Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΜε πλούσια ειδικά στοιχήματα στο φινάλε του Nations League

Με πλούσια ειδικά στοιχήματα στο φινάλε του Nations League

Επιλογές υψηλών αποδόσεων στο Nations League από το Betmarket.gr

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης, το ενδιαφέρον για ακόμη μία ημέρα στρέφεται στο Nations League, εκεί όπου ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση με 12 συνολικά παιχνίδια για την συγκεκριμένη διοργάνωση

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

 

Πάμε στο δια ταύτα. Oι Ουγγροι είναι από τις εκπλήξεις του τουρνουά μέχρι τώρα. Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με τις δύο φιναλίστ του EURO Ιταλία, Αγγλία και τους Γερμανούς σε φάση Αναγέννησης, στέκονται περίφημα με τέσσερις πόντους σε τρία ματς. Μάλιστα το κάνουν παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο.

 

Στην ήττα από την Ιταλία έβγαλαν 14 τελικές, κάνοντας μόλις 8 φάουλ (12 οι Ιταλοί). Σε αυτό με τη Γερμανία δέχτηκαν μονάχα μία τελική στην εστία, κάνοντας ξανά ελάχιστα φάουλ (6, έναντι 13 των Γερμανών).

 

Στο μοναδικό ματς που έκαναν περισσότερα φάουλ από τον αντίπαλο ήταν σε εκείνο με την Αγγλία. Στο πολύ οριακό βέβαια 7-6. Και αν υπολογίσουμε πως οι Αγγλοι έκαναν 24 και δέχτηκαν 16 στα άλλα δύο ματς τους, τότε μοιάζει υπερβολικό το 3.55 της Fonbet για να είναι οι γηπεδούχοι εκείνοι με τα περισσότερα φάουλ απόψε. Στο 1.80 να ξεπεράσει η Αγγλία τα 9,5 φάουλ, επίσης μια επιλογή που προκύπτει από την παραπάνω κουβέντα.

Oλλανδία-Ουαλία

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης είχα γράψει πως η Ολλανδία είναι στο γκρουπ εκείνων που θα το δει λίγο πιο σοβαρά. Και αυτό γιατί ο Φαν Γκάαλ κάλεσε μια διευρυμένη αποστολή, δίνοντας κίνητρο στους ποδοσφαιριστές να αποδείξουν ποιος αξίζει μια κλήση στην 23αδα που θα πάει στο Κατάρ. Στο τελευταίο εντός περιμένω μια πειστική εμφάνιση κόντρα στην Ουαλία.

 

Το ματς μπαίνει στην κουβέντα και για έναν δεύτερο, πιο σημαντικό λόγο. Απόψε είναι η τέταρτη αγωνιστική, αλλά δεν έχουν όλοι τρία παιχνίδια πίσω τους. Οι Ουαλοί έπαιξαν και το μπαράζ με την Ουκρανία, που σημαίνει πως απόψε μπαίνουν στο γήπεδο για 5η φορά τον Ιούνιο. Κάπου μοιάζει με εξαντλητικό το συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν ξέρω αν θα αντέξουν σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο. Το over 3 στο 2.30 είναι το ενδεχόμενο που καλύπτει συγκεντρωτικά την αναμέτρηση, βάσει των δύο παραπάνω επιχειρημάτων.

 

Από εκεί και πέρα, ψαχουλεύοντας τα ειδικά στοιχήματα, βρίσκω ενδιαφέρον στο 4αρι για Over 2,5 β’ ημιχρόνου, όταν δηλαδή περιμένω να πέσουν οι αντοχές των Ουαλών. Επιπλέον, σε χαμηλότερες τιμές αξίζει το over 0,5 από το 76’ και μετά στο 1.91 ή και το 6.40 για τα over 2,5 γκολ από πλευράς Ολλανδίας.

Γερμανία-Ιταλία

Κλείνοντας το πρώτο γκρουπ, ο Μαντσίνι στην Ιταλία κάνει πάρα πολλές δοκιμές στην ενδεκάδα του. Με την εξαντλημένη Αγγλία δεν το πλήρωσε, αλλά οι Γερμανοί εντός μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στην πειραματική Ιταλική άμυνα. Το over 1,5 για τους γηπεδούχους στο 1.80, με την ομάδα του Φλικ να ψάχνει μια πειστική εμφάνιση στο τουρνουά. Από κοντά, φυσικά, και ο άσος σε παρόμοιες τιμές.

Ουκρανία-Ιρλανδία

Εγραψα πιο πάνω για τους Ουαλούς, αλλά δεν είναι οι μόνοι με τέσσερα παιχνίδια στην πλάτη. Ισχύει και για την Ουκρανία και μάλιστα με περισσότερα ταξίδια για την ίδια. Από τη Σκωτία για τον ημιτελικό των μπαράζ, στο Κάρντιφ για τον τελικό και μετά στο Δουβλίνο και την Πολωνία για ακόμη δύο ματς στο Nations League. Σήμερα παίζει μεν ξανά στην Πολωνία, αλλά δεν μπορώ να αμελήσω ενδεχόμενο εξάντλησης. Τους Ουκρανούς τους πληρωθήκαμε στο διπλό στην Ιρλανδία, αλλά σήμερα κόντρα στον ίδιο αντίπαλο κάνω σκέψεις να τους κοντράρω. Δεν αναιρώ όσα έγραψα τότε, δηλαδή πως η εμπόλεμη κατάσταση στη χώρα τους δημιουργεί κίνητρο να τα δώσουν όλα με την Εθνική. Δεν ξέρω όμως πόσες δυνάμεις μένουν ακόμη. Και με τους Ιρλανδούς να έρχονται «φτιαγμένοι» μετά το 3-0 επί της Σκωτίας, το 5.00 στο διπλό μοιάζει μεγάλο.

Λουξεμβούργο-Νησιά Φερόε

 

Από το Group C περίμενα πιο χαμηλά το Over 1,5 γκολ για το Λουξεμβούργο. Επαναλαμβάνω πως έχει κάνει βήματα προόδου η συγκεκριμένη Εθνική και τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ ανώτερη από τα Φερόε. Αναμένω εύκολη επικράτηση στο μεταξύ τους, με το over 1,5 των γηπεδούχων στο 1.75. Στο 3.30 να σκοράρουν over 2,5 φορές οι γηπεδούχοι.

Toυρκία-Λιθουανία

Οι Τούρκοι έχουν βάλει 12 γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Τα μισά από αυτά στη Λιθουανία. Η διαφορά δυναμικότητα είναι τεράστια, όπως και η ψυχολογία. Οι Λιθουανοί μετά την 6άρα έχασαν και στα Φερόε, με το κλίμα στο εσωτερικό να είναι κακό. Το over 3,5 κοντά στο 1.90 μπορούν, ξανά, να το φέρουν και μόνοι τους οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικά Αργεντινής

Κλείνω με μια σημείωση από το πρόγραμμα στην Αργεντινή. Ταγέρες-Νιούελς, ανήκουν στο γκρουπ των ομάδων που δείχνουν θετικά στοιχεία στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Κέρδισαν στην πρεμιέρα, έκαναν καλές εμφανίσεις παρότι δεν τα κατάφεραν στη δεύτερη παρουσία τους. Το μεταξύ τους over βρίσκεται στο 2.54 στη Betshop και είναι τιμή που δείχνει να ξεφεύγει αρκετά.

Betmarket Επιλογές:

 

Μονό

 

14/6 –21:45 Oλλανδία-Ουαλία  Οver 3,5 Ολλανδία (6.40) επί 3,2 μονάδες στη Fonbet

 

Σύστημα 2-3 στη Fonbet

 

14/6 –21:45 Oλλανδία-Ουαλία  Οver 3,5 Ολλανδία (6.40)

 

14/6 –21:45 Αγγλία-Ουγγαρία  Αγγλία περισσότερα φάουλ (3.55)

 

14/6 –21:45 Λουξεμβούργο-Φερόε  Οver 2,5 Λουξεμβούργο (3.30)

 

Από 1 μονάδες στις δυάδες με την Ολλανδία. 1,8 στην άλλη δυάδα και 0,6 στην τριάδα

 

Δυάδα στη Novibet

 

14/6 –21:45 Oλλανδία-Ουαλία   Οver 3 (2.30)

 

14/6 –21:45 Γερμανία-Ιταλία  Over 1,5  Γερμανία (1.80)

 

Στη δυάδα απόδοσης 4.14 ποντάρισμα επί 4,9 μονάδες

 

Δυάδα στη Betshop

 

14/6 –21:45 Τουρκία-Λιθουανία  Over 3,5 (1.82)

 

12/6 –19:00 Ταγέρες-Νιούελς Over 2,5   (2.54)

 

Στη δυάδα απόδοσης 4.62 ποντάρισμα επί 4,4 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα