Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠρογνωστικά Κυριακής (23/07): Σημεία στη Λατινική Αμερική μέχρι το 6,30

Προγνωστικά Κυριακής (23/07): Σημεία στη Λατινική Αμερική μέχρι το 6,30

Σημεία από τη Λατινική Αμερική έχει στα σημερινά προγνωστικά του ο tipster του Betmarket.gr, Κωνσταντίνος Διακαναστάσης.

Καλημέρα! Η Γκρέμιο έκανε το καθήκον της στο πρώτο μέρος και βρέθηκε να προηγείται μόλις στο 11ο λεπτό, όμως η Ατλέτικο Μινέιρο ήταν αρκετά άστοχη και δεν επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal 1ου ημιχρόνου. Αντίθετα, Ρεσιστένσια και Αβάι ήταν εξαιρετικές και επικράτησαν των Τρινιντένσε (2-1) και Ιτουάνο (1-0) αντίστοιχα, φέρνοντας εκ νέου επιστροφές στην στήλη.

Συνεχίζεται η δράση στη Λατινική Αμερική, εκεί όπου το αποψινό πρόγραμμα μου αρέσει αρκετά και λέω να ανοιχθώ λίγο παραπάνω. Συνολικά έχω ξεχωρίσει 5 επιλογές σε Βραζιλία, Περού, Χιλή και Κολομβία και με αυτές θα πορευθώ.

Πάμε σιγά σιγά να δούμε την ανάλυση τους.

Προγνωστικά Κυριακής στη Βραζιλία (23/07)

Θα ξεκινήσω από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί όπου η Κρουζέιρο τίθεται αντιμέτωπη με την Γκόιας.

Κρουζέιρο – Γκόιας

Η Κρουζέιρο πραγματοποίησε ακόμα μια απαράδεκτη εντός έδρας εμφάνιση απέναντι στην Κοριτίμπα και αν η αντίπαλος της δεν έβγαζε τα γνωστά κόμπλεξ μακριά από τη βάση της θα είχε πανηγυρίσει το τρίποντο. Συνεχίζει η «Ζέρο» να αντιμετωπίζει ζητήματα τόσο στη δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα, αφού έχει πετύχει μόλις 2 γκολ στην πρόσφατη πεντάδα αναμετρήσεων της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Η Γκόιας μπορεί να μην κέρδισε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στην Serie A (0-1-3), όμως η εμφάνιση της απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο μου άρεσε, καθώς μπλόκαρε επιθετικά ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της κατηγορίας και είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Εκτός έδρας ανεβάζει κάθετα την απόδοση της, διότι βολεύεται και στο ρόλο του αουτσάιντερ και μετρά σερί 2-0-2, με τις 2 ήττες να έρχονται από την φορμαρισμένη Μπραγκαντίνο και την Σάντος με πέναλτι… εφεύρεση στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Βασική επιλογή στα προγνωστικά Κυριακής (23/07) το διπλό του 6,30 από την Stoiximan με άμεσες πληρωμές και συνεχείς προσφορές* που δεν σταματούν ποτέ. Η Κρουζέιρο δεν πετυχαίνει… ελέφαντα από το μισό μέτρο (1 τέρμα έχει πετύχει στα τελευταία επτά εντός έδρας της και αυτό προήλθε από αυτογκόλ) και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην εικόνα της θα έχουμε πάλι γιούχα από τους θερμόαιμους οπαδούς της κατά τη διάρκεια του ματς. Η Γκόιας παίζει εξαιρετικά την κόντρα-επίθεση και είναι ικανή να θέσει αρκετά ζητήματα στο προβληματικό αμυντικό τρανζίσιον των γηπεδούχων.

Από την πρώτη κατηγορία κατεβαίνω στη δεύτερη και το Σαμπαϊό Κορέα – Σπορτ Ρεσίφε.

Σαμπαϊό Κορέα – Σπορτ Ρεσίφε

Διακόπηκε το μίνι αήττητο σερί της Σαμπαϊό (1-1-0) απέναντι στην Αβάι, όπου και ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Από τις ομάδες που διαχρονικά στηρίζονται στην έδρα τους για να πετύχουν τον στόχο της παραμονής και η αλήθεια είναι πως για ακόμα μία χρονιά μπροστά στο κοινό της είναι ιδιαίτερα ζόρικος αντίπαλος (3-3-1 το σερί στα 7 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της). Παράλληλα, έχει σημαντικές επιστροφές στην ενδεκάδα της για το αποψινό και άπαντες στο στρατόπεδο της θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες.

Η Σπορτ Ρεσίφε ξεκάθαρα έχει μπει σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, αφού δεν της βγαίνει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έχει να διαχειριστεί και την πρώτη εντός έδρας της σεζόν (ηττήθηκε 2-1 από τη Βιτόρια). Ταυτόχρονα, είναι από τα σύνολα που μακριά από το σπίτι τους δυσκολεύονται να πάρουν τρίποντα και δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει μόνο την κάκιστη Λοντρίνα σε 8 εξόδους (1-4-3).

Λαμβάνοντας υπόψη μου τα παραπάνω αλλά και την αρνητική παράδοση που τρέχει στο συγκεκριμένο γήπεδο η φιλοξενούμενη (0-1-3 και μάλιστα στις 3 τελευταίες επισκέψεις της μετρά ισάριθμες ήττες), η κόντρα δείχνει μονόδρομος στα προγνωστικά Κυριακής (23/07) με τον άσο να προσφέρεται στο υψηλό 3,10 από την Bet365.

Προγνωστικά Κυριακής στη Χιλή (23/07)

Πάμε και στη Χιλή, εκεί όπου η Έβερτον αντιμετωπίζει την Ουνιόν Εσπανιόλα.

Έβερτον – Ουνιόν Εσπανιόλα

Η Έβερτον δεν έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και γνώρισε την ήττα με 2-1 στο τοπικό ντερμπάκι με την Λα Καλέρα. Μάλιστα πριν δεχτεί το δεύτερο τέρμα είχε προηγηθεί δικό της χαμένο πέναλτι για να πετύχει την ανατροπή. Από τα καλοδουλεμένα σύνολα της κατηγορίας, όμως εντός έδρας κάνει… νερά στις εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και μάλιστα έχει κερδίσει μόνο την νεοφώτιστη Κοπιαπό (1-2-1).

Αντίθετα, η Ουνιόν Εσπανιόλα τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, καθώς διατηρεί αήττητο στα 10 τελευταία ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ έχει κερδίσει τα επτά από αυτά (7-3-0). Στο πιο πρόσφατο δείγμα της επικράτησε με 3-0 της Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε στο ντέρμπι του Σαντιάγκο και η ψυχολογία της είναι στα ύψη.

Οι γηπεδούχοι δεν είναι εύκολη λεία για καμία ομάδα, όμως η Ουνίον Εσπανιόλα έρχεται με φόρα, φόρμα και ψυχολογία και τελευταία φορά που ηττήθηκε εκτός έδρας ήταν στις αρχές του… Απρίλη (έκτοτε τρέχει σερί 2-2-0). Το διπλό του 3,60 από την Bet365 ξεφεύγει στα προγνωστικά Κυριακής (23/07) και θα αποτελέσει επιλογή μου.

Προγνωστικά Κυριακής σε Περού και Κολομβία (23/07)

Από το Περού έρχεται το 4ο αποψινό μου σημείο και προκύπτει από τον αγώνα της Κάρλος Μανούτσι με την Σπορτ Μπόις.

Κάρλος Μανούτσι – Σπορτ Μπόις

Η Κάρλος Μανούτσι παρά το γεγονός ότι διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, η εικόνα της δεν συμβαδίζει με αυτό, καθώς στο Κλαουσούρα παρουσιάζει ένα ασταθέστατο πρόσωπο, το οποίο φαίνεται και από τα αποτελέσματα της (1-1-2). Στο πιο πρόσφατο δείγμα της ηττήθηκε με 3-2 από την Σπόρτινγκ Κριστάλ, σε ένα ματς που έβγαλε αρκετά μεσοαμυντικά ζητήματα και αντί στο στρατόπεδο της να επιμείνουν στην άμεση διόρθωση τους, διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που πήρε η αντίπαλος τους.

Η Σπορτ Μπόις έχει ενισχυθεί σημαντικά και μάλιστα έχει ως στόχο την έξοδο της στις διεθνείς διοργανώσεις. Προς το παρόν οι εμφανίσεις της είναι εξαιρετικές, έχοντας κερδίσει τα 3/4 παιχνίδια της σε επίπεδο Κλαουσούρα (3-0-1), ενώ στα δύο πιο πρόσφατα ματς της δεν δέχτηκε ούτε γκολ! Παράλληλα έχει και τρομερή ψυχολογία, αφού στο τελευταίο χρονικά αγώνα της επικράτησε με 1-0 της πρωταθλήτριας Αλιάνζα Λίμα.

Σε μέτρια κατάσταση η Μανούτσι και η άμυνα της δίνει σταθερά αρκετές ευκαιρίες στους αντιπάλους της να την πληγώσουν, ενώ έχει αρχίσει και η γκρίνια στο εσωτερικό της, γεγονός που δε βοηθά την όλη κατάσταση. Η Σπορτ Μπόις διανύει περίοδο φόρμας, είναι ψυχολογικά ανεβασμένη και μπορεί να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους, από τους οποίους δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις 6 τελευταίες επισκέψεις της στο «Μανσίτσε» (1-5-0).

Το διπλό «παίζεται» στο 3,50 από την Bet365 και αξίζει την προσοχή μας στα προγνωστικά Κυριακής (23/07).

Κλείνω με το πρωτάθλημα της Κολομβίας και το Μπουκαραμάνγκα – Ατλέτικο Ουίλα.

Μπουκαραμάνγκα – Ατλέτικο Ουίλα

Η Μπουκαραμάνγκα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Κλαουσούρα, κερδίζοντας με 3-1 εκτός έδρας την Ενβιγκάδο, σε μία αναμέτρηση που ήταν αρκετά ζωηρή επιθετικά, όμως αμυντικά δέχτηκε φάσεις. Διαχρονικά είναι από τις ομάδες που αντλούν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους μπροστά στο κοινό τους, οπότε άπαντες στο στρατόπεδο της θέλουν να κολλήσει και δεύτερο σερί τρίποντο.

Η Ατλέτικο Ουίλα δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 2-1 της Ουνιόν Μαγκνταλένα. Βέβαια και αυτή ανασταλτικά αντιμετώπισε θέματα, όμως δημιούργησε σωρεία ευκαιριών (19 τελικές, 11 στον στόχο).

Τώρα στοιχηματικά, αμφότερες μου άρεσαν στην πρεμιέρα, ειδικά επιθετικά, αλλά αμυντικά πρέπει να βελτιωθούν. Προφανώς και δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο άμεσα, οπότε στα μάτια μου ξεκινά από το 1-1 το συγκεκριμένο, με το Goal/Goal να προσφέρεται στο υψηλό 1,90 από τη Fonbet, όπου απολαμβάνεις όλες τις διοργανώσεις με νέα Combo προσφορά*.

Προσωπικά λέω να πάρω το ρίσκο στα προγνωστικά Κυριακής (23/07) με το Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου του 5,50 από την Bet365. Και οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα επιθετικές στην πρεμιέρα, δίνοντας καλό τέμπο στα πρώτα ημίχρονα τους και μάλιστα η Ουίλα επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη επιλογή μέσα σε 26 λεπτά.

Το παιχνίδι μου

Patent στην Bet365 και σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

  • ΧΙΛ1 – 23/07 – 22:00 – Έβερτον Ντε Βίνα – Ουνιόν Εσπανιόλα – 2 σε απόδοση 3,60.
  • ΠΕΡ1 – 23/07 – 23:00 – Κάρλος Μανούτσι – Σπορτ Μπόις – 2 σε απόδοση.
  • ΒΡ2 – 24/07 – 00:00 – Σαμπαϊό Κορέα – Σπορτ Ρεσίφε – 1 σε απόδοση 3,10.

Μονό στην Bet365

  • ΚΟΛ1 – 23/07 – 23:45 – Μπουκαραμάνγκα – Ατλέτικο Ουίλα – Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 5,50 επί 3,64 μονάδες.

Μόνο στην Stoiximan και σε ισχύ το 2 και… ταμείο

  • ΒΡ1 – 23/07 – 22:00 – Κρουζέιρο – Γκόιας – 2 σε απόδοση 6.30 επί 3,04 μονάδες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα