Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠρογνωστικά (15/09): Μπάγερν Μονάχου - Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βαγεκάνο – Αλαβές

Προγνωστικά (15/09): Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βαγεκάνο – Αλαβές

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα προγνωστικά της ημέρας (15/09), καθώς επιστρέφουν τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Με το… απόλυτο ντέρμπι θα ανοίξει η αυλαία στην Bundesliga, καθώς η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι δύο ομάδες έχουν πάρει το απόλυτο των βαθμών (9) στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (3/3), συνεπώς αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια συναρπαστική αναμέτρηση. Λίγη ώρα αργότερα, η Βαγιεκάνο θα αντιμετωπίσει την Αλαβές και στα προγνωστικά του παιχνιδιού ξεχωρίζει μια επιλογή από τα ειδικά παικτών.

Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 3 HD (21:30)

Ανάλυση Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου εύκολα ή δύσκολα πέτυχε το 3/3 και είναι σαφώς βελτιωμένη από το Σούπερ Καπ. Σε αυτό βοήθησε και η άμεση προσαρμογή του Χάρι Κέιν που ξεκίνησε να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ. Σε τρεις αγώνες ο Άγγλος διεθνής έχει τρία γκολ και μια ασίστ, ενώ σε καλή κατάσταση είναι και ο Σανέ που σκόραρε άλλα τρία γκολ, για τα συνολικά 9 των Βαυαρών. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι γηπεδούχοι που θα παραταχθούν με ό,τι καλύτερο διαθέτουν παρότι την Τρίτη (18/9) υποδέχονται εντός έδρας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανάλυση Μπάγερ Λεβερκούζεν

Σε τρομερή κατάσταση η Μπάγερ Λεβεργκούζεν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, εκεί που σκόρπισε τον τρόμο σε Λειψία, Γκλάντμπαχ και Ντάρμσταντ, δείχνοντας ότι συνεχίζει από εκεί που έμεινε στο κλείσιμο της σεζόν. Σε φιλικό αγώνα την περασμένη εβδομάδα σκόραρε κατά ριπάς και κόντρα στην Άαχεν. Αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, μπορεί να βάλει πίεση στην Μπάγερν Μονάχου ακόμα και για τον τίτλο. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη αποτελεί το σημερινό παιχνίδι. Θεωρητικά εύκολο το ματς της Λεβεργκούζεν την Πέμπτη εντός έδρας κόντρα στην Χάκεν για το Europa League.

Προγνωστικά Bundesliga (15/09)

Μέχρι την διακοπή ήταν οι πιο φορμαρισμένες και συνεπείς στο επιθετικό κομμάτι ομάδες. Με μέσο όρο 3 γκολ οι Βαυαροί και με 3.7 οι “ασπιρίνες” έχοντας αντιμετωπίσει και τη Λειψία. Επομένως σ’ αυτή την αναμέτρηση,όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίζει το Goal/Goal & Over 3.5 είναι μια λογική επιλογή που πληρώνει στο 2.25 στη Fonbet!

Βαγεκάνο – Αλαβές

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD (22:00)

Ανάλυση Βαγεκάνο

Η Βαγεκάνο παρουσίασε δύο πρόσωπα έως την πρώτη διακοπή της σεζόν για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Ξεκίνησε με 2/2 νίκες και συνέχισε με 2/2 ήττες. Επίσης, σκόραρε και δεν παραβιάστηκε η εστία της στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ έφαγε και δεν έβαλε γκολ στις επόμενες δύο. Δεν είναι παράλογη η ανισορροπία, καθώς η μετάβαση από την εποχή του πετυχημένου τεχνικού Ιραόλα σε αυτή του «τίμιου» Φρανθίσκο θα χρειαστεί χρόνο και δεδομένα θα κοστίσει και βαθμούς.

Ανάλυση Αλαβές

Η Αλαβές είχε τα ίδια… συμπτώματα με την αποψινή αντίπαλό της, με την ειδοποιό διαφορά ότι έχασε και νίκησε εναλλάξ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Οι ήττες ήταν εκτός έδρας και οι νίκες εντός. Εξίσου λογική εικόνα, διότι είναι ομάδα που εκμεταλλεύεται σε μεγάλο βαθμό το «Μενδιθορόθα» και παρουσιάζει σημαντικές αδυναμίες όταν φεύγει από αυτό. Δεν είναι τυχαίο το 0-3-14 στις 17 πιο πρόσφατες εξορμήσεις στην Πριμέρα και δεν πιστεύουμε ότι θα αλλάξει αυτό φέτος.

Προγνωστικά Primera Division (15/09)

Ο Ίσι Παλαθόν (μ. 4/1) συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες της Βαγεκάνο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Λογικό, αφού ξεχωρίζει σταθερά στη μαδριλένικη ομάδα την πενταετία που φοράει τη φανέλα της. Μαρκάρει, πασάρει, σουτάρει, σκοράρει. Δηλαδή, τα κάνει όλα και συμφέρει.

Εμείς θα ζητήσουμε εδώ να έχει έστω και μία προσπάθεια στην εστία, γιατί, πλην των προαναφερθέντων, ο μέσος όρος του φέτος είναι στο 1,2. Συγκεκριμένα, με Αλμερία, Γρανάδα, Μπέτις έκανε από μία και με την Ατλέτικο δύο. Συνεπώς, επιβεβαίωσε το 1+ και στα 4/4 ματς της σεζόν, ενώ εάν πάμε και σε περσινά παιχνίδια είναι συνολικά στα 7/7!

Το 1+ προσπάθειες στην εστία του Ίσι Παλαθόν δίνει 1,70 στη Stoximan με Σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση την Παρασκευή, ενώ στις περισσότερες εταιρίες παίζει στο 1,50.

Προγνωστικά (15/09) – Betmarket επιλογές

 

15/09, 21:30: Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Goal/Goal & Over 3.5 σε απόδοση 2.25

 

15/09, 22:00: Βαγεκάνο – Αλαβές: 1+ προσπάθεια στην εστία Ίσι Παλαθόν σε απόδοση 1.70

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα