα των playoffs

Προγνωστικά Euroleague: Με αξιόλογες επιλογές στην πρεμιέρα των playoffs

Regular season τέλος για την Ευρωλίγκα. Από σήμερα ξεκινά το… κυρίως πιάτο της διοργάνωσης με τις 8 καλύτερες ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο τα τέσσερα μαγικά εισιτήρια για το Final-4 του Βελιγραδίου.

Η πρώτη μέρα των playoffs για την Ευρωλίγκα περιλαμβάνει τις δύο αναμετρήσεις, με την Μιλάνο να υποδέχεται την Εφές Αναντολού και τη Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει τη Μπάγερν Μονάχου

Ολύμπια Μιλάνο – Αναντολού Εφές

Ξεκινάμε το ταξίδι μας στα playoffs από το τουριστικό και πάντα ιδιαίτερο Μιλάνο, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την κάτοχο του περσινού τίτλου Εφές Αναντολού. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και πέρυσι σε κρίσιμο ματς για την Ευρωλίγκα, πολύ κρισιμότερο από τα playoffs, μιας και διεκδίκησαν το εισιτήριο του τελικού στη μάχη των ημιτελικών.

Στη φετινή σειρά, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Εφές έπαιξε στο α’ μισό της σεζόν «μεθυσμένη» από το νέκταρ της περσινής επιτυχίας, στο β’ γύρο όμως λειτούργησε καλύτερα και πήρε τα πάνω της. Η Μιλάνο από την άλλη ήταν η μία από τις τέσσερις σταθερές ομάδες της διοργάνωσης, εξ ου και το πλεονέκτημα έδρας.

Επειδή παραμένει άγνωστο το αν θα παίξει ο Βασίλιε Μίτσιτς ή όχι και είναι παίκτης-κλειδί στην πορεία του αγώνα, θα στηρίξουμε επιλογές σε ατομικά στοιχήματα. Η φόρμα του Μάλκολμ Ντιλέινι (5/9 τρίποντα με την Βιλερμπάν) και το ενδεχόμενο μαρκάρισμα από τον Σέιν Λάρκιν που θα έχει το πάνω χέρι λόγω υψομετρικής διαφοράς, μας οδηγούν στο over 1,5 εύστοχα τρίποντα με απόδοση 2,20 στη Stoiximan.gr.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου

Η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας στη regular season, όμως μετρά δύο σερί ήττες στην ACB από τη Μάλαγα και τη Σαραγόσα, ενώ υπάρχουν και δύο σερί ήττες στη Euroleague από τον Ολυμπιακό εκτός και τη Μακάμπι εντός. Αυτό, βέβαια, ίσως λειτουργήσει ευεργετικά για τα πλάνα του Σάρας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος θέλει να δει αντίδραση από τους παίκτες του.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι έδειξε και πέρυσι με την ομάδα του ότι μπορεί να διεκδικήσει ανατροπές και να κάνει εκπλήξεις, όταν και έφτασε τη σειρά των Βαυαρών με την Μιλάνο στο τελευταίο παιχνίδι και μάλιστα αυτό το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, οπότε ο άσος με το χάντικαπ στο -9,5 στη Novibet.gr είναι μία περίπτωση που κερδίζει το ενδιαφέρον.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΒetMarket Επιλογές

 

Ολύμπια Μιλάνο – Αναντολού Εφές: Μάλκολμ Ντιλέινι over 1,5 εύστοχα τρίποντα @2,20

 

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου: 1 (-9,5) @1.90

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα