Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ: Προγνωστικά σε αποδόσεις διπλασιασμού

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ: Προγνωστικά σε αποδόσεις διπλασιασμού

Στην έδρα του επιστρέφει ο ΠΑΟΚ για τη σειρά με την Χάιντουκ και το betmarket.gr έχει τα προγνωστικά και την ανάλυση του αγώνα.

Μετά τη λευκή ισοπαλία του πρώτου αγώνα, η πρόκριση στο ζευγάρι Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ θα κριθεί στον επαναληπτικό της Τούμπας και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καλή απόδοση, όμως κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού. Η Χάιντουκ δημιούργησε φάσεις και έφτασε κοντά στο γκολ, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια της, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που αν και κατάφερε να απειλήσει σε κάποιες περιπτώσεις, έδειξε πως έχει θέμα στην τελική πάσα. Στον επαναληπτικό ο «δικέφαλος» όντας γηπεδούχος, είναι το φαβορί για τη νίκη και ο άσος κυμαίνεται κοντά στον διπλασιασμό.

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ για ακόμη ένα παιχνίδι δεν είχε καλή απόδοση, κατάφερε όμως να μην ηττηθεί και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού, φέρνοντας την υπόθεση πρόκριση στα μέτρα του. Στο δημιουργικό κομμάτι δεν ήταν τόσο κακός και έφερε αρκετές φορές την μπάλα έξω από την περιοχή, είχε όμως πρόβλημα στην τελική πάσα.

Στον επαναληπτικό το μόνο σίγουρο είναι πως ο Λουτσέσκου θα διατηρήσει το 4-2-3-1. Αμυντικά δεν περιμένουμε ρίσκο, δεν περιμένουμε προωθήσεις από τα πλάγια μπακ και η λογική λέει πως οι γραμμές θα είναι κοντά, με σκοπό να μη δώσει χώρους στον αντίπαλο. Η επίθεση της Χάιντουκ είναι προσωποκεντρική κι έτσι πιθανότατα θα υπάρχει σχέδιο εμπλοκής του Λιβάγια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα έχει το νου του αποκλειστικά σε αυτόν. Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, αν επιλεχθεί ο Σαμάτα, τότε αυτός θα αποτελέσει επιθετικό – στόχο, ενώ αν επιλεχθεί ο Τόμας, το πιθανότερο σενάριο είναι ο ΠΑΟΚ να κινηθεί ξανά από τα πλάγια.

Ανάλυση Χάιντουκ Σπλιτ

Η Χάιντουκ θα μπορούσε να έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης, όμως αυτό δε συνέβη, με αποτέλεσμα να υπάρξει απογοήτευση. Όσον αφορά τη εικόνα της, ήταν σίγουρα ανώτερη από τον αντίπαλο, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό για τον επαναληπτικό, όμως ξέρουν και οι ίδιοι οι Κροάτες πως σήμερα θα παίξουν εκτός έδρας.

Την Κυριακή επικράτησε με 3-0 της Σλάβεν Μπελούπο, για το πρωτάθλημα, με τον Λιβάγια να είναι ο πρωταγωνιστής (2 γκολ) και να παίζει 90 λεπτά. Όπως είπαμε και παραπάνω, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αποτελεί βαρόμετρο για το επιθετικό κομμάτι της Χάιντουκ και αν περιοριστεί, τότε πιθανότατα θα περιοριστεί και μεγάλο μέρος της δημιουργικότητας της.

Το Mundobasket 2023 στο Betmarket.gr: Πρόγραμμα, διασταυρώσεις και αποδόσεις

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ: Προγνωστικά

Σύμφωνα με την εικόνα του πρώτου παιχνιδιού, το φαβορί είναι η Χάιντουκ Σπλιτ, όμως σύμφωνα με τις συνθήκες της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό σημαίνει πως αναμένεται να έχουμε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς υψηλό ρυθμό. Όπως είπαμε και παραπάνω, η επίθεση των φιλοξενούμενων είναι προσωποκεντρική, οπότε μπορεί να γίνει προβλέψιμη, την ώρα που οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται επιθετικά. Το θέμα είναι πως θα δούμε δύο ομάδες που θα θέλουν να επιτεθούν, παρά το γεγονός πως οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές γι’ αυτό, οπότε μάλλον θα δούμε μεν γκολ, αλλά το σκορ δεν θα πάρει μεγάλη έκταση. Έτσι, η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το 1 ή 2 γκολ, σε απόδοση 2.00 στη Fonbet.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και στα ειδικά παικτών. Ο Λιβάγια είναι από τους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες για γκολ από το πουθενά, ενώ είναι και ο βασικός αποδέκτης των επιθέσεων της ομάδας του. Η επιλογή να έχει over 1.5 προσπάθειες στην εστία προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan και έχει μεγάλο ενδιαφέρον

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ: Betmarket επιλογές

17/08, 20:30 ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ 1 ή 2 γκολ @2.00

17/08, 20:30 ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ Λιβάγια Over 1.5 προσπάθειες στην εστία @2.00

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα