Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΜπασκετικό ενδιαφέρον σε Ρωσία και Τουρκία

Μπασκετικό ενδιαφέρον σε Ρωσία και Τουρκία

Πλούσιο πρόγραμμα, πλούσιες επιλογές από την Ευρωλίγκα και την συντακτική ομάδα του Betmarket.gr!Πλούσια δράση στην Ευρωλίγκα απόψε, με αναλύσεις και προγνωστικά για τις αναμετρήσεις σημαντικότερες αναμετρήσεις της ημέρας. Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

 

3/12 18:00, Ούνικς Καζάν– Ολυμπιακός

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο Καζάν, με την Ούνικς να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. H ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, είναι η πιο φορμαρισμένη στην Ευρώπη, με 4 συνεχόμενες νίκες και 6 στους τελευταίους 7 αγώνες. Έχει ρεκόρ 7-5 και έχει μπει για τα καλά σε τροχιά play off. Την περασμένη αγωνιστική, δεν αντιμετώπισε πρόβληματα κερδίζοντας πολύ εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας με 98-78.

 

Από την άλλη, οι «Ερυθρόλευκοι» έπαθαν ηλεκτροσόκ στο ΣΕΦ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Κέρδισαν εκτός έδρας, πολύ άνετα την Ολύμπια Μιλάνο με 93-72 με ρεσιτάλ ευστοχίας από την περίμετρο (18 εύστοχα τρίποντα, έκαναν προσωπικό ρεκόρ). Στο 8-4 και στην πρώτη τετράδα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που θέλει να διατηρηθεί εκεί.

 

Η Ούνικς Καζάν, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση επιθετικά. Κάνει «παπάδες» και στην έδρα της παίζει με άλλον αέρα. Ο Ολυμπιακός έχει και την εμπειρία και την ποιότητα αλλά και την ψυχολογία να την κοιτάξει στα μάτια και να πάει το παιχνίδι σε υψηλό σκορ. Η πρώτη μου επιλογή λοιπόν θα είναι το over 149,5 στο 1,75.

 

Η δεύτερη επιλογή μου θα είναι ένα combo. Να μην ηττηθεί η Ούνικς με περισσότερους από 7 πόντους, να σημειώσει η ίδια τουλάχιστον 72 πόντους και ο Ολυμπιακός τουλάχιστον 68.

 

Αυτό πληρώνει στο 1,80 και θεωρώ πως είναι ένα combo με στοιχηματική αξία που περιλαμβάνει τα όσα ανέφερα πιο πριν.

 

Την τιμή του άσου, την περίμενα πιο χαμηλή. Λόγω της ποιότητας και της φόρμας της Ούνικς, αυτό το 2,05 αξίζει ένα μικρό bet αφού θεωρώ πως υπάρχει αξία μέσα του.

 

Τέλος, έχω κρατήσει και δύο ειδικά παικτών. Το ένα αφορά τον Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ, εδώ και 1 μήνα παίζει στα κόκκινα, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε σε κορυφαίος παίκτης του Νοεμβρίου στην VTB. Κόντρα στον Ολυμπιακό έχει και άλλα κίνητρα. Τα μεγάλα παιχνίδια του ταιριάζουν γι’ αυτό και θα πάω στο over 13,5 πόντοι του στο 1,75.

 

Ακόμα, έχω κρατήσει και το over 8,5 του Τζον Μπράουν. Ο έμπειρος φόργουορντ, κερδίζει αρκετό χρόνο συμμετοχής λόγω της καλής του άμυνας, αλλά είναι αξιοπρεπής και στην επίθεση μιας και έχει αξιόπιστο σουτ από τα 4-5 μέτρα. Το line του δεν είναι υψηλό, ο χρόνος που θα αγωνιστεί θα είναι μεγάλος, οπότε και αξίζει να τον εμπιστευτούμε.

3/12 19:30, Εφές Αναντολού – Μπαρτσελόνα

 

Το μεγάλο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου η Έφεση Αναντολού αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Αυτό το ματς, αναβιώνει τον περσινό τελικό, όπου οι Τούρκοι είχαν επικρατήσει και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης.

 

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά από Ολυμπιακό και Μονακό στη «διαβολοβδομάδα» νίκησε εκτός έδρας και τη Φενέρμπαχτσε με 89-84 με ανατροπή δια χειρός Λάρκιν στην τελευταία περίοδο και έτσι με την 5η νίκη της στους 6 τελευταίους αγώνες μετέτρεψε το 1-5 σε 6-6 ανεβαίνοντας στη 10η θέση

 

Με αρκετές και μεγάλες απουσίες στα γκάρντ, θ’ αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Εφές. Εκτός για την ομάδα του Σάρας, έχουν μείνει οι Καλάθης, Αμπρίνες και Χίγκινς. Σημαντικές απουσίες, ειδικά κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο με την τόσο καλή περιφέρεια που διαθέτει. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω κρατήσει κάποιες επιλογές.

 

Η πρώτη έχει να κάνει με την νίκη της Εφές. Θεωρώ πως έχει την φόρμα και την εμπειρία για να διαχειριστεί τις απουσίες της Μπάρτσα και να «χτυπήσει» εκεί που θέλει το παιχνίδι. Στα γκαρντ. Ο άσος με χάντικαπ τους 2,5 πόντους στο 1,70 θα είναι η πρώτη μου επιλογή. Η δεύτερη αφορά ένα combo. Να κερδίσε η Εφές και να σημειωθούν τουλάχιστον 143 πόντοι στο 1,85. Θεωρώ πως υπάρχει αξία σε αυτό το combo και μπορεί να επιβεβαιωθεί.

 

Τέλος, μιας και υπάρχει λειψανδρία στα γκαρντ, ο Σάρας λογικά θα δώσει μπάλες στον Νικόλα Μίροτιτς. Τον ηγέτη των Καταλανών. Συνήθως στα μεγάλα παιχνίδια ο Μίροτιτς δίνει το παρών και μπορεί να ξεπεράσει το line του στους 15,5 πόντους στο 1,87.

Οι επιλογές του Betmarket.gr

 

3/12 18:00, Ούνικς Καζάν – Ολυμπιακός over 149,5 1,75

 

3/12 18:00, Ούνικς Καζάν – Ολυμπιακός 1 +7,5 και Ούνικς over 71,5 και Ολυμπιακός over 67,5 1,80

 

3/12 18:00, Ούνικς Καζάν – Ολυμπιακός 1 2,05

 

3/12 18:00, Ούνικς Καζάν – Ολυμπιακός Χεζόνια over 13,5 1,75

 

3/12 18:00, Ούνικς Καζάν – Ολυμπιακός Μπράουν over 8,5 1,75

 

3/12 19:30, Εφές Αναντολού – Μπαρτσελόνα 1 -2,5 1,70

 

3/12 19:30, Εφές Αναντολού – Μπαρτσελόνα 1 & over 142,5 1,85

 

3/12 19:30, Εφές Αναντολού – Μπαρτσελόνα Μίροτιτς over 15,5 1,87

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα