Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΗΠΑ – Ουαλία: Ανάλυση και προγνωστικά

ΗΠΑ – Ουαλία: Ανάλυση και προγνωστικά

To ΗΠΑ – Ουαλία είναι το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, στον δεύτερο όμιλο. Μία αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση. Ο ενθουσιασμός και το ταλέντο των ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει την εμπειρία και το ομαδικό κλίμα της Ουαλίας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Μετάδοση: ΑΝΤ1
Ώρα έναρξης: 21:00
Διαιτητής: Αλ Τζασίμ  (Κατάρ)
Παράδοση: 1-1-0, με τέρματα 2-0

Ανάλυση ΗΠΑ

* Δεν είχαν ποτέ λευκή ισοπαλία σε τελική φάση Μουντιάλ.
* Τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους έληξαν με under 2.5 & no goal.
* Επτά από τις τελευταίες 9 νίκες τους συνδυάστηκαν με no goal.

Με ενθουσιασμό και ταλέντο έρχονται οι ΗΠΑ στο Μουντιάλ και έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία. Πρόκειται για μία ομάδα που πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο, σε όλο το γήπεδο. Επιθετικά χτυπάει συνήθως με αντεπιθέσεις και εκμεταλλεύεται την ταχύτητα που υπάρχει μπροστά. Γίνεται απειλητική κυρίως από τα πλάγια, με τον Πούλισιτς να αναλαμβάνει πολλές πρωτοβουλίες (σκόραρε πέντε γκολ στα προκριματικά).
Η έλλειψη εμπειρίας είναι ένα αρνητικό του φετινού ρόστερ, όμως όσοι επιλέχθηκαν για το Κατάρ έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως διαθέτουν ό,τι χρειάζεται για να φτάσουν μακριά. Όσον αφορά τα στατιστικά, το πλάνο παιχνιδιού τους οδηγεί συχνά στο να κάνουν πολλά φάουλ και στο να βγαίνουν συχνά οφσάιντ. Ενώ, το γεγονός πως διαθέτει φρεσκάδα και τρεξίματα θα τους κάνει ακόμη πιο απειλητικούς στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.

Αγωνιστικά νέα ΗΠΑ

Όλοι οι βασικοί παίκτες των ΗΠΑ είναι διαθέσιμοι. Τέρνερ και ΜακΚένι ήταν αμφίβολοι, όμως φαίνεται να προλαβαίνουν την πρεμιέρα.
Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τέρνερ – Ντεστ, Ζίμερμαν, Λόνγκ, Ρόμπινσον – ΜακΚένι, Άνταμς, Άαρονσον – Ρέινα, Φερέιρα, Πούλισιτς

Ανάλυση Ουαλία

* Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-4) ήταν ο απολογισμός στο Nations League.
* Σε τρία, από τα τέσσερα τελευταία, γκολ της είχε συμμετοχή ο Τζόνσον.
* 7/10 τελευταία παιχνίδια της είχαν 2-3 γκολ.

Αποτελεί μία από τις πιο δεμένες ομάδες της διοργάνωσης. Η άμυνα της είναι πολύ κλειστή και επιλέγει να έχει χαμηλά τις γραμμές. Ειδικότερα κόντρα σε μία επίθεση με ταχύτητα, δεν πρόκειται να δώσει χώρους για παιχνίδι στην πλάτη της. Στην αντεπίθεση είναι πολύ επικίνδυνη και με τους Μπέιλ και Τζέιμς αναμένεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
Ο Μπέιλ είναι ο ηγέτης της ομάδας και όπως δήλωσε και ο ίδιος πολλές από τις επιλογές του γίνονται για την Εθνική. Επίσης, πολύ θετικό είναι το γεγονός πως η ομάδα αμύνεται μαζικά και δεν δίνουν καθόλου χώρο στον αντίπαλο. Στόχος είναι η πρόκριση, όμως αυτή θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα κόντρα στις ΗΠΑ.

Αγωνιστικά νέα Ουαλία

Ο Άλεν μπορεί να μην ήταν σίγουρο πως θα προλάβει το ματς με τις ΗΠΑ, αλλά τελικά μάλλον θα είναι στην βασική ενδεκάδα.
Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Χένεσι – Αμπάντου, Ρόντον, Ντέιβις – Ρόμπερτς, Ράμσει, Άλεν, Γουίλιαμς – Μπέιλ, Τζόνσον, Τζέιμς
Στοίχημα 1-Χ-2

Φαβορί στην αναμέτρηση νομίζουμε πως δεν υπάρχει και αναμένεται να δούμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στην ουσία μία ομάδα με ταλέντο και φρεσκάδα αντιμετωπίζει μία με εμπειρία, ικανότητα και καλό κλίμα. Δύσκολα θα ρισκάρει κάποια από τις δύο περισσότερο απ’ όσο την παίρνει και έτσι το Χ σε απόδοση 3.20 μοιάζει λογική επιλογή.
Στοίχημα Γκολ

Αμφότερες είναι καλές ομάδες και έχουν εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς που μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν κίνδυνο. Αναπτύσσονται από τα πλάγια, ενώ συχνά απειλούν και εκτός περιοχής. Ειδικά η Ουαλία, μπορεί να απειλήσει και με στημένες φάσεις. Ευκαιρίες αναμένεται να δημιουργηθούν, με τους Πούλισιτς και Μπέιλ να ηγούνται των επιθέσεων στις ομάδες τους και να βρίσκουν συχνά το γκολ. Το goal/goal στο 2.14.

Ειδικό στοίχημα

Μιλήσαμε για ισοπαλία και goal/goal, δύο σενάρια που επιβεβαιώνονται από το 1-1 σκορ το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 6.30. Και το οποίο θεωρούμε πολύ πιο πιθανό από το 2-2 ή το 3-3 κ.ο.κ.

Betmarket Επιλογές

21:00 – ΗΠΑ – Ουαλία – Χ (3,20)

21:00 – ΗΠΑ – Ουαλία – Goal/Goal (2,14)

21:00 – ΗΠΑ – Ουαλία – 1-1 σκορ (6,30)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα