Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ειδικά στοιχήματα υψηλών αποδόσεων

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ειδικά στοιχήματα υψηλών αποδόσεων

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και 4 αναμετρήσεις από την La Liga με τις οποίες σήμερα ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Με τον αγώνα της Τούμπας θα ασχοληθούμε κατά κύριο λόγο σήμερα, σε ένα ιδιαίτερα (για διάφορους λόγους) σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

 

Το Κύπελλο αποτελεί τον μοναδικό (μεγάλο) στόχο που έχει απομείνει πλέον στον Δικέφαλο του Βορρά μετά και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, ενώ στον Ολυμπιακό οι τελευταίες αρνητικές εμφανίσεις έχουν δημιουργήσει τριγμούς στο εσωτερικό του παρά την διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου και ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα θα δυναμιτίσει το κλίμα.

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι ημιτελικοί είναι διπλοί (θα ακολουθήσει αγώνας στην έδρα των Ερυθρόλευκων) ενώ σε αντίθεση με άλλες χώρες και διοργανώσεις, ισχύει κανονικά ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.

 

Ως ένα γενικό σχόλιο, η δυναμική των δύο ομάδων είναι σχεδόν παρόμοια και η οποία διαφορά που μπορεί να αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα, εξισορροπείται από τη δυναμική της έδρας.

 

Σε κάθε αναμέτρηση όμως υπάρχουν παράγοντες που κρίνουν την έκβαση και έχουν να κάνουν με πολλές παραμέτρους (φόρμα, ψυχολογία, απουσίες κτλ). Τη δεδομένη χρονική στιγμή, κατά την άποψή μου οι γηπεδούχοι έχουν ένα αβαντάζ και σωστά στο σετ των αποδόσεων που μας προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν τοποθετήσει ως οριακό φαβορί τον ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου θα προτιμήσει… συνταγή Μαρσέιγ, δεν έχει λόγο να αλλάξει πράγματα καθώς ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή απόδοση για μεγάλο χρονικό διάστημα κόντρα στους Γάλλους.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί πιο αμυντικά με ότι τον έχουμε συνηθίσει, καθώς πέρα από την προβληματική εικόνα που βγάζει εσχάτως, σίγουρα θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον επαναληπτικό του «Καραϊσκάκης» ενώ μεσοεπιθετικά στερείται δύο σημαντικών παικτών: Ακιμπού Καμαρά και Βαλμπουενά.

Ειδικά στοιχήματα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ με την ώθηση των οπαδών του θα μπει δυνατά και θα προσπαθήσει να επωφεληθεί την έδρα του και την κακή αγωνιστική κατάσταση των Ερυθρόλευκων με ένα γρήγορο τέρμα. Σε περίπτωση που πιάσει ίδια στάνταρ απόδοσης μ’ αυτά κόντρα στους Γάλλους το να σκοράρει ένα τέρμα νωρίς είναι πιθανό. Στο 3.05 της Novibet βρίσκουμε το over0,5 ΠΑΟΚ μέχρι το 30’.

 

Ο ποιοτικότερος χαφ των γηπεδούχων είναι αναμφίβολα ο Γιασμίν Κούρτιτς και στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις βγάζει αρκετά… νεύρα, στο «Βικελίδης» μάλιστα κιτρινίστηκε πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης, το ίδιο συνέβη και στην Μασαλία ενώ και στον επαναληπτικό κόντρα στους Γάλλους υπήρχαν στιγμές που «φλέρταρε» έντονα. Στο 2.50 από το Pamestoixima.gr να δεχτεί μία κάρτα σήμερα.

 

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

21/4 – 19:30 – ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: over0.5 ΠΑΟΚ μέχρι το 30’ (3.05) με 10 μονάδες

21/4 – 19:30 – ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Κάρτα Κούρτιτς (2.50) με 20 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα