Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΕξοικονομώ σημαίνει ΑΝΑΔΟΜΩ

Εξοικονομώ σημαίνει ΑΝΑΔΟΜΩ

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» αποτελεί ένα συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο παρέχει κίνητρα στους πολίτες για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ενίσχυσης της ενεργειακής αυτονομίας των κατοικιών.

Ο στόχος του προγράμματος είναι η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος των κατοικιών και η μείωση των δαπανών από τη κατανάλωση ενέργειας, ως αποτέλεσμα της ενεργειακής αναβάθμισής τους και της ενσωμάτωσης σύγχρονων τεχνολογιών.

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΑΔΟΜΩ, Νίκος Κωνσταντινίδης, αναφέρει «Υπάρχουν επιδοτούμενα προγράμματα όπως το Εξοικονομώ/Αυτονομώ, αλλά και χρηματοδοτικά εργαλεία που κάνουν την ανακαίνιση πιο προσιτή οικονομικά για όλους. Εταιρείες όπως η δική μας αναλαμβάνουν να τρέξουν όλη τη διαδικασία για τους ιδιοκτήτες, γρήγορα και με ασφάλεια. Η ανακαίνιση απαιτεί μεγάλη τεχνογνωσία και απόλυτο συγχρονισμό για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ποιότητα, κόστος, και χρόνο παράδοσης. Την ανακαίνιση πρέπει να την αναθέσει ο καταναλωτής μόνο σε όσους εμπιστεύεται.»

Η ΑΝΑΔΟΜΩ, η κορυφαία τεχνική εταιρεία της Βόρειας Ελλάδας, αποτελείται από μια εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών. Με εμπειρία χρόνων αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό. Η ΑΝΑΔΟΜΩ εξασφαλίζει άριστη ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής και εγγυάται την ολοκλήρωση των εργασιών πάντα βάσει κλειστού χρονοδιαγράμματος.

Όπως επισημαίνει ο κύριος Κωνσταντινίδης, «Φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα ακολουθούν τις τάσεις που βλέπουμε παγκοσμίως. Το σπίτι μεταμορφώνεται σε κάτι νέο και γίνεται smart, γίνεται λειτουργικό, χρηστικό. Αυτόματες συσκευές, διακόπτες για μειωμένη κατανάλωση ρεύματος και νερού, και όλα αυτά ελεγχόμενα απομακρυσμένα με την άνεση του κινητού μας τηλεφώνου».

Γιατί στην ΑΝΑΔΟΜΩ το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ;

  • Δόσεις για τα ιδία κεφάλαια:

Η ΑΝΑΔΟΜΩ, κατανοώντας πλήρως τι σημαίνει ένα λειτουργικό και ενεργειακά οικονομικό σπίτι, κατανοώντας τη συνθήκη της πανδημίας και της οικονομικής δυσκολίας που επιφέρει σε κάθε Ελληνική οικογένεια, δίνει τη δυνατότητα εξόφλησης με 6 άτοκες δόσεις της δικής σας συμμετοχής για τις παρεμβάσεις του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ.

  • One-Stop Shop:

Η ΑΝΑΔΟΜΩ αναλαμβάνει όλων των ειδών των κατασκευαστικών παρεμβάσεων. Δεν θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε πολλούς για να ολοκληρώσετε τα έργα του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ. Στην ΑΝΑΔΟΜΩ απευθύνεστε σε μια εταιρία για οτιδήποτε του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ.

  • Άμεση επικοινωνία:

Οι μηχανικοί της ΑΝΑΔΟΜΩ επικοινωνούν απ’ ευθείας με το σύμβουλο ή μηχανικό που υπέβαλε το φάκελο του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ. Γλιτώνετε χρόνο και ξεγνοιάζετε από την γραφειοκρατία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα