Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΕτοιμάζεσαι για γαμπρός: Ο απόλυτος οδηγός για γαμπριάτικα κοστούμια

Ετοιμάζεσαι για γαμπρός: Ο απόλυτος οδηγός για γαμπριάτικα κοστούμια

Όταν ο άντρας παίρνει τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του, ξέρει πως οι περισσότερες ετοιμασίες για την ημέρα του γάμου θα γίνουν κυρίως από εκείνη!


Αυτός έχει να ασχοληθεί με ένα πράγμα: τα γαμπριάτικα κοστούμια!

Εντάξει, για να πούμε την αλήθεια δεν είναι τόσο δύσκολη διαδικασία όσο είναι η επιλογή του νυφικού. Ωστόσο είναι εξίσου σημαντική, καθώς ο γαμπρός πρέπει να είναι απόλυτα ταιριαστός δίπλα σε μια εκθαμβωτική νύφη!

Κλασικό ή μοντέρνο κοστούμι;

Τα γαμπριάτικα κοστούμια έχει εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Ανάλογα τη μόδα κυριαρχούν και διαφορετικά σχέδια πατώντας βέβαια σχεδόν πάντα στο κλασικό κομψό στυλ. Οι πιο παραδοσιακοί γαμπροί επιλέγουν ένα κλασικό κοστούμι σε κανονική γραμμή με λευκό πουκάμισο και γραβάτα ανάλογη του χρώματος του σακακιού.

Δεν είναι λίγοι όμως και οι γαμπροί που θέλουν να δώσουν μια πιο μοντέρνα αύρα στο ντύσιμό τους φορώντας ένα γαμπριάτικο κοστούμι σε στενή γραμμή, το οποίο αναδεικνύει το κορμί τους.

Γαμπριάτικα κοστούμια με γιλέκο ή χωρίς

Ενδιαφέρουσα στυλιστική λεπτομέρεια είναι το γιλέκο ανάμεσα στο πουκάμισο και στο σακάκι που δίνει αμέσως πιο επίσημο στυλ στο ντύσιμο. Το παπιγιόν αλλά και το γραβατόνι έχουν κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια ως γαμπριάτικη επιλογή σε συνδυασμό με το γιλέκο, φέρνοντας θα λέγαμε μια περισσότερο ευρωπαϊκή αύρα στο look.

Πάρε γνώμες πριν αγοράσεις

Όσοι είστε υποψήφιοι γαμπροί σίγουρα θα χρειαστείτε τη συμβουλή κοντινών σας προσώπων πριν επιλέξετε το γαμπριάτικο κοστούμι σας. Εκείνοι θα σας βοηθήσουν στην κατάλληλη επιλογή που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε την ημέρα του γάμου σας! Φυσικά μην παραλείψετε να το συζητήσετε με τη νύφη, καθώς εκείνη θα σας δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές για το στυλ και τα χρώματα που έχει στο μυαλό της.

50 αποχρώσεις του μπλε

Εάν ο γάμος είναι καλοκαιρινός, όπως αυτή την εποχή, τότε οι περισσότερες μοντέρνες επιλογές αφορούν μπλε αποχρώσεις, από μπλε σκούρο μέχρι μπλε ραφ ή ανοιχτό γαλάζιο! Θυμηθείτε πως το ύφασμα πρέπει να είναι δροσερό καθώς θα το φοράτε αρκετές ώρες και οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι είναι ανεβασμένες!

Και επειδή το μπλε φοριέται πολύ τελευταία, προσέξτε να μην πάρετε ίδια απόχρωση με τον πατέρα σας ή τον κουμπάρο σας, συνεννοηθείτε μαζί τους πριν καταλήξετε! Ένα μπλε κοστούμι συνδυάζεται ιδανικά με ταμπά παπούτσια και ζώνη κάνοντας όμορφη αντίθεση ή αλλιώς προτιμήστε και εδώ μπλε.

Εάν παντρευτείτε φθινοπωρινούς ή χειμερινούς μήνες, τότε προτιμήστε σκούρο χρώμα στο κοστούμι. Το πιο κλασικό και επίσημο είναι το μαύρο, χωρίς να σημαίνει ότι αποκλείονται και άλλες επιλογές όπως blue black ή γκρι. Το μαύρο κοστούμι απαιτεί μαύρο παπούτσι και λευκό πουκάμισο. Για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά προτείνεται να φορέσουν γραβάτα ή παπιγιόν σε έντονο χρώμα της αρεσκείας τους και πιθανότατα να ταιριάζει με τα γενικότερα χρώματα στολισμού του γάμου. Εάν για παράδειγμα παντρευτείτε προς τα Χριστούγεννα και έχετε επιλέξει κόκκινες λεπτομέρειες στον στολισμό, ταιριάζει γάντι μια κόκκινη γραβάτα να δώσει χρώμα στο μαύρο του κοστουμιού!

Η trendy έκδοση του γαμπριάτικου ντυσίματος

Οι τελευταίες τάσεις της μόδας για ένα πιο ανεπιτήδευτο στυλ στο γαμπριάτικο ντύσιμο έχουν οδηγήσει αρκετούς νέους άνδρες στην επιλογή διαφορετικού σακακιού και παντελονιού, ακόμη και διχρωμία. Εάν το ύφος του γάμου σας είναι σε πιο boho στυλ, τότε σίγουρα αυτή η επιλογή σας εκφράζει περισσότερο από ένα κλασικό κοστούμι. Πειραματιστείτε ακόμη και στο χρώμα του πουκαμίσου! Δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα άσπρο. Το παν είναι να υποστηρίζετε με το προσωπικό σας στυλ αυτό που φοράτε!

Άνεση πάνω απ’ όλα!

Κλασικό ή μοδάτο, αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο απ’ όλα είναι η άνεση του κοστουμιού. Εξάλλου δεν είναι ένα ρούχο που θα φορεθεί μόνο στον γάμο σας αλλά θα μείνει στην ντουλάπα σας για αρκετό καιρό εξυπηρετώντας και επόμενες εμφανίσεις σας! Επιλέξτε κάτι που σας ταιριάζει, σας κάνει να νιώθετε άνετα και όμορφα. Είστε ο πρωταγωνιστής της ημέρας και μαζί με τη νύφη πρέπει να ακτινοβολείτε! Διασκεδάστε το με την ψυχή σας!
Για γαμπρός… πρώτα πας BROKERS

Όλες οι παραπάνω επιλογές για τα κατάλληλα γαμπριάτικα κοστούμια βρίσκονται αποκλειστικά στη νέα collection του BROKERS! Με το εκλεπτυσμένο στυλ και την αψεγάδιαστη ποιότητα που χαρακτηρίζει το σήμα της SOGO, τα ανδρικά κοστούμια BROKERS προσφέρουν τις τέλειες επιλογές για κάθε υποψήφιο γαμπρό.

Μοντέρνα κοστούμια ανδρικά σε μοδάτη στενή γραμμή με εξαιρετική εφαρμογή, μέσα από μια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα έρχεται να σε ντύσει γαμπρό και να σε πάει στα σκαλιά της εκκλησίας, όπως αρμόζει στην περίσταση. Η μεγάλη διαθεσιμότητα σε μεγέθη καλύπτει κάθε απαίτηση.

Επισκεφθείτε τώρα το online κατάστημα BROKERS και ανακαλύψτε γαμπριάτικα κοστούμια σε εξαιρετικές τιμές. Το ειδικό μεγεθολόγιο που συνοδεύει την παρουσίαση κάθε προϊόντος θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά.

Ολοκληρώστε σήμερα την παραγγελία σας και αρχίστε να μετράτε αντίστροφα για τη μεγάλη σας μέρα! Για γαμπρός… πρώτα πας BROKERS!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα