Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΔύο σημεία που κάνουν μπαμ από SUPER LEAGUE 2

Δύο σημεία που κάνουν μπαμ από SUPER LEAGUE 2

Υπάρχει μια παλιά ιστοριούλα από τον “Ισοβίτη” του Αρκά, που επειδή είναι Κυριακή της Αποκριάς, ο μάγειρας έχει υποσχεθεί στους τρόφιμους της φυλακής ότι θα φάνε κρέας, αλλά τελικά τους σερβίρει τις κλασσικές καθημερινές πατάτες, με την επισήμανση ότι βεβαίως και είναι κρέας, αλλά αποκριάτικο που έχει ντυθεί “πατάτες γιαχνί”.

Κάπως έτσι, σαν ισοβίτης του ελληνικού ποδοσφαίρου σκέφτομαι κι εγώ κάθε φορά που πάω να καταπιαστώ με παιχνίδια των δικών μας πρωταθλημάτων και βλέπω τον βαρύγδουπο τίτλο “Super League 1” και “Super League 2” που είναι τόσο Super League, όσο κρέας ήταν και οι πατάτες γιαχνί του μάγειρα της φυλακής. Αλλά επειδή φυσικά και οι πατάτες γιαχνί, αν ξέρεις να τις φτιάξεις και να τις πασπαλίσεις με τα σωστά υλικά, μπορεί να βγάλουν σούπερ γεύση, πάμε να δούμε επιγραμματικά το ζουμί που βγάζουν τα σημερινά ματς.

Τα δύο σημεία που κάνουν μπαμ αυτή την αγωνιστική στη Super League 2 είναι από τον Νότιο Όμιλο και πιο συγκεκριμένα μιλάμε για το διπλό της Καλαμάτας στο 2.85 της Stoiximan.gr και τον άσσο της Ζακύνθου στο 2.70 της Betsson. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η Καλαμάτα δείχνει η μοναδική ομάδα που έχει την ποιότητα και το εκτόπισμα να συναγωνιστεί τον Λεβαδειακό, σήμερα θα έχει σημαντικές επιστροφές στην ενδεκάδα της και θα συναντήσει έναν Εργοτέλη με σημαντικές απουσίες, καθώς ο Νίκος Μπαδήμας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σαρρή, Κοκκίνη και Μπουρσέλη καθώς επίσης και στον τιμωρημένο Πέϊο.

 Για την αγωνιστική βελτίωση της Ζακύνθου μετά τις πολυάριθμες ποιοτικές προσθήκες που έγιναν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τα έχουμε πει αρκετές φορές. Η δε Ρόδος είναι προβληματική σε πολλά επίπεδα φέτος, στη σημερινή αναμέτρηση θα παραταχθεί για ένα ακόμη παιχνίδι με υπηρεσιακό τεχνικό και πολλά αγωνιστικά προβλήματα (σε ένα έτσι κι αλλιώς πολύ περιορισμένο ρόστερ) και το 2.70 στον άσσο είναι πολύ μεγάλο!

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

 

Betmarket Επιλογές SuperLeague 2

 

06/03 – 14:45 – Εργοτέλης – Καλαμάτα: 2 (2.85)

 

06/03 – 14:45 – Ζάκυνθος – Ρόδος: 1 (2.70)

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα