Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΗμιτελικός Euro 2024 με σημεία ως το 8,25

Ημιτελικός Euro 2024 με σημεία ως το 8,25

- Advertisement -

Ο ημιτελικός του Euro 2024 ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία ξεχωρίζει σήμερα και το BetMarket.gr έχει πέντε σημεία σε αποδόσεις έως και 8,25.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στην Αγγλία και την Ολλανδία στο Euro 2024 είναι μια από τις πιο αναμενόμενες αναμετρήσεις της διοργάνωσης. Ας εξετάσουμε τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για να κάνετε τις καλύτερες επιλογές από τα προγνωστικά του αγώνα Ολλανδία – Αγγλία (10/07/24).

Ολλανδία – Αγγλία: Προγνωστικά

Η Ολλανδία έχει διαπρέψει στη διοργάνωση, επικρατώντας της Τουρκίας με 2-1 στον προημιτελικό. Στον γύρο των 16, η Ολλανδία νίκησε άνετα τη Ρουμανία με 3-0​. Οι Cody Gakpo και Denzel Dumfries έχουν ξεχωρίσει με τις επιδόσεις τους, οδηγώντας την ομάδα σε επιτυχίες. Οι εμφανίσεις της Ολλανδίας από την αρχή της διοργάνωσης μέχρι και σήμερα ήταν προοδευτικές, όσoν αφορά την καλή παρουσία. Σε κάθε αγώνα της, η ομάδα του Ronald Koeman, παρουσίαζε καλύτερο πρόσωπο και περισσότερη στρατηγική λειτουργία.

Η Αγγλία έχει δείξει μέτρια φόρμα στη διοργάνωση, προχωρώντας αήττητη από τη φάση των ομίλων μέχρι και τους προημιτελικούς, αλλά με εμφανίσεις που ίσως κανείς δεν θα θυμάται στο μέλλον. Σημαντική ήταν η αλλαγή προσέγγισης από τον Gareth Southgate απέναντι στην Ελβετία. Τα «Τρία Λιοντάρια» ήταν σε καλύτερη ημέρα από προηγούμενα παιχνίδια αλλά για μία ακόμη φορά δεν κατάφεραν να κερδίσουν και είχαν λιγότερα xGoals από τον αντίπαλο.

Οι «Oranje» δείχνουν βελτίωση. Τα «Three Lions» δεν μπορούν να μας πείσουν, παρά το γεγονός ότι έφτασαν μέχρι και τον ημιτελικό. Οι πιθανότητες που βρίσκουμε στις στοιχηματικές εταιρείες δείχνουν ότι η Αγγλία έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης. Δύσκολο να συμφωνήσουμε σε αυτό, ειδικά όταν η ομάδα του Southgate κέρδισε μόλις ένα αγώνα στην κανονική διάρκεια, για να φτάσει ως εδώ. Από την άλλη η Ολλανδία έδειξε καλύτερα στοιχεία και αρκετά καλύτερα δομή και γρήγορη ανάπτυξη. Απέναντι σε μια αργή Αγγλία μπορεί να κάνει την ζημιά. Η νίκη της Ολλανδίας προσφέρεται σε απόδοση 3,46 στην Stoiximan και θα την επιλέξουμε.

Ολλανδία – Αγγλία: Οι πιθανές ενδεκάδες

Η Ολλανδία στα χαρτιά παίζει 4-2-3-1 αλλά έχει δείξει αρκετή ευελιξία στην τακτική της προσέγγιση. Στην φάση ανάπτυξης βλέπουμε ένα 3-2-4-1 με τον Dumfries να παίζει αρκετά ψηλά και τον Ake να φτιάχει τριάδα στην άμυνα. Η Αγγλία άλλαξε «πρόσωπο» απέναντι στην Ελβετία και μας παρουσίασε ένα 3-4-3 με τους Saka και Trippier να παίζουν ως wing backs.

Ο νέος σχηματισμός της Αγγλίας θα έχει δύσκολο έργο με την ανάπτυξη που επιλέγει ο Koeman. Απέναντι στην γρήγορη μετάβαση της Ολλανδίας και τους Cody Gakpo και Denzel Dumfries να παίζουν πολύ ψηλά στο γήπεδο,  με σκοπό να δώσουν ασίστ για τους συμπαίκτες τους, μέσο ενός cutback στο κουτί, τότε ίσως ο Southgate να έχει ένα δύσκολο «γρίφο» για να λύσει. Και οι δύο ποδοσφαιριστές της Ολλανδίας πληρώνουν πάρα πολύ καλά  για να δώσουν ασίστ στον αγώνα. Στα 6,50 η απόδοση του Gakpo κρίνεται ως value bet καθώς είναι ο ποδοσφαιριστής με τον υψηλότερο αριθμό expected assist στην διοργάνωση. Ο Dumfries επίσης αξίζει καθώς η απόδοση του για να δώσει ασίστ φτάνει στο 11,00 στην Bet365.

  • Πιθανή Ενδεκάδα Ολλανδίας (4-2-3-1): Βερμπρούγκεν – Άκε, Φαν Ντάικ, Ντε Φρι, Ντάμφρις – Σιούτεν – Ρέιντερς – Χάκμπο, Σίμονς, Μπέρκβαϊν – Ντεπάι.
  • Πιθανή Ενδεκάδα Αγγλίας (3-4-3): Πίκφορντ – Γκουεχί, Στόουν, Γουόλκερ – Τρίπιερ, Μάινο, Ράις, Σάκα – Φόντεν, Κέιν, Μπέλιγχαμ.

Ολλανδία – Αγγλία: Διαιτητής του αγώνα

Τον ημιτελικό ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία, θα αναλάβει ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ. Σφύριξε 3 αγώνες στο EURO 2024 και σε αυτούς μοίρασε 13 κίτρινες κάρτες. Την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ανέλαβε 36 αγώνες και έδειξε 172 κίτρινες, κάτι που σημαίνει 4,77 κάρτες ανά αγώνα. Επίσης έδειξε 9 φορές την άσπρη βούλα. Στην Stoiximan βρήκαμε το over 4.5 κάρτες σε απόδοση 2,15.

Ολλανδία – Αγγλία: Η ενισχυμένη* απόδοση που αξίζει

Η Ολλανδία με την ταχύτητα που επιλέγει να επιτεθεί, είναι ομάδα που μπορεί να φτιάξει αρκετές τελικές προσπάθειες. Cody Gakpo και Memphis Depay είναι οι ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες τελικές για τους «Oranje». Στη Novibet μπορούμε να βρούμε σε ενισχυμένη* απόδοση το να έχει 1+ τελική στον στόχο ο Depay και 2+ ο Gakpo σε απόδοση που φτάνει στο 8.25.

Ολλανδία – Αγγλία: Προγνωστικά (10/07/24)

Ολλανδία – Αγγλία       1 @3.46

Ολλανδία – Αγγλία       Gakpo, ασίστ @6.50

Ολλανδία – Αγγλία       Dumfries, ασίστ @11.00

Ολλανδία – Αγγλία       Over 4.5 κάρτες @2.15

Ολλανδία – Αγγλία       Μ. Ντεπάι 1+ & Κ. Γκάκπο 2+ Προσπάθειες στην εστία @8.25

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα

Χωρίς ρεύμα ο μισός Ευοσμος