Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠαιχνίδι πάνω στο κίνητρο της επιβίωσης

Παιχνίδι πάνω στο κίνητρο της επιβίωσης

Η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στα «Σφυριά» και αν ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση θα είχε κερδίσει. Η αλήθεια είναι πως της «στοίχισε» πολύ η απρόσμενη απουσία του  Σεντ – Μαξιμέν.Η Βερόνα παρά την ισοπαλία στην Ρώμη «πλήρωσε» λόγω πρώιμης πληρωμής και μείωσε τις απώλειες της στήλης στο μισό. Δεν άξιζε τίποτα η… κουλή Μπεέρσχοτ, που πλέον δεν έχει καμία ελπίδα σωτηρίας και την περασμένη εβδομάδα κέρδισε κατά… τύχη την Κορτράικ (η οποία παρεμπίπτοντος φιλοδώρησε με 5 τέρματα την Ζούλτε Βάρεγκεμ) μόνο και μόνο για να μας την… σπάσει!

Οι λεπτομέρειες είναι πάντα αυτές που κάνουν την διαφορά και (δυστυχώς για εμάς) σ’ αυτήν την φάση δεν είναι υπέρ μας. Ας περάσουμε στα σημερινά παιχνίδια, σε ένα κουπόνι που μοιάζει να είναι αρκετά στυφνό.

Προγνωστικά SuperLeague Interwetten

Η χθεσινή νίκη του Ατρομήτου δεν ήταν καθόλου καλή εξέλιξη για την Λαμία, που με τα τελευταία αρνητικά της αποτελέσματα (3 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες) είδε την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στον πόντο. Το θετικό για την ίδια είναι ότι τα επόμενα 3 από τα 4 παιχνίδια που απομένουν διεξάγονται στην έδρα της.

Η σημερινή αναμέτρηση με τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης χαρακτηρίζεται ως πρόωρος τελικός για την ομάδα της Φθιώτιδας και κόντρα στην χειρότερη, ουραγό και με απουσίες ομάδα της κατηγορίας (Απόλλωνα Σμύρνης), θεωρώ πως ο άσος έχει σαφές προβάδισμα.

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας

Παρόμοιο παιχνίδι με της Λαμίας αυτό ανάμεσα σε Φουενλαμπράδα και Αλκορκόν. Σε «αποσύνθεση» η φιλοξενούμενη, η οποία έχει ετοιμάσει τις… βαλίτσες της για την 3η κατηγορία έχοντας απόσταση 18 πόντων από την σωτηρία και τραγικές εκτός έδρας επιδόσεις (1-1-12).

Η Φουενλαμπράδα έχει σημαντική ευκαιρία απόψε με νίκη επί της ουραγού να μπει γερά στο κόλπο της παραμονής. Η έδρα αποτελεί δύναμή της (3-8-3), προέρχεται από καλές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες (Εϊμπάρ & Βαγιαδολίδ) και έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικά Serie A

Μειώθηκε στους 3 η απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού για την Ουντινέζε μετά την ήττα από την Βερόνα, αλλά επιστρέφει στην έδρα της όπου έχει αξιόλογη παρουσία (3-5-3).

Ιδανική συγκυρία σήμερα απέναντι σε μία «πληγωμένη» από απουσίες, (Λούκας Λέιβα, Σάβιτς, Ατσέρμπι, Ιμόμπιλε), κουρασμένη από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτη στο Ο’Πόρτο (ακολουθεί ρεβάνς) και αδύναμη εκτός έδρας, Λάτσιο.

Προγνωστικά Δανίας

Πάντα ιδιαίτερα τα παιχνίδια ανάμεσα σε Νόρτσελαντ και Μπρόντμπι. Αυτήν που έχει μεγαλύτερη ανάγκη αυτήν την στιγμή είναι η γηπεδούχος, η οποία μάλιστα ενισχύθηκε στην μεταγραφική περίοδο σε αντίθεση με την Μπρόντμπι που έχασε τον πρώτο σκόρερ Ούρε (16/11) ο οποίος δελεάστηκε από τα χρήματα που του προσέφεραν στο MLS και τον μέσο Φρέντρουμπ (15/2, Τζένοα).

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Stoiximan.gr*:

 

20/2 – 15:00 – Λαμία – Απόλλωνας Σμύρνης: 1 (2.00)

 

20/2 – 15:00 – Φουενλαμπράδα – Αλκορκόν: 1 (2.00)

 

 

Μονά/δυάδα Bet365*:

 

20/2 – 17:00 – Νόρτσελαντ – Μπρόντμπι: 1 (2.87)

 

20/2 – 21:45 – Ουντινέζε – Λάτσιο: 1 (2.80)

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα