Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΕλσίνκι - ΠΑΟΚ: Έχει το πλάνο για θετικό αποτέλεσμα

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: Έχει το πλάνο για θετικό αποτέλεσμα

Με εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Conference League ο ΠΑΟΚ και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Ο ΠΑΟΚ δίνει την πρώτη του μάχη για το Conference League, στην έδρα της Ελσίνκι και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά του αγώνα.

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSport 4 HD (19:45)

Ανάλυση Ελσίνκι

Η Ελσίνκι ξεκίνησε από τα προκριματικά του Champions League, όπου αποκλείστηκε από τη Μόλντε, συνέχισε σε αυτά του Europa League όπου αποκλείστηκε από την Καραμπάγκ και προκρίθηκε εν τέλει στους ομίλους του Conference League, κερδίζοντας στα play off τη Φαρούλ Κοστάντα. Εκτός από την Ευρώπη, το μυαλό της είναι αρκετά και στο πρωτάθλημα, το οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται με τριάδα στην άμυνα και αμύνονται μαζικά και χαμηλά στον χώρο. Επίσης, η πίεση τους είναι μεν υψηλή σε ένταση, αλλά δεν φτάνει ψηλότερα από τα 2/3 του γηπέδου. Όσον αφορά την επίθεση, απειλούν κυρίως με δύο τρόπους. Περισσότερο, επιτίθενται με γρήγορες αντεπιθέσεις, έχοντας ως σκοπό να πιάσουν απροετοίμαστη την αντίπαλη άμυνα. Επιπλέον όμως, είναι ένα σύνολο που ψάχνει συχνά τις σέντρες, καθώς σκοράρει συχνά με κεφαλιές.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει και τους τρεις προκριματικούς που έδωσε για τα προκριματικά του Conference League και δίκαια βρίσκεται στους ομίλους της διοργάνωσης. Η ομάδα του Λουτσέσκου έρχεται από ισοπαλία (0-0), στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον Άρη και πλέον έχει το μυαλό της μόνο στο σημερινό παιχνίδι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι το μεγάλο φαβορί εδώ, όμως δύσκολα θα παρασυρθεί από αυτό και αναμένεται να διαχειριστεί το παιχνίδι με υπομονή. Ο Λουτσέσκου επιλέγει συνήθως να έχει την κατοχή και να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, οπότε αυτό περιμένουμε να κάνει και εδώ. Σχετικά με το δημιουργικό κομμάτι, στόχος είναι να φτάσει η μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο στους μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει σχεδόν αποκλειστικά τη δημιουργία ευκαιριών.

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι ανώτερος συνολικά από την Ελσίνκι, όμως το έργο του δεν θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί να είναι πολύ προσεκτικός στο παιχνίδι του. Οι γηπεδούχοι δεν είναι μεγαθήριο, ούτε φόβητρο, όμως είναι ένα σύνολο με πλάνο, καλή φυσική κατάσταση και κυρίως μια ομάδα που παίζει στην έδρα της, η οποία έχει έναν αγωνιστικό χώρο άγνωστο προς την Ελληνική ομάδα. Εκτός αυτού, οι Φινλανδοί έχουν αρκετά καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, γεγονός που σίγουρα λειτουργεί υπέρ τους.

Συνοπτικά λοιπόν, ο ΠΑΟΚ υπερτερεί σε ποιότητα και εμπειρία, όμως υστερεί σε ρυθμό και γνώση του αγωνιστικού χώρου. Ο φαβοριτισμός του διπλού είναι λογικός με βάση τις αποδόσεις, όμως στοιχηματικά ξεχωρίζει το combo X2 & Over 1.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.62, στο Betshop με νέα προσφορά* γνωριμίας με τριπλά δώρα* .

Επιπλέον, οι γηπεδούχοι ψάχνουν αρκετά τις στημένες φάσεις και γενικότερα κινούνται από τα πλάγια. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, όπως είπαμε και παραπάνω έχει αναθέσει στους μεσοεπιθετικούς το δημιουργικό κομμάτι και συχνά κινείται από τα πλάγια ή δημιουργεί τελικές προσπάθειες. Συνεπώς, αξία υπάρχει και στην επιλογή Over 8.5 κόρνερ, που προσφέρεται σε απόδοση 1.87 στη Novibet με προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια.

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

21/09, 19:45 Ελσίνκι – ΠΑΟΚ X2 & Over 1.5 @ 1.62

21/09, 19:45 Ελσίνκι – ΠΑΟΚ Over 8.5 κόρνερ @ 1.87

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα