Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΗ δύναμη της έδρας και τα γκολ

Η δύναμη της έδρας και τα γκολ

Μετά από διακοπή, έχουμε ένα κουπόνι γεμάτο και σιγά σιγά θα γεμίσει ακόμα πιο πολύ, αφού η Αυστρία επανέρχεται την άλλη εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο το κουπόνι, όμως υπάρχουν αρκετά σημεία που δεν γίνεται να μην παιχτούν.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Χάνει δυναμική η Ουνιόν, γκολ στην Κολωνία

«Γεματούτσικο» το πρόγραμμα στην πρώτη Γερμανίας, όπου υπάρχουν αρκετά σημεία να ασχοληθούμε. Ξεκινώντας από τα «no bet», να τονίσω πως σκέφτηκα αρκετά την Αρμίνια, όμως μετά την απόσυρση του Έμπερλ, περιμένω μια Γκλάντμπαχ αρκετά συναισθητική.

 

Επομένως το 3,40 του άσου, απορρίπτεται. Απορρίφθηκε τελικά και ο άσος της Στουτγάρδης, που θα υποδεχτεί μια Άιντραχτ χωρίς Κόστιτς, χωρίς Καμάντα και φυσικά ο άσος πήρε την κατιούσα, όπου πλέον βρίσκεται σε δίκαιες τιμές. Δίκαιη τιμή για μας σημαίνει αυτόματα no bet.

 

Από τα αυριανά παιχνίδια έχω καταλήξει σίγουρα στο να σκοράρει ο Κρούζε για τη Βόλφσμπουργκ, παίκτης που θα εκτελεί και τα πέναλτι. Στο 2,20 το anytime του, αν το βρείτε και με εκτέλεση πέναλτι, ακόμα καλύτερα. Ερωτηματικό για το αν θα κοντράρω τη Ντόρτμουντ, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παίξει ο Χάαλαντ. Αν δεν παίξει, τότε ίσως να αξίζει το διπλό της Λεβερκούζεν, που δείχνει να έχει διορθώσει αρκετά πράγματα.

 

Τι κράτησα; Δύο πράγματα. Το πρώτο είναι το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Κολωνίας με την Φράιμπουργκ. Παραδοσιακά παιχνίδι με γκολ, ενώ η συμπεριφορά των ομάδων αμυντικά δεν μου αφήνει επιλογή από το να ποντάρω το συγκεκριμένο μπετ. Το έτερο σημείο είναι η Άουγκσμπουργκ στο 3,00. Ο λόγος δεν είναι η ίδια η Άουγκσμπουργκ, που έχει καταλάβει ότι παίζει για την επιβίωση αλλά η Ουνιόν, που μετά την φυγή του Φρίντριχ, έχασε και το βαρόμετρο Κρούζε από το ρόστερ της. Μεγάλη πληγή και σίγουρα θα αλλάξουν πολλά όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη της Ουνιόν.

Ένα και καλό

Τρομερά λίγα πράγματα από τη Zweite Liga όσον αφορά το στοιχηματικό πρόγραμμα. Σε λίγο η Σάλκε υποδέχεται τη Ρέγκενσμπουργκ και μου κάνει εντύπωση το ότι το γκολ/γκολ ημιχρόνου της βρίσκεται στο 4,33. Το προτείνω αλλά φυλάσσομαι. Αντίθετα δεν θα κάνω πίσω στο γκολ/γκολ ημιχρόνου της Ντάρμστατ με το Αμβούργο. Τρομερά τα επιθετικά στατιστικά των ομάδων, αμυντικά δέχονται κατά μέσο όρο πάνω από 10 τελικές ανά ματς και το γκολ/γκολ ημιχρόνου βρίσκεται στο 3,75.

Ντούισμπουργκ, συνώνυμο του γκολ

Όπως στην Zweite Liga, έτσι και στην Dritte Liga, το πρόγραμμα είναι αρκετά μπερδεμένο, χωρίς προφανέστατα σημεία. Το μοναδικό το οποίο δεν μπορώ να παραβλέψω, είναι από το κυριακάτικο πρόγραμμα, το παιχνίδι της Ντούισμπουργκ με τη Ντόρτμουντ ΙΙ.

 

Η Ντούισμπουργκ παίζει εντελώς «χυμαδιό» και η Ντόρτμουντ ΙΙ, όταν το ματς γίνεται… ροντέο, «γουστάρει». Πολλοί μίλησαν για το ότι η Ντούισμπουργκ θα κατέβει αμυντικά, όμως ο προπονητής της θα μείνει σταθερός στις αξίες του, δεν μπορεί εξάλλου να παίξει κάτι άλλο αυτήν την στιγμή. Στο 4,00 το γκολ/γκολ ημιχρόνου.

 

Τέλος, δεν δέχομαι στην Bundesliga νέων τον άσο της Νυρεμβέργης στο 3,20, όντας πρωτοπόρος και με τρομερά παιχνίδια στην πλάτη της. Δεν βλέπω απουσίες σημαντικές, επομένως δεν βλέπω και τον λόγο γιατί να είναι outsider στο ματς.

Αυτά για σήμερα. Απλό το παιχνίδι μου, πορεύομαι με αυτά που με βολεύουν στοιχηματικά, τα γκολ/γκολ ημιχρόνων και ψάχνω την τύχη μου σε δύο άσους.

Το παιχνίδι μου

Patent (1-2-3 system) (bet365.gr):

 

05/02 – 16:30 – Κολωνία – Φράιμπουργκ : g/g ημιχρόνου (4,00) επί 15 μονάδες

 

06/02 – 14:30 – Ντάρμστατ – Αμβούργο : g/g ημιχρόνου (3,75) επί 15 μονάδες

 

06/02 – 15:00 – Ντούισμπουργκ – Ντόρτμουντ ΙΙ : g/g ημιχρόνου (4,00) επί 15 μονάδες

 

Στις δυάδες από 7 μονάδες (21)

 

Στην τριάδα απόδοσης (60,00) επί 2 μονάδες

 

Σύνολο 67 μονάδες

 

Μονά/δυάδα (bet365.gr):

 

05/02 – 14:00 – Νυρεμβέργη U19 – Στουτγάρδη U19 : 1ft(3,20) επί 13 μονάδες

 

05/02 – 16:30 – Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν : 1ft(3,00) επί 13 μονάδες

 

Στη δυάδα απόδοσης (9,6) επί 7 μονάδες

 

Σύνολο 33 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα