Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜία Καλίφα: Αποκάλυψε πόσα λεφτά έβγαλε μέσα από τις πορνό ταινίες με...

Μία Καλίφα: Αποκάλυψε πόσα λεφτά έβγαλε μέσα από τις πορνό ταινίες με το κορμί της

Μεγάλες αποκαλύψεις για τα χρήματα που έβγαζε έκανε η  πρώην πλέον πορνοστάρ Μia Khalifa. Εργάστηκε στην βιομηχανία του πορνό για τρεις μήνες, όμως  κατάφερε να κάνει τεράστια καριέρα με το σώμα της. Έχει αφήσει πίσω της τη βιομηχανία του πορνό καθώς και σε αυτή την επιλογή της ήταν αντισυμβατική. Ενώ έφτιαξε το όνομα της πρωταγωνιστώντας σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, τώρα εργάζεται ως σπορτκάστερ.


Η καυτή  Λιβανέζα δήλωσε πως συνολικά από τις δουλειές της σε πορνοταινίες έβγαλε μόλις 12.000 δολάρια.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι έχω εκατομμύρια από το πορνό. Έβγαλα συνολικά 12.000 δολάρια από τη βιομηχανία και δεν είδα ούτε σεντ μετά από αυτό. Η δυσκολία του να βρεις μια φυσιολογική δουλειά μετά το πορνό ήταν… τρομακτική», έγραψε η 26χρονη.


Όπως είχε καταγγείλει η ίδια δεχόταν απειλητικά για τη ζωή της μηνύματα από τους εξτρεμιστές. Κάποια από αυτά μάλιστα είναι και αρκετά περιγραφικά μιας και οι τζιχαντιστές είχαν χρησιμοποιήσει χοντροκομμένα τις γνώσεις τους στο photoshop για να «πειράξουν» φωτογραφίες της ώστε να την δείχνουν αποκεφαλισμένη.


Και συνέχισε αναφέροντας: «Όταν ξεκινάς την καριέρα σου έχοντας το Ισλαμικό Κράτος να σε απειλεί με αποκεφαλισμό, πολύ λίγα πράγματα μπορούν να σε τρομάξουν στην πορεία».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα