Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainment«Πλούσιο» πρόγραμμα και παιχνίδι στην ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

«Πλούσιο» πρόγραμμα και παιχνίδι στην ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Εφτά συνολικά επιλογές για παιχνίδι σε αρκετά αξιόλογες αποδόσεις από το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague!Σήμερα η ημέρα είναι «πλούσια» μιας και διεξάγονται 7 παιχνίδια. Για ότι δεν αναλύσουμε εδώ, μην ξεχνάτε την στηλη Πάμε Ευρωλίγκα, που αναλύει όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής και τα πηγαίνει και περίφημα.

 

Παρακάτω ακολουθούν εκτιμήσεις και αναλύσεις για τα σημερινά παιχνίδια της Ευρωλίγκα, ενώ μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

19/11 18:00, Ούνικς Καζάν – Άλμπα Βερολίνου

Μετά την μεγάλη νίκη που πήρε η Ούνικς κόντρα στην Ολύμπια Μιλάνο, την οποία και διέλυσε, αντιμετωπίζει εντός έδρας την Άλμπα Βερολίνου σε ένα «must win» παιχνίδι για την είσοδό της στην οκτάδα. Η εικόνα της ομάδας του Περάσοβιτς, ήταν εξαιρετική τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση κόντρα στην Μιλάνο. Από την άλλη, η Άλμπα πάλεψε στην Αγ. Πετρούπουλη, αλλά ηττήθηκε δίκαια. Αμφότερες οι ομάδες προτιμούν το υψηλό τέμπο και τις πολλές κατοχές.

H Ούνικς Καζάν, όπως είχα γράψει σε προηγούμενη στήλη, είναι ή του ύψους ή του βάθους. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Όπως, και το ότι έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Η Άλμπα, στερείται δυναμικής, αλλά έχει πάθος και αυταπάρνηση και στα περισσότερα παιχνίδια της είναι πολύ ανταγωνιστική.

Ο ρυθμός του αγώνα περιμένω να είναι φρενίρης. Ειδικά να μπουν τα τρίποντα. Πάμε να δούμε, τις επιλογές από το αποψινί παιχνίδι. Η πρώτη μου, είναι το over 79,5 της Ούνικς Καζάν σε απόδοση 1,80. Η ψυχολογία της είναι στα ύψη και δύσκολα θα είναι άστοχη. Ειδικά με έναν υποδεέστερο αντίπαλο που εξυπηρετεί το παιχνίδι της στο 100%.

Η δεύτερη επιλογή μου, θα είναι το over 150,5 στο 1,75. Αμφότερες οι ομάδες, μπορούν να πλησιάσουν και να περάσουν τους 75 πόντους εύκολα. Ειδικά στην μέρα τους. Θεωρώ πως το line παρά είναι χαμηλό και γι’ αυτό θα είναι στις επιλογές μου.

Το combo δεν θα έλειπε από το ρεπερτόριο μου. Η Ούνικς, έχει το ρόστερ να «καθαρίσει» το ματς σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης. Ο άσος με τουλάχιστον 4 πόντους σε συνδυασμό με το over 139,5 πληρώνει στο 1,80. Επιλογή με αξία.

Κλείνοντας με αυτό το παιχνίδι έχω δύο ειδικά. Το πρώτο είναι να σημειωθούν τουλάχιστον 16 τρίποντα στο 1,65 (θα παιχτεί σε δυάδα). Όπως προείπα, έχουν παίκτες ικανούς από μακριά και με το πανομοιότυπο στύλ παιχνιδιού τους θα υπάρξουν αρκετά ελεύθερα σουτ. Τέλος, το να σημειώσουν περισσότερα τρίποντα οι γηπεδούχοι, «πληρώνει» στο 2.00. Η Άλμπα με τους Λο και Έρικσον να «πυροβολούν» έχει σταθερές αλλά με την ψυχολογία των Ρώσων αξίζει το bet σε ένα ήπιο ποντάρισμα. Η ώθηση της έδρας θα είναι μαζί μας.

19/11 19:45, Ζενίτ – Ολύμπια Μιλάνο

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στην Αγ. Πετρούπολη, με την Ζενίτ να φιλοξενεί την Μιλάνο. Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από εντός έδρας νίκη την Τρίτη, κόντρα στην Άλμπα σχετικά εύκολα. Στον αντίποδα, την δεύτερη ήττα της φέτος (αλλά συντριβή) γνώρισε η Μιλάνο από την Ούνικς.

Μέσα σε όλα αυτά, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα «έχασε» και τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος λογικά δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο και θα μείνει εκτός για περισσότερους από 3 μήνες. Η πρώτη μου επιλογή, αφορά αυτή την απουσία, αφού όπως είναι λογικό θα πάρει περισσότερο χρόνο στο παρκέ ο Νικολό Μέλι. Ο έμπειρος Ιταλός φόργουορντ, μπορεί να σημειώσει τουλάχιστον 10 πόντους σε απόδοση 1,75 αφού αναλογικά και τα λεπτά, αλλά και οι προσπάθειές του θα είναι περισσότερες.

Όσον αφορά την κατάσταση νίκης, δίνω μεγάλες πιθανότητες στην Μιλάνο. Μετά από μία τόσο βαριά ήττα, όσο αυτή που γνώρισε στο Καζάν, καλείται και οφείλει να βγάλει αντίδραση.

Η Ζενίτ ούτε με τον Ολυμπιακό αλλά ούτε με την Άλμπα μου έδιεξε ότι είναι κάτι τρομερό.Το διπλό παίζεται στο 2,05.

Τέλος, έχω δημιουργήσει ένα combo. Να μην ηττηθεί η Μιλάνο με περισσότερους από 7 πόντους και να σημειώσει η ίδια τουλάχιστον 71, στο 1,76. Πρόκειται για μία επιλογή που έχει στοιχηματική αξία και μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Το παιχνίδι μου

Μονά αποδεκτά

19/11 18:00, Ούνικς Καζάν – Άλμπα Βερολίνου over 150,5 1,75 με 22,5 μονάδες (Bet365)

19/11 18:00, Ούνικς Καζάν – Άλμπα Βερολίνου Ούνικς Καζάν περισσότερα εύστοχα τρίποντα 2.00 με 10 μονάδες (Stoiximan.gr)

19/11 18:00, Ούνικς Καζάν – Άλμπα Βερολίνου Ούνικς over 79,5 1,80 με 22,5 μονάδες (Stoiximan.gr)

19/11 19:45, Ζενίτ – Ολύμπια Μιλάνο Μέλι over 9,5 πόντοι 1,75 με 15 μονάδες (Stoiximan.gr)

19/11 19:45, Ζενίτ – Ολύμπια Μιλάνο 2 2,05 με 15 μονάδες (Novibet)

 

Δυάδα (Bet365)

19/11 18:00, Ούνικς Καζάν – Άλμπα Βερολίνου 1 -3,5 και over 139,5 1,80

19/11 19:45, Ζενίτ – Ολύμπια Μιλάνο 2+7,5 και Μιλάνο over 70,5 1,76

Στην δυάδα απόδοσης 3,11 με 15 μονάδες και το καθένα μόνο του με 30 μονάδες

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα