Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΚαραμπάχ – Ολυμπιακός: Με δύο ειδικά στοιχήματα

Καραμπάχ – Ολυμπιακός: Με δύο ειδικά στοιχήματα

Καραμπάχ – Ολυμπιακός, για την τέταρτη αναμέτρηση των ομίλων και το φαβορί της αναμέτρησης είναι ξεκάθαρο. Στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με βαρλυ σκορ 0-3 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

*Το παιχνίδι διεξάγεται στο ουδέτερο Μπακού

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Οι προσφερόμενες αποδόσεις του αγώνα

Μετά τον θρίαμβο της Καραμπάχ, ο άσος είναι σε τιμές φαβορί και βρίσκεται σε απόδοση 1.80, κατά μέσο όρο, στα στοιχηματικά sites. Η ισοπαλία είναι σε απόδοση 3.80 και η νίκη του Ολυμπιακού στο 4.30.

Η Καραμπάχ συνεχίζει το σερί νικών και έχει φτάσει τις έξι, με τις δύο τελευταίες να συνοδεύονται από το μηδέν στην άμυνα. Η πρόκριση στην επόμενη φάση φυσικά δεν έχει τελειώσει, όμως μία νίκη εδώ θα αυξήσει περισσότερο τις πιθανότητες της. Οι γηπεδούχοι είναι καθαρά ομάδα δευτέρου ημιχρόνου, καθώς στο πρώτο μέρος παίζουν συντηρητικά και στο δεύτερο ανεβάζουν σημαντικά τον ρυθμό τους, χτυπώντας στην ουσία τον αντίπαλο στην κούραση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μοχαμανταλίγεφ – Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντα, Μεντίνα, Μπαϊράμοφ – Καράβεγ, Γιάνκοβιτς – Σειντάγεφ, Καντί, Ζουμπίρ – Κβαμπένα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης και να συμμάζεψε κάπως το… χάος, όμως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον ρυθμό της Καραμπάχ μετά το 60ό λεπτό. Η πρόκριση στον επόμενο γύρο φαίνεται να είναι πολύ μακριά, όμως η τρίτη θέση και το Conference είναι ένας εφικτός, βαθμολογικά, στόχος. Το πλάνο του Μίτσελ περιπλέκεται κάπως, διότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί ότι οι Ερυθρόλευκοι τρέχουν αρνητικό σερί, με 12 αγώνες δίχως νίκη στην Ευρώπη! Στην σκέψη του Μίτσελ να ξεκουράσει κάποιους παίκτες για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχουν και απουσίες.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Πασχαλάκης – Βρσάλικο (Μπα), Παπασταθόπουλος, Σισέ – Βρουσάι, Βαλμπουενά, Κουντέ, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ – Καμαρά, Ουί Τζο

Προγνωστικά: Καραμπάχ – Ολυμπιακός

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός απείλησε στην προηγούμενη αναμέτρηση, κυρίως από τα πλάγια και θεωρώ πως ήταν άτυχος που δεν σκόραρε. Η Καραμπάχ στο πλάνο της έχει να χτυπά με αντεπιθέσεις, ειδικά όταν δημιουργούνται κενοί χώροι και υπάρχει επιβάρυνση στον αντίπαλο.

Η Καραμπάχ έρχεται από έξι σερί νίκες και το ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως και στις έξι περιπτώσεις κέρδισε το 2ο 45λεπτο. Απεναντίας, ο Ολυμπιακός έχασε το 2ο ημίχρονο και στις δύο τελευταίες του αναμετρήσεις στην Ευρώπη, αλλά και στο παιχνίδι με τον Άρη για το πρωτάθλημα. Έτσι, η επιλογή να κερδίσει η Καραμπάχ το 2ο ημίχρονο, σε απόδοση 2.20 παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Ένα άλλο στατιστικό, που επιβεβαιώνεται συχνά στις αναμετρήσεις και των δύο ομάδων, είναι το να μπαίνει γκολ προς το τέλος των αναμετρήσεων. Ειδικά για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, τα γκολ στα τελευταία λεπτά αποτέλεσαν φέτος πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η επιλογή να έχουμε γκολ στην αναμέτρηση μετά το 73ο λεπτό είναι σε απόδοση 1.88.

Betmarket Επιλογές:

Μονά:

EUL – 13/10 – 19:45 – Καραμπάχ – Ολυμπιακός: Να κερδίσει η Καραμπάχ το 2ο ημίχρονο: 2.20

EUL – 13/10 – 19:45 – Καραμπάχ – Ολυμπιακός: Γκολ μετά το 73ο λεπτό : 1.88

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα