Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΜε Combo Bet και Ζίφκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Με Combo Bet και Ζίφκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Δύο σημεία έχει εντοπίσει το BetMarket.gr για σήμερα από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς σε υψηλές αποδόσεις.

Στο Europa League συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά (22/08/24).

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε έναν οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μάλμε κι έχασε τον μεγάλο στόχο του Champions League. Στη συνέχεια, ζορίστηκε αλλά κέρδισε τον Πανσερραϊκό (3-2) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Σάμροκ Ρόβερς. Σίγουρα, ο παράγοντας έδρα είναι υπέρ του, όμως πρέπει να δείξει και αγωνιστικά τη δέουσα σοβαρότητα.

Επιθετικά, έχει λύσεις και τα καταφέρνει αρκετά καλά, όμως αμυντικά έχει εμφανίσει πολλές αδυναμίες και πρέπει να παρουσιάσει άμεσα βελτίωση. Σήμερα, είναι το φαβορί και αναμένεται να έχει τα ηνία της αναμέτρησης, γεγονός που σίγουρα του δίνει το πλεονέκτημα.

Ανάλυση Σάμροκ Ρόβερς

Η Σάμροκ Ρόβερς πήρε αρχικά την πρόκριση, στον πρώτο προκριματικό του Champions League, κόντρα στη Βίκινγκουρ (0-0/2-1), όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην ανωτερότητα της Σπάρτα Πράγας κι αποκλείστηκε με δύο ήττες (0-2/4-2). Ακολούθως, κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Τσέλιε, καθώς παρά το γεγονός πως ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0), στον επαναληπτικό ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στην παράταση.

Πρόκειται για ένα σύνολο που αμυντικά παρουσιάζει αρκετά κενά και δέχεται εύκολα φάσεις. Όσον αφορά την επίθεση, απειλεί σε κάθε ευκαιρία και δεν το κάνει οργανωμένα, καθώς οι περισσότερες φάσεις της δημιουργούνται από μακρινά σουτ ή γεμίσματα.

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: Προγνωστικά (22/08/24)

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να είναι δίκαια το μεγάλο φαβορί. Η έδρα, η ποιότητα και το πάθημα των γηπεδούχων, μας οδηγούν στο ότι είναι ικανοί να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης και αυτό θα επιδιώξουν. Όσον αφορά λοιπόν τα προγνωστικά, θα επιλέξουμε το combo 1 & Over 3.5, που είναι σε απόδοση 2.22 από τις στοιχηματικές.

Επίσης, αξία υπάρχει και στην αγορά των σκόρερ. Ένας από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είναι ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος βρήκε δίχτυα και κόντρα στη Μάλμε. Ο Σέρβος είναι σε καλή φόρμα, η ψυχολογία του είναι αρκετά ανεβασμένη και η επιλογή να σκοράρει σε απόδοση 2.75 από τις ενισχυμένες* αποδόσεις της Betsson. έχει ενδιαφέρον.

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: Betmarket επιλογές

22/08, 20:30    ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς        1 & Over 3.5 @2.22

22/08, 20:30    ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς        Να σκοράρει ο Ζίβκοβιτς @2.75

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα